Dodaj do ulubionych

Długi weekend 7-11 listopada

IP: *.it-net.pl 04.11.08, 12:24
Co Was czeka?Wszystko wskazuje na to, że od 7 do 11 listopada pod Tatrami
wypoczywać będzie minimum kilkadziesiąt tysięcy turystów. Zapewne spora część
z nich będzie chciała odwiedzić najpopularniejsze miejsca w Tatrach, takie jak
Dolina Kościeliska, Kasprowy Wierch czy Morskie Oko. Dlatego też starostwo
tatrzańskie zdecydowało się na ten weekend udostępnić turystom remontowaną
drogę do Morskiego Oka.

W rejonie naprawianych osuwisk na drodze do Morskiego Oka dla bezpieczeństwa
ludzi zostaną postawione specjalne bariery.

Obejście przez Dolinę Pięciu Stawów to trasa trudna, szczególnie
jesienią.Dlatego postanowiliśmy na te cztery dni drogę dla ruchu otworzyć -
dodaje starosta tatrzański A. Gąsienica Makowski
Obserwuj wątek
    • Gość: poraj Re: Długi weekend 7-11 listopada IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.08, 13:49
      Gość portalu: ciupazka napisał(a):

> Co Was czeka?Wszystko wskazuje na to, że od 7 do 11 listopada pod Tatrami
      > wypoczywać będzie minimum kilkadziesiąt tysięcy turystów>

No toś mnie pocieszyła. No ale jak mus to mus. Pojadę w tę ciżbę, a potem będę
      Wam sprawozdawał;)
      • ciupazka1 Re: Długi weekend 7-11 listopada 05.11.08, 11:05
        To co, beecie tam świętować zwycięstwo Barack Obamy? Cy na Dzień Zwyciestwa i
        Niepodległości? Ciekawość, ze górole w Hamaryce byli prociw niemu? Dziwne mi
        sie tótó widzi... Byłak pewno, ze On wygro. Syćko sie we świecie miyso i
        zmiynio. A cy na lepse? Nydyć uwidzimy.Duzo zmiana! Wielgie nadzieje w tyj zmianie.
        • poraj55 Re: Długi weekend 7-11 listopada 05.11.08, 11:07
          A co mnie tam jakiś Barak obchodzi. Ja tam jadę na NASZE święto i stare kąty
          obejść i winka grzanego popić:)
          • ciupazka1 Re: Długi weekend 7-11 listopada 05.11.08, 11:14
            Cosik Cie złość wziyna, cy jako??? Polityki nie przewidzis do końca. Chłop
            młody, zdolny, pomagierów z liberałow zagnać do roboty i do roboty syćkie
            corne i biołe NIETOTY, niegodajęcy o innostrańcak.
            A Taterki ubośkoj ode mnie!
            • poraj55 Re: Długi weekend 7-11 listopada 05.11.08, 11:18
              A co mnie miała złość brać. USA za wielką wodą, ani tam nikogo nie mam, ani się
              nie wybieram. Obama tak jak i Mac Caine o istnieniu Polski pewnie dowiedzial sie
              miesiąc temu. Nie ma się czym podniecać.
              A Taterki i Zakopane pozdrowię od Ciebie:)
              • ciupazka1 Re: Długi weekend 7-11 listopada 05.11.08, 11:23
                Uwazujcie na złodzieji! Cy wiecie, ze z terenu Wielkiej Krokwi ukradli dwie
                kamery monitoringu, dwie lampy oświetleniowe oraz sygnalizator dźwiękowy.
                Właściciel urządzeń, zakopiański Centralny Ośrodek Sportu wycenił straty na 1400
                zł. No, wiyciw, wiycie...Kamery monitoringu ? Bedom teroz jesce barzyj
                bezpieczni złodzieje?
                • poraj55 Re: Długi weekend 7-11 listopada 05.11.08, 11:25
                  Ja tam pierwsze co zrobię to polecę zobaczyć czy Sabała ma smyczek i czy
                  Koziołek Matołek stoi na swoim miejscu;)
                  • ciupazka1 Re: Długi weekend 7-11 listopada 05.11.08, 11:47
                    Patrzoj, coby z Tobie nie zrobiył fto Koziołka Martołka, he, he, myślem że
                    pomylenie z Sabałom Ci nie grozi, haj.Smycka Ci nie wytnom,..
                    • billy.the.kid Re: Długi weekend 7-11 listopada 05.11.08, 19:44
                      cóś mnjem siem widzi że na popczątku pazdziernika SMYCZKA nie było.
                      łojezuniu-zara mnnie wytną.
                      • Gość: poraj Re: Długi weekend 7-11 listopada IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.08, 20:05
                        Może by mu zamiast smyczka dać nożyczki;))
                        • ciupazka1 Re: Długi weekend 7-11 listopada 20.11.08, 10:28
                          Strzelbe! Ino strzelbe, kie wypoli, to beecie wiedziec, fto Sabale
                          śpasy robi i smycki kradnie.Ze tyz na to nifto nie wpod...
                      • poraj55 Re: Długi weekend 7-11 listopada 20.11.08, 10:25
                        No i dobrze Billecu Ci się widzi. Sabała smyczka znowu nie ma.
                        Może by mu dorobić drewniany? Też by kradli?
                • morfeusz_1 Re: Długi weekend 7-11 listopada 05.11.08, 20:53

A to teroz jo wim dla ceguz to nic nie widzem od tygodnia w
                  telekameze,huncwoty jakiejściś,abo niewidziolna rynka ;)
                  • Gość: dufo Re: Długi weekend 7-11 listopada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 10:12
                    orientuje się ktoś czy 11 listopada będą otwarte knajpki na
                    krupówkach?
                    • morfeusz_1 Re: Długi weekend 7-11 listopada 08.11.08, 10:41
                      będą :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka