Gość: Kazik IP: *.benet.uu3.net 10.12.03, 17:05 Cześć! Czy ktoś z was się orientuje kiedy ruszy tak szumnie zapowiadana kolej izerska ze Szklarskiej do Harrachova? Można by na Małysza pociągiem skoczyć ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roomtsays Re: Kolejka 10.12.03, 19:18 Hej Kazik! Zamiast tracić czas na Małysza trenuj do Biegu Piastów, żebyśmy się nie musieli czerwienić przez Ciebie tak jak w zeszłym roku! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Kolejka IP: *.ar.lublin.pl 10.12.03, 19:33 Ja nie wiem, czy ta kolejka tam chodzi, mówiło się o tym kiedyś... Najlepiej swoim samochodem! A co? Zachciało Ci się eidamu i mozarelli z szynką panierowanymi z frytkami, surówką plus piwko Staropramen w " Piwnicy", czy tez w innej knajpce? Po skokach dobrze zakąsić gdzieś! Smacznego. Jak bedziesz wiedział coś o tej kolejce to napisz. Tyś powinien prędzej wiedzieć, jak my! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Kolejka IP: *.benet.uu3.net 13.12.03, 00:24 Tak jak myślałem - jeno ogłoszenia parafialne i wiadomości ze swojej wsi, bo poza nią żaden góral kichawy nie wystawi! Eeeee nie bądźcie takie matoły, zainteresujcie się choćby sąsiednią gminą, skoro kolej izerska to dla was antypody, intelektualne takoż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Kolejka IP: *.it-net.pl 13.12.03, 00:36 Kazik, zawiedłak sie na Tobie, a ty nic nie wiys o tyj kolyjce, he? Teloś mądry, a kielo dowcipny, hehe... Tyn Twój dowcip nie nońdzie uznanio. Ucy Morcin Morcina. Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Kolejka 13.12.03, 20:46 W jego pipidule widac nawet parafii nie ma, to skad ma wiedziec? Dlatego pyta nas choc kolejka izerska to tez nie ta parafia. Ona istnieje prawdopodobnie tylko na papierze, a gdyby nawet nie to i tak koleje strajkuja i nie w glowie im Malysz i turbacje Kazika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Kolejka ...albo ? IP: *.it-net.pl 15.12.03, 22:43 A moze to Cie interesuje Kazik? skokinarciarskie.pl/index.php?id=liberec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Kolejka ...albo ? IP: *.benet.uu3.net 17.12.03, 19:50 Średnio, bo dojazd autobusem, a nie kolejką - to już wolę taniej i bliżej .........www.info.karpacz.pl/index.php?menu=i_info&imprezaid=6 może to cię zainteresuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Kolejka ...albo ? IP: *.it-net.pl 20.12.03, 15:42 Cemu nie? Mnie syćko interesuje, a nobarzyj skąd wziąść kase na to syćko, nie wies casami, he? Śniegu ni ma, to i ni ma zolu! Kazik! Idom świynta, wypodo mi nasemu przedniymu kpiorzowi (wyscyrze) złozyć scyre i prowdziwie ludzkie zycynio: trzymoj sie , nie dej sie i nie dokucoj nom telo! Niek Ci gwiozdki z nieba lecom, złote myśli z głowy fyrcom, a kie bees mioł juz syćkiego dość, to nie zabacuj , ba se zboc o nos! Telo.Pozdr.Hej! Odpowiedz Link Zgłoś