pigeon_shit_dust 08.05.22, 20:20 Mowia gadajace polskie glowy. Nie walnujsja. Placiles 1400? Masz placic 2600? Nic to. Zaplacimy. Kurwa ale to sa pojeby. "WAkacje 4 miesieczne". Ale wy tu jestescie kurwa jebnieci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lastboyscout Re: Lewica splaci ci kredyt 08.05.22, 23:17 Ty mi lepiej powiedz jak tam ida zakupy nieruchomosciowe, jakie wrazenia, przemyslenia co do Polski i twojego powrotu. Trudno ukrywac, ze jestem bardzo ciekawy twoich doswiadczen i wnioskow Milych wakacji ! Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Re: Lewica splaci ci kredyt 09.05.22, 09:38 lastboyscout napisał: > Ty mi lepiej powiedz jak tam ida zakupy nieruchomosciowe, jakie wrazenia, przem > yslenia co do Polski i twojego powrotu. > Trudno ukrywac, ze Obejrzakem kilka, jedno w bloku z 1962. Zrobione ze leb peka , majster skonczyl dla siebie i baby remont a potem zlapal babe z gachem . W tym mieszkaniu. Sluchanie ludzi to przednia zabawa. Oddaje 30% ponizej ceny rynkowej bo mu sie niemilo kojarzy. No, i rynek martwy. To glowny powod. Zdechl w miesiac. Martwy jest Gdansk, Sopot. Monciak w sobote wieczor pusty w dupe, o Gdansku nawet nie mowie. Dzis dalej ogladam, pobodowali kurvva tego tyle, ze przejac sie nie daje . Letnica, Zajezdnia, Jasien, Przymorze, Lawedowe Wzgorze, wszystko sie w glowie jebie. nioskow > Milych wakacji ! > Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Praktycznie moalem juz mieszkanie.... 09.05.22, 19:42 Na szczescie nic nie podpisalismy. Dlatego, ze ja sie uparlem- ma byc puste. Bez lokatorow. Posrednik swoje, liczy ile ja na tych lokatorach zarobie. Maja w umowie 30 dni wypowiedzenia. I co? Dzis ogladam to sam, a tam....kobieta z 3 dzieci. UKRAINCY. Kto sie nie orientuje, niech sobie doczyta o co chodzi. Slava Ukrainu !!!! wrotu. > > Trudno ukrywac, ze > > > Obejrzakem kilka, jedno w bloku z 1962. Zrobione ze leb peka , majster skonczy > l dla siebie i baby remont a potem zlapal babe z gachem . W tym mieszkaniu. Slu > chanie ludzi to przednia zabawa. > Oddaje 30% ponizej ceny rynkowej bo mu sie niemilo kojarzy. No, i rynek martwy. > To glowny powod. Zdechl w miesiac. > Martwy jest Gdansk, Sopot. Monciak w sobote wieczor pusty w dupe, o Gdansku naw > et nie mowie. > Dzis dalej ogladam, pobodowali kurvva tego tyle, ze przejac sie nie daje . > Letnica, Zajezdnia, Jasien, Przymorze, Lawedowe Wzgorze, wszystko sie w glowie > jebie. > > > nioskow > > Milych wakacji ! > > > > > > Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Praktycznie moalem juz mieszkanie.... 09.05.22, 20:02 To moze bys tak kupil … wiezienie ? www.leczycki.pl/asp/byle-wiezienie-na-sprzedaz!,164,artykul,1,3251 Nie moga sprzedac wiec wyjdzie ci ponizej ceny mieszkania. Potem wynajm tym milionom co zbankrutuja na nieruchomosciach i kerdytach konsumpcyjnych wiec pewny popyt na lata. Praktycznie zero konkurencji bo kto ci przebije relacje kosztu zakupu kilku tysiecy metrow do ceny kilkuset tysiecy zlotych ? Solidnie zbudowane bo pruskie i zakonne. A jak dasz zatrudnienie miejscowym w kryzysie to rzad ci jeszcze da zwolnienia podatkowe ! Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Praktycznie moalem juz mieszkanie.... 09.05.22, 21:19 Próba wrobienia w zakup mieszkania z nieusuwalnymi lokatorami? Witaj w Polsce. Dlatego właśnie obawiam się kupować tu nieruchomość. Sprzedać też Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust PiS daje wakacje 10.05.22, 08:50 Luzik jest w Polsce. Mozesz sobie odpuscic 4 raty kredytu rocznie. Luz. Rzad dodrukuje pieniazkow i da bankom, zeby wszystko pasowalo. > Ale wy tu jestescie kurwa jebnieci. > > Odpowiedz Link