wyskota 10.03.04, 01:55 Gratuluję Wam mądrej decyzji wyjścia z ukrycia. Swego czasu zamierzałem podjąć ten temat, ale nie zdążyłem... Korzystając z okazji pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robisc cichy wielbiciel 10.03.04, 18:47 wyskota napisał: > Gratuluję Wam mądrej decyzji wyjścia z ukrycia. Swego czasu zamierzałem > podjąć ten temat, ale nie zdążyłem... > Korzystając z okazji pozdrawiam wszystkich. Dziękuję. A już myślałem, ze sie jednak nie odezwiesz. pozdrawiam robi Odpowiedz Link
wyskota Re: cichy wielbiciel 10.03.04, 19:22 robisc napisał: > wyskota napisał: > > > Gratuluję Wam mądrej decyzji wyjścia z ukrycia. Swego czasu zamierzałem > > podjąć ten temat, ale nie zdążyłem... > > Korzystając z okazji pozdrawiam wszystkich. > > Dziękuję. A już myślałem, ze sie jednak nie odezwiesz. Dlaczego? Dopiero Wasze wyjście umożliwiło mi odezwanie się. Wolałbym być wielbicielem jawnym i rzeczywistym. Mam nadzieję, że tak się stanie. Bywa i tak, że nie wszystko zależy wyłącznie od nas samych. Odpowiedz Link
robisc Re: cichy wielbiciel 10.03.04, 19:48 wyskota napisał: >> Dlaczego? > Dopiero Wasze wyjście umożliwiło mi odezwanie się. Wolałbym być wielbicielem > jawnym i rzeczywistym. Mam nadzieję, że tak się stanie. > Bywa i tak, że nie wszystko zależy wyłącznie od nas samych. Przy okazji "czystki" nieaktywnych forumowiczów wykasowałem takze Twój akces na starym forum. Sorry, masz go z powrotem. Jeżlei nie masz nic przeciwko, to napisz o sobie kilka słów w wątku "kto jest kim na tym forum". Odpowiedz Link