Dodaj do ulubionych

Ręce opadają

17.03.16, 23:00
"W wyniku nagłego zachorowania w dniu 17 marca 2016 r. padła klacz Preria, należąca do stadniny koni Halsdon Arabians, która w ramach dzierżawy przebywała w Stadninie Koni Janów Podlaski" - poinformowała Agencja Nieruchomości Rolnych.

O zdarzeniu poinformowana została już prokuratura, która prowadzi dochodzenie ws. podejrzenia popełnienia przestępstwa przez poprzedni zarząd Spółki.

Czemu, do jasnej cholery , nie powiedziano od razu, że to Tusk z Putinem. Wiadomo, kto oni są. To brzozę posadzą, to gumę pękną, to konia walną...
Obserwuj wątek
    • sevenseas Re: Ręce opadają 18.03.16, 05:06
      Opadaja opadaja. W sumie znalazlem strone ktora ci sie bedzie podobala, podobny sort ze tak powiem.

www.sikora.art.pl/brzeszczot_stare.php

Ja rozumie kredyt na glowie, na kasie w Kuflandzie gonia i klijenci niemili, inni pracownicy cie stresuja i musisz kleczec codziennie przed szefem aby pracy nie stracic, niesmak pozostaje ze tak powiem. POtem musisz odreagowac na forum. Nie martw, zrob jak Bronek mowi (czy twoj inny ziomal Rysiu??) se wez drugi kredyt, zloz aplikacje do biedronki moze bedzie lepiej?? Moze na wsi sporobuj, tam zawsze szukaja burakow???
      • zimna-wodka Re: Ręce opadają 18.03.16, 09:21
        Pomyliłeś mnie z kimś innym.
        Kredytu mam co prawda jakieś resztki i to w złotówkach.
        W Kauflandzie w życiu nie byłem.
        Od 91 roku pracuję u siebie więc klęczenie przed szefem byłoby megalomanią. A jam jest człowiek skromny. Podobnie z rywalizacją o względy szefa.
        Wykonuję taki dziwny zawód, że klienci muszą być dla mnie mili. I są.

A w ogóle to na wsi nie szukają buraków tylko je hodują. Raz nawet udało się wyhodować cuś buraczanego o nazwie sevenseas. Więc nie pierdol, łaskawco.
        • matprot :))) 18.03.16, 22:10
          Lubię to!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka