Dodaj do ulubionych

Wesolych Swiat

25.12.15, 05:46
Dla wszystkich forumowiczow oraz cierpliwych czytelnikow - Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku 2016. Bardzo goraco pozdrawiam i zycze wszystkim wiele radosci, sily, pogody ducha, inspiracji oraz cierpliwosci zarowno dla bliskich jak i oponentow politycznych.
I abysmy w tym zblizajacym sie Nowym Roku przestali sie namietnie klocic.
W jednosci sila. smile

Obserwuj wątek
    • zimna-wodka Re: Wesolych Swiat 25.12.15, 15:58
      przycinek.usa napisał:

> Dla wszystkich forumowiczow oraz cierpliwych czytelnikow - Wesolych Swiat i Szc
      > zesliwego Nowego Roku 2016. Bardzo goraco pozdrawiam i zycze wszystkim wiele ra
      > dosci, sily, pogody ducha, inspiracji oraz cierpliwosci zarowno dla bliskich ja
      > k i oponentow politycznych.
      > I abysmy w tym zblizajacym sie Nowym Roku przestali sie namietnie klocic.
      > W jednosci sila. smile

Dzięki. A kłócić się będziemy. Bo spór to fundament wolności a jedność - nie koniecznie.
      Ale dzięki. I pozdrawiam.
    • zimna-wodka do przycinka 25.12.15, 21:24
      Poczytaj sobie. To jest coś pod czym ja mogę się podpisać. I zapewne wielu, wielu innych A powiedziane na pewno lepiej i pewnie z lepszych pozycji.

lublin.wyborcza.pl/lublin/1,48724,19390676,demokracja-moze-poniesc-kleske-chrzescijanski-polityk-chce.html#BoxLokKrajLink
      A tu - co o księdzu profesorze pisze KUL. To tak na wszelki wypadek - gdyby jakiś żarliwy patriota chciał wrzucić ks. profesora do worka z kwiczącymi świniami, kurwami i złodziejami lub odstrzelić z kałacha.

www.kul.pl/ks-alfred-marek-wierzbicki,art_16041.html
    • glupi_jasio Re: Wesolych Swiat 26.12.15, 10:56

Serdecznie dziekuje za zyczenia i wzajemnie!

Moje zyczenia to zyczenia madrosci, odwagi, rozwagi. Mysle, ze to bedzie wazny rok, ktory na pewno nie bedzie latwy. Bledy moga byc bardzo kosztowne, musi ich byc jak najmniej.

Quidquid agis, prudenter agas et respice finem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka