Dodaj do ulubionych

wiadomosc ode mnie

03.02.25, 07:02
Czesc, widze, ze pare osob dyskutuje moja nieobecnosc. Mialem jakies poroblemy techniczne - polegajace na tym, ze przy kazdej czynnosci system GW pokazywal blad serwera. Nie mam pojecia dlaczego. Teraz sprawadzam, czy to dalej dziala.
Obserwuj wątek
    • przycinek.usa Re: wiadomosc ode mnie 03.02.25, 07:06
      No dobra, zatem zaczelo dzialac. To naprawde dziwne. Pomyslcie, ze od tygodni nic nie dalo sie zrobic. Zupelnie jakby cos sie zepsulo. No ale najwyrazniej cos wreszcie naprawili. Wracajac do tematow technicznych - oswiadczam, ze niczego nie usuwam oprocz ewidentnego spamu, jaki dzisiaj akurat tutaj zastalem. Jesli jakies watki Wam znikaja, to ani nie przez naszych adminow ani nie przeze mnie. Mam nadzieje, ze mi wierzycie.
      No to hej.
      • dorota_333 Re: wiadomosc ode mnie 03.02.25, 11:11
        Dziękuję, że zabrałeś głos. Więc szukamy dalej.
      • damkon Re: wiadomosc ode mnie 01.05.25, 02:17

• przycinek.usa Re: wiadomosc ode mnie 01.05.25, 07:22
          no super, ja tez pozdrawiam, tylko o co chodzi?
          • damkon Re: wiadomosc ode mnie 03.05.25, 02:32
            przycinek.usa napisał:

> no super, ja tez pozdrawiam, tylko o co chodzi?

Witam,

No o nic takiego smile Po staremu w większości  wszystko.
            Sporo pracy, nie miałem czasu zaglądać do was, a teraz Majówka.
            Widzę sporo tu zamieszania i bałaganu się narobiło.
            Mnóstwo do posprzątania.

Powodzenia !
    • szczurek.polny Re: wiadomosc ode mnie 03.02.25, 11:19
      Sztuczna inteligencja.
      Sztuczna inteligencja Gazety Wyborczej. Dobra, tania sztuczna inteligencja Gazety Wyborczej.
      Tnie trochę bez sensu i czasem losowo ale jest tania i dobra.
      Dobra bo tania. Mało pieniędzy potrzebuje, to dobrze.
      • dorota_333 Re: wiadomosc ode mnie 03.02.25, 12:20
        Możliwe. Przede wszystkim trzeba to sprawdzić.
      • senioryta13 Re: wiadomosc ode mnie 03.02.25, 12:38
        szczurek.polny napisał:

> Sztuczna inteligencja.
        > Dobra bo tania. Mało pieniędzy potrzebuje, to dobrze.

Jestes w bledzie, zre duzo energii a ta jest droga.
      • lastboyscout Re: wiadomosc ode mnie 03.02.25, 12:40
        A teraz pomysl dlaczego wycinana jest (i bedzie !) glownie Dorota 😤 He, he.
        • szczurek.polny Re: wiadomosc ode mnie 03.02.25, 13:20
          Bo napier..ala postami jakby była zatrudniona na pełny etat w Wydziale Propagandy Sztabu Generalnego Platformy dla Hecy Zwanej Obywatelską?

Ona pisze tygodniowo 200 postów i maszyna losująca wycina jej 20, ty piszesz 20 i wycinają ci 2, ja średnio piszę pewnie z 10 na tydzień (miewam okresy braku aktywności) i nawet nie zauważam że jeden z nich poleciał.

Nic dziwnego że wywalają jej 10 razy więcej postów niż tobie. Tak myślę.
          • dorota_333 Re: wiadomosc ode mnie 03.02.25, 13:39
            A z ciekawości sprawdziłam. W tygodniu 27.01-2.02 (włącznie) napisałam 12 postów na tym forum + kilka na forum "O moderacji". Ale to jest sytuacja wyjątkowa, spowodowana potrzebą wyjaśnienia kto wycina.

> Bo napier..ala postami jakby była zatrudniona na pełny etat

Widzisz, ja to robię z czystej niechęci do PiS. Do chamskich towarzyszy szmaciaków spoufalonych dla odmiany z proboszczem. Choć również dlatego, że lubię pisać, przyznaję.
          • lastboyscout Re: wiadomosc ode mnie 03.02.25, 13:50
            Tylko statystyka ?!
            Dlaczego nie ma wycinki nbp. naszych starc, w koncu bywaja krwiste, nie?

Nie zauwazyles, ze wycinka jest wyraznie ukierunkowana?
            Algorytm ja analizuje, wyczuwa i tnie.
            Fakt, ze czasem chaotycznie, wrecz blednie ale jakie to ma znaczenie skoro efekt jest osiagniety?

Niedomyta czy Nawiedzona swojej wrednej natury nie zmienia.

Algorytmy odwrotnie, tylko sie udoskonala.

Taki Sad Ostateczny !

Babole i ich kundle maja przejebane.
            • szczurek.polny Re: wiadomosc ode mnie 03.02.25, 15:20
              Dopóki algorytm wycina to jeszcze pół biedy.

Ale algorytm może też zacząć pisać. Albo zmieniać.

Któregoś dnia możesz się zdziwić gdy sam samego siebie będziesz chciał zacytować.

Tylko nie pisz mi proszę że tak daleko się nie posuną.
    • kadillllak Tez mam "Blad" 03.02.25, 14:29
      przycinek.usa napisał:

> Czesc, widze, ze pare osob dyskutuje moja nieobecnosc. Mialem jakies poroblemy
      > techniczne - polegajace na tym, ze przy

Nie lubio nas bo my w USA.
    • dorota_333 Na forum "O moderacji" radzą mi dalej naciskać, 03.02.25, 19:17
      ...żebyś przywrócił skasowane wątki.

Sporo jest tego i nie nalegam, ale mam prośbę: przywróć przynajmniej wątek o Konkursie Chopinowskim. Zależy mi na nim.
      • lastboyscout Re: Na forum "O moderacji" radzą mi dalej naciska 03.02.25, 19:23
        Ale ty glupia jestes uparta babo.

Przeciez Przycinek ci mowi, ze co z tego , ze cie bedzie przywracal, jezeli algorytm cie bedzie wycinal do samego konca.

W TOBIE jest problem a nie w przywracaniu czy wycinaniu.
        Mowie o tym tutaj od lat.

A ty jestes niereformowalna !
      • przycinek.usa Re: Na forum "O moderacji" radzą mi dalej naciska 04.02.25, 07:10
        ale jak? kiedy to bylo? jakies szczegoly pomocnicze? wyszukiwarka znajduje 10 wynikow i koniec. zadnego watku.
        • dorota_333 Re: Na forum "O moderacji" radzą mi dalej 04.02.25, 10:27
          Nie jestem w stanie powiedzieć, kiedy dokładnie został wycięty, zorientowałam się na początku 10.2024, kiedy chciałam coś dopisać. Wątek miał na pewno w nazwie Konkurs Chopinowski i zapewne XVII - bo powstał w 2015 roku.

Wydaje mi się, że wycinanych wątków nie jest tak wiele, żeby w nich nie dało się go odnaleźć, o ile są gdzieś zachowane.

Tak nawiasem mówiąc: jakie są Twoje przypuszczenia dotyczące tej sytuacji (wycinka postów i wątków na forum PiG)? Kto to może robić? Masz pewność, że to nie żaden z naszych Adminów?
        • dorota_333 Przycinku na forum "O moderacji" zasugerowano mi, 04.02.25, 14:00
          ...że to może któryś z użytkowników wycina: "Są tam tylko dwie osoby, które mogą ciebie ciąć, przecinek i jeden z aktywnych użytkowników." Tutaj link do tego postu:

forum.gazeta.pl/forum/w,654,178572629,178572629,Forum_Polityka_i_Gospodarka_Prosze_o_wyjasnieni.html?p=178602259

Proszę, żebyś się odniósł do tego: czy przekazywałeś komuś uprawnienia założyciela? Czy jest możliwe, żeby ktoś bezprawnie wykonywał moderację?

Zanim podejmę następne kroki chciałabym wyjaśnić to tutaj.

• przycinek.usa Re: Przycinku na forum "O moderacji" zasugerowano 04.02.25, 16:03
            nie przekazywalem nic nikomu. Tego watku o konkursie poszukam, tylko dopiero za kilka dni.
            Zapytam Damkona o moderacje. OK?
            • dorota_333 Re: Przycinku na forum "O moderacji" zasu 04.02.25, 16:20
              Oczywiście. Z wątkiem chopinowskim nie ma pośpiechu, jak będziesz miał czas.

Informacja, że nie przekazywałeś uprawnień założycielskich jest istotna.

Co do reszty, odpowiedziałam tutaj (i proponuję dalszą wymiane zdań już na forum "O moderacji", unikniemy powtórzeń):

forum.gazeta.pl/forum/w,654,178572629,178572629,Forum_Polityka_i_Gospodarka_Prosze_o_wyjasnieni.html?p=178603657

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka