Dodaj do ulubionych

Rumcajs, Ciupasko

09.05.03, 11:20
cóż to - z zapałem piszecie w innych wątkach, a mi żałujecie wyjaśnienia.
Rumcajs - skoczyłeś do mnie z wykładem z socjologi, jak więc zdiagnozujesz
swoje własne zachowanie? Co do Ciupazki - nie spodziewam się już niczego.
====
Och - jak mawiała moja babcia, a dziadek dopowiadał - "o czasy, O obyczaje".
Bawcie się dalej w swoim wypróbowanym towarzystwie. Tylko nie przesadzajcie z
częśtotliwoscią pytań retotycznych typu" co tu tak cicho, pusto i dlaczego
wciąż te same osoby"... Zniechęcacie nas - i tyle. Jedyna nadzieja w
zadziornym Kaziku i pełnej wdzięku Roz.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciupazka Re: Rumcajs, Ciupasko IP: *.it-net.pl 09.05.03, 12:41

Nei przypotrz sie sam/a , cy choć roz napisałeś/aś mój nick bez błędu. He?
      Jak cłek som ni mo sacunku dlo sobie, to innych usanuje? Nie obrozoj sie ino
      pis, ćwicenia robiom mistrza . Coroz lepiyj wom idzie, i to mie ciesy, a ze
      mi od casu do casu w kufe docie z jednyj strony, to jo wom obiecuje jom
      nadstawić z drugiej, hale tyz nie bede dłuzno, ba haj! Telo. Pozdr.
      • Gość: Rumcajs Re: Rumcajs, Ciupasko IP: 80.72.65.* 09.05.03, 23:24
        Szanowny URIEL1! Dopiero co wrocilem z pracy (42 st.C w cieniu)! Wyjasnij o co
        Ci chodzi - prosze o konkrety!!! Jestem do dyspozycji do poniedzialku wl! Pozdr.
    • Gość: roz Do Uriela1:) IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.16.* 10.05.03, 11:14
      A ja Uriel1 rozumiem o co Ci chodzi...
      No cóż, najwyraźniej Ciupazka i Rumcajs czują się świetnie w swoim
      towarzystwie. No i dobrze, skoro im to odpowiada :)
      Ja czuję się już znużona wchodzeniem na Forum Zakopane. Jeszcze trochę
      tu "posiedzę" i z całą pewnością wyskoczy mi na czole taki znaczek "CIĄGLE
      NARZEKAJĄCA". No bo przecież o Zakopanem i góralach można pisać albo dobrze
      albo w ogóle. (Pewnie Ciupazka zaraz napisze, że gdybym dokładnie czytała jej
      posty, to dostrzegłabym, że i ona nie szczędzi lekko cierpkich słów swoim
      ziomkom - ale jej na pewno wolno, no i Rumcajs na nią nie "naskakuje":))))

Ale my Urielu1 możemy Zakopanemu tylko pozazdrościć takiego Forum. Patrz, oni
      mają już ponad 1500 postów, a my marne 250 z hakiem. To pewnie dlatetgo, że
      Ciupazka nie zaszczyca nas już swoją obecnością. Pozostaje nam tylko śledzić,
      jak "zakopiańscy" forumowicze będą bić kolejny "rekord" 2000, 3000 postów.
      Musimy im pomóc, bo to szalenie istotna sprawa!
      Ech...chyba jestem zazdrosna ;))))) Pozdrawiam.

• Gość: Ciupazka Re: Do Uriela1:) IP: *.it-net.pl 27.05.03, 00:06
        Jak widzis licba postów rośnie, jesce F. Z-ne nie pomarło. Dalej
        bedziecie bocyć sie na nos? Moze dość tego, gniywusy! Telo. Pozdr.
        • Gość: roz Ciupazko:)) IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.16.* 27.05.03, 11:35
          Do referendum unijnego zostało niecałe 2 tygodnie - wypada zatem zakopać "topór
          wojenny":))))) W związku z całym tym referendum jestem coraz bardziej
          sfrustrowana:) Na domiar złego tuż po referendum - 9 czerwca mam egzamin. No i
          jak tu będzie można się skupić na nauce?!, jak przecież od rana bedą trąbić o
          wynikach....
          Zaraz lecę na Forum Nowy Targ przywołać Uriela1 do porządku!!!
          A Ty Ciupazko co myślisz, że my tu przyjdziemy tak za "friko"? Widzisz, Rumcajs
          już nieśmiało zagląda na Forum NT, a to powie coś o świętowaniu przy użyciu
          niewybuchów z czasów II wojny światowej, a to o Rydzyku:) A Ty co? Dalej się
          bocys...? Pozdrawiam.
          • Gość: Ciupazka Re:... a jo? to co?... IP: *.it-net.pl 27.05.03, 16:39
            ....mom troske dalej, jako wy, gonie cęsciej jako wy, mnie nie płacom,
            jako niektórym z wos, nabiyłak postów niemało , gości sprosiyłak,
            cęstuje wedle stawu grobla , cym chata bogata - mnie tyz cynstują
            niezłymi "konskami" - dzięki Szwager ze Glywic! A i uiuiuiu wruciyl linki
            ciekawe i o to chodzi, zgoda buduje , niezgoda rujnuje.

Jo sie nie rada widze gniywać, hale jak mi fto dozre, to śluz Kaśka, a
            jesce nieftorym sie wydaje, ze im syćko wolno, ba nawet moze mie kopać
            kielo wlezie, wyśmiewać za to, ze ratuje naskie Forum , bo mi wstyd, ze
            nikogo tu ni ma , to .... moje drodzy Forumowice wziynak rzyć w gorzć i
            zek sie z wasego F.N.T wyniesła jesce blizej mojego gniozda. Sami widzicie,
            ze sło mi cołkiem, cołkiem...

Telo. Pozdr. No to gonimy....
            • Gość: Ciupazka Re:... gonimy dalyj!?...... IP: *.it-net.pl 15.10.03, 08:27
              Za goniacke dzięki! SYĆKIM!
              Hej! Telo,Pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka