Dodaj do ulubionych

~~~~~ KAJ SIE STRCIYU UJEK UJUJUJEK ~~~~~

27.10.03, 20:18
Jusz niydugo FESTIVAL a tyn pieroon sie kajsik smyko!

megahumorek.webpark.pl/z18.htm
Obserwuj wątek
    • roomtsays Re: ~~~~~ KAJ SIE STRCIYU UJEK UJUJUJEK ~~~~~ 27.10.03, 22:54
      Pewnikiem nurkuje w jakiejs jaskinii i udaje wieloryba:
      www.megahumorek.webpark.pl/z20.htm
      • Gość: Ciupazka Re: ~~~~~ KAJ SIE STRACIYU UJEK UJUJUJEK ~~~~~ IP: *.it-net.pl 28.10.03, 11:26
        I to Rumcajs taki dowcipny? Cosik mi sie widzi, abo mi sie ino zdaje, ze kie
        ujujujyk to uwidzi, to juz cołkiym sporutuje. Hehe... Hej!
        • roomtsays Re: ~~~~~ KAJ SIE STRACIYU UJEK UJUJUJEK ~~~~~ 28.10.03, 15:33
          Albo sie straciel, albo nie dej Panie Boze - ozynil! Dzien bez s`pasu jest
          dniem straconym i Uiuiuiu niech sie nie bzdyczy i da glos!!! ;o)))))))
          • hanys_hans Re: ~~~~~ KAJ SIE STRACIYU UJEK UJUJUJEK ~~~~~ 28.10.03, 22:47
            roomtsays napisał:

> Albo sie straciel, albo nie dej Panie Boze - ozynil! Dzien bez s`pasu jest
            > dniem straconym i Uiuiuiu niech sie nie bzdyczy i da glos!!! ;o)))))))

Uoon dostou tako piykno gra ze cipkami i teroski za pieroona niymo czasu na
            forum!

fun.from.hell.pl/2002-05-21/nu_pagadi.swf
            • Gość: uiuiuiu Jestem, jestem ... IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 20:16
              Tylko ciągle nie ma książki dla dialektologa. :o(
              więc nie mam odwagi się nawet pokazywać Wam na oczy....
              Ale o obietnicy pamiętam i dialektologowi parol KAWALERSKI /łobuzy, czytałem
              Wasze docinki o moim stanie cywilnym!!/ powtórnie daję.
              • roomtsays Re: Jestem, jestem ... 30.10.03, 20:42
                Czesc! Na koncu swiata byles po te ksiazke, zes sie nie odzywal??? ;o))))
                Huncwot Uiuiu i huncwot Basisty sie odnalezli, wiec FZakopane w komplecie!
                Czytales? To dobrze! Jak kogos dlugo nie ma, to zawsze najgorsze mysli
                przychodza do glowy. Co tam slychac u nietoperzy? ;o)))
              • dialektolog Re: Jestem, jestem ... 30.10.03, 21:32
                Dialektologiem sie nie wymiguj :-) Książeczka i ...... - forumowa wymówka?
                Za pamięć bardzo dziękuję.
                • Gość: uiuiuiu Re: Jestem, jestem ... IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 21:59
                  cześć Rumcyku. Nietoperze - w ogromnej ilości podziwiałem późnym latem w
                  jaskiniach. Ale teraz łażę troche głębiej po dziemię i tam raczej inne stwory
                  na mnie patrza wielgachnymi oczami. Łaaaaaaaaaaa... wystraszyłeś się? To
                  dobrze. :o)

Spadam. Wróciłem do Polski tylko na trzy dni.
                  Jadę teraz daleko... To mój czas na pracę. Żegnam Was. Wrócę za 4-5 tygodni. Na
                  razie. Uważajcie na siebie. Cześć.
                  • roomtsays Re: Jestem, jestem ... 31.10.03, 12:33
                    Ka tego włócykija teroz niesie, do Hameryki? ;o)))
                    • roomtsays Re: Jestem, jestem ... 31.10.03, 13:46
                      Czekaj! Teraz ja sie doczepię! Zdjęć ze Słowacji jak nie ma tak nie ma -
                      wielorybie jaskiniowy! ;o)))
                      • hanys_hans Re: Jestem, jestem ... 01.11.03, 20:13
                        roomtsays napisał:

> Czekaj! Teraz ja sie doczepię! Zdjęć ze Słowacji jak nie ma tak nie ma -
                        > wielorybie jaskiniowy! ;o)))

Co tam zdjyncia, uoon nakrynco dloo nos couki film ze jaskinioow!

Sam mosz piyrszy kadr stego filmu:

fun.from.hell.pl/2003-10-27/jura.mpg
                        • Gość: Szwager Re: Jestem, jestem ... IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.03, 22:29
                          Film piykny, ino koniec do bani
                        • ciupazka Re: Jestem, jestem ... 02.11.03, 21:28
                          hehe...
                          • roomtsays Re: Jestem, jestem ... 03.11.03, 12:48
                            Mam nadzieję, że Uiuiuiu-jujkowi takie coś się nie przytrafi! ;o)))
                            • hanys_hans ~~~~~ KAJ SIE STRCIYU UJEK UJUJUJEK ~~~~~ 15.11.03, 19:17
                              Czeski koonkurs na najpiynkniejszo cipka jusz leci!
                              A sam Ujka-Jujka jak niy ma tak niyma!

fun.from.hell.pl/2002-10-08/czeski-konkurs-cipek.gif
                              pyrsk_hanys_hans
                              • roomtsays Re: ~~~~~ KAJ SIE STRCIYU UJEK UJUJUJEK ~~~~~ 15.12.03, 13:16
                                Uiuiuiu! Byku jaskiniowy!!! Gdzie się podziewasz? Swięta idą i trzeba je
                                spędzić po Bożemu - w domu! A może chcesz je świętować w swoim stylu? Hej!Daj
                                znać w jakiej dziurze siedzisz, to Ci choć opłatka i choinkę podrzucimy... ;o)))
                                • Gość: Ciupazka! Re: ~~~~~ KAJ SIE STRCIYU UJEK UJUJUJEK ~~~~~ IP: *.ar.lublin.pl 15.12.03, 13:24
                                  No i odpowiednią może by sobie wybrał cipke, hehe...od Hanysa! Z tymi
                                  cipkami, to dobry żart! Udał im się. Hej!
                                  • ciupazka Re: ~~~~~ KAJ SIE STRCIYU UJEK UJUJUJEK ~~~~~ 14.12.04, 03:46
                                    Podobne , barz piykne cipki dostałak od roomtsaysa. Dzięki. Kupujcie
                                    cipki pod drzywko! Fajny prezent. A ujujujek naprowde sie straciył,
                                    a skoda!
                                    Hej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka