hanys_hans 27.10.03, 20:18 Jusz niydugo FESTIVAL a tyn pieroon sie kajsik smyko! megahumorek.webpark.pl/z18.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roomtsays Re: ~~~~~ KAJ SIE STRCIYU UJEK UJUJUJEK ~~~~~ 27.10.03, 22:54 Pewnikiem nurkuje w jakiejs jaskinii i udaje wieloryba: www.megahumorek.webpark.pl/z20.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ~~~~~ KAJ SIE STRACIYU UJEK UJUJUJEK ~~~~~ IP: *.it-net.pl 28.10.03, 11:26 I to Rumcajs taki dowcipny? Cosik mi sie widzi, abo mi sie ino zdaje, ze kie ujujujyk to uwidzi, to juz cołkiym sporutuje. Hehe... Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: ~~~~~ KAJ SIE STRACIYU UJEK UJUJUJEK ~~~~~ 28.10.03, 15:33 Albo sie straciel, albo nie dej Panie Boze - ozynil! Dzien bez s`pasu jest dniem straconym i Uiuiuiu niech sie nie bzdyczy i da glos!!! ;o))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: ~~~~~ KAJ SIE STRACIYU UJEK UJUJUJEK ~~~~~ 28.10.03, 22:47 roomtsays napisał: > Albo sie straciel, albo nie dej Panie Boze - ozynil! Dzien bez s`pasu jest > dniem straconym i Uiuiuiu niech sie nie bzdyczy i da glos!!! ;o))))))) Uoon dostou tako piykno gra ze cipkami i teroski za pieroona niymo czasu na forum! fun.from.hell.pl/2002-05-21/nu_pagadi.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Jestem, jestem ... IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 20:16 Tylko ciągle nie ma książki dla dialektologa. :o( więc nie mam odwagi się nawet pokazywać Wam na oczy.... Ale o obietnicy pamiętam i dialektologowi parol KAWALERSKI /łobuzy, czytałem Wasze docinki o moim stanie cywilnym!!/ powtórnie daję. Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Jestem, jestem ... 30.10.03, 20:42 Czesc! Na koncu swiata byles po te ksiazke, zes sie nie odzywal??? ;o)))) Huncwot Uiuiu i huncwot Basisty sie odnalezli, wiec FZakopane w komplecie! Czytales? To dobrze! Jak kogos dlugo nie ma, to zawsze najgorsze mysli przychodza do glowy. Co tam slychac u nietoperzy? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
dialektolog Re: Jestem, jestem ... 30.10.03, 21:32 Dialektologiem sie nie wymiguj :-) Książeczka i ...... - forumowa wymówka? Za pamięć bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: Jestem, jestem ... IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 21:59 cześć Rumcyku. Nietoperze - w ogromnej ilości podziwiałem późnym latem w jaskiniach. Ale teraz łażę troche głębiej po dziemię i tam raczej inne stwory na mnie patrza wielgachnymi oczami. Łaaaaaaaaaaa... wystraszyłeś się? To dobrze. :o) Spadam. Wróciłem do Polski tylko na trzy dni. Jadę teraz daleko... To mój czas na pracę. Żegnam Was. Wrócę za 4-5 tygodni. Na razie. Uważajcie na siebie. Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Jestem, jestem ... 31.10.03, 12:33 Ka tego włócykija teroz niesie, do Hameryki? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Jestem, jestem ... 31.10.03, 13:46 Czekaj! Teraz ja sie doczepię! Zdjęć ze Słowacji jak nie ma tak nie ma - wielorybie jaskiniowy! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Jestem, jestem ... 01.11.03, 20:13 roomtsays napisał: > Czekaj! Teraz ja sie doczepię! Zdjęć ze Słowacji jak nie ma tak nie ma - > wielorybie jaskiniowy! ;o))) Co tam zdjyncia, uoon nakrynco dloo nos couki film ze jaskinioow! Sam mosz piyrszy kadr stego filmu: fun.from.hell.pl/2003-10-27/jura.mpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Jestem, jestem ... IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.03, 22:29 Film piykny, ino koniec do bani Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Jestem, jestem ... 03.11.03, 12:48 Mam nadzieję, że Uiuiuiu-jujkowi takie coś się nie przytrafi! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans ~~~~~ KAJ SIE STRCIYU UJEK UJUJUJEK ~~~~~ 15.11.03, 19:17 Czeski koonkurs na najpiynkniejszo cipka jusz leci! A sam Ujka-Jujka jak niy ma tak niyma! fun.from.hell.pl/2002-10-08/czeski-konkurs-cipek.gif pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: ~~~~~ KAJ SIE STRCIYU UJEK UJUJUJEK ~~~~~ 15.12.03, 13:16 Uiuiuiu! Byku jaskiniowy!!! Gdzie się podziewasz? Swięta idą i trzeba je spędzić po Bożemu - w domu! A może chcesz je świętować w swoim stylu? Hej!Daj znać w jakiej dziurze siedzisz, to Ci choć opłatka i choinkę podrzucimy... ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka! Re: ~~~~~ KAJ SIE STRCIYU UJEK UJUJUJEK ~~~~~ IP: *.ar.lublin.pl 15.12.03, 13:24 No i odpowiednią może by sobie wybrał cipke, hehe...od Hanysa! Z tymi cipkami, to dobry żart! Udał im się. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ~~~~~ KAJ SIE STRCIYU UJEK UJUJUJEK ~~~~~ 14.12.04, 03:46 Podobne , barz piykne cipki dostałak od roomtsaysa. Dzięki. Kupujcie cipki pod drzywko! Fajny prezent. A ujujujek naprowde sie straciył, a skoda! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś