nannek
11.09.13, 12:21
Tak jak pisałem i jak można było się spodziewać.
Tu zacytuję post ""krakowek1983"" z którego zaczerpnąłem tytuł , post ten oddaje REŻIMOWĄ cenzurę i zakłamanie.
Zresztą i tak zaraz go zwyczajnie funkcjonariusze usuną jak inne.
--
wyborcza.pl/1,75248,14582581,Kilka_duzych_demonstracji__Zwiazkowcy_zablokuja_stolice.html?v=1&obxx=14582581#opinions
REŻIMOWE MEDIA ZWARIOWAŁY>Jeży Urban , jako Goebbels Stanu Wojennego to mały pikuś, przy TVN-e, Polsacie, i TuskVP. Kuźwa, jak nie mając żadnych argumentów na BIEDĘ i WYZYSK, Martwią się pokazując jak Warszawiacy ucierpią od protestów. Mapki przemarszów, dyskusje i konferencje Hajki Waltz na wszystkich kanałach, strasząc Warszawiaków.. Ale ani słowa: o tym , że matki biorą, z BIEDY KREDYTY na książki i zaszyty dla dzieci. Że ludzie pracują na śmieciówkach za 2,60 zł na godzinę. Że mimo ucieczki za chlebem i lepszą przyszłością , uciekło ponad DWA MILIONY GŁÓWNIE MŁODYCH OBYWATELI, i nadal uciekają, jak szczury z tonącego okrętu. Że mamy harować do śmierci. Że rząd zabrał , nam nasze pieniądze z OFE, i mamy liczyć tylko na głodowe świadczenia z ZUS-u. Wy Dziennikarze jesteście bydłem i świniami tego REŻIMU. Jesteście tylko psami na krótkich smyczach swoich wydawców, którzy w większości są niezlustrowanym bydłem z SB lub WSI.PR-owcy Tuska aż zacierają ręce, by spłonęła jakaś opona, i ,żeby związkowcy szarpali się z Policją, wtedy ruszy BULTERIER Tuska , pan SIENKIEWICZ> i cała machina Żydomediów. I rozścierwią się medialne suki. Oszołomy warchoły, mohery i wszystko PiSu wina.