Dodaj do ulubionych

Magic mars Laura zawadzka afera

26.10.25, 09:56
Na początku roku utworzyła się afera magic mars zawadzka. Można poczytać w necie. Nie byłoby nic dziwnego, ale szemrana jest ta historia. Ludzie, którzy widzą prawdę i piszą na forum wanda są uciszani. W tle menadżerka Zawadzkiej, która prowadzi falę nienawiści. Sprzedawanie wizerunku dziecka. Sama menadżerka nie działa sama a z Martą koleżanką Laury i inną dziwną ekipą szemranych patologicznych ludzi. Artykuły na WP i pudełku wyglądają na wykupione. A na forum wanda admin Zosia nie jest bezstronna- najpierw skutecznie usuwała posty o odkrywaniu przez użytkowniczki wymyślonej postaci Damiana Rawicza- wymyśliła to zawadzka z menago i chyba ta Marta. Gdy użytkowniczki odkrywały były uciszane i blokowane. Wyzywane od wariatek i generalnie wyzywane. Chora akcja. Te fotki też i konto było usunięte bo pisało prawdę.
Obserwuj wątek
    • logiczna Re: Magic mars Laura zawadzka afera 26.10.25, 15:07
      Usuwają dużo na tym forum. Gdy kradli tożsamość i zdjęcia australijskiego influencera Lachie Brycki i jego żony pisały użytkowniczki na forum - usuwała administracja szybko wszystko forum W . Stworzyli konto Damiana Rawicza i zaangażowana w to była mama Laury, która miała się ścigać z wymyślonym przez chyba córkę bądź kogoś z otoczenia kontem (ta pani jest nauczycielką), znajomych Laury. Jak chora jest kradzież cudzych zdjęć?!
      Tam się nic nie trzyma niczego. Opisy z grupy CSI hydepark.

sedzinaprawda napisała:

> Na początku roku utworzyła się afera magic mars zawadzka. Można poczytać w neci
      > e. Nie byłoby nic dziwnego, ale szemrana jest ta historia. Ludzie, którzy widzą
      > prawdę i piszą na forum wanda są uciszani. W tle menadżerka Zawadzkiej, która
      > prowadzi falę nienawiści. Sprzedawanie wizerunku dziecka. Sama menadżerka nie d
      > ziała sama a z Martą koleżanką Laury i inną dziwną ekipą szemranych patologiczn
      > ych ludzi. Artykuły na WP i pudełku wyglądają na wykupione. A na forum wanda ad
      > min Zosia nie jest bezstronna- najpierw skutecznie usuwała posty o odkrywaniu p
      > rzez użytkowniczki wymyślonej postaci Damiana Rawicza- wymyśliła to zawadzka z
      > menago i chyba ta Marta. Gdy użytkowniczki odkrywały były uciszane i blokowane.
      > Wyzywane od wariatek i generalnie wyzywane. Chora akcja. Te fotki też i konto
      > było usunięte bo pisało prawdę.
      • olajaki1991 Re: Magic mars Laura zawadzka afera 02.04.26, 10:03
        . Administratorka Zosia22 z forum Wanda pozwala na hejt wobec Marsa, natomiast nie dopuszcza do wyjaśnienia nieścisłości związanych z rzekomą kradzieżą przez Laurę zdjęć australijskiego influencera i stworzeniem fałszywego konta.

2. Wyraziłam opinię, że nie wierzę w istnienie stalkerki, a bardziej przekonują mnie dowody przedstawione przez Marsa, sugerujące, że Laura sama stworzyła postać Rawicza. Zastanawiam się też, kto w takim razie miałby przynosić te cynamonki. W całej sytuacji miała uczestniczyć również jej mama - nauczycielka? To wydaje mi się bardzo niepokojące.
      • olajaki1991 Re: Magic mars Laura zawadzka afera 02.04.26, 10:07
        Wciąż nie rozumiem kto dostarczył do domu te cynamonki. Wychodzi na to , że Laura . Tak samo „Rawicz” czyli Laura wystawił łóżko Zoi- w takim razie miał wejście do mieszkania, czy nie? Zdjęcie wyglądało jakby była to osoba , która była w jej mieszkaniu.
    • olajaki1991 Re: Magic mars Laura zawadzka afera 02.04.26, 09:59
      Mi administratorka Zosia z forum Wanda usunęła moje jedyne konto, ponieważ:
      1. Napisałam, że suplementy reklamowane przez Laurę miały partie zawierające pestycydy.
    • olajaki1991 Re: Magic mars Laura zawadzka afera 02.04.26, 10:12
      Administratorka Zosia22 z forum Wanda pozwala na hejt wobec Marsa, natomiast nie dopuszcza do wyjaśnienia nieścisłości związanych z rzekomą kradzieżą przez Laurę zdjęć australijskiego influencera i stworzeniem fałszywego konta.

2. Wyraziłam opinię, że nie wierzę w istnienie stalkerki, a bardziej przekonują mnie dowody przedstawione przez Marsa, sugerujące, że Laura sama stworzyła postać Rawicza. Zastanawiam się też, kto w takim razie miałby przynosić te cynamonki. W całej sytuacji miała uczestniczyć również jej mama - nauczycielka? To wydaje mi się bardzo niepokojące.
    • jasminaalladyna Re: Magic mars Laura zawadzka afera 09.04.26, 16:05
      Właśnie widać, jaka moderator Zosia22 jest „bezstronna”. Administracja powinna być neutralna, a ona jest wręcz chamska. Niektórzy podejrzewają, że Laura opłaca osoby na forum żeby pisać nienawistne wiadomości na Marsa. To jest najdziwniejszy wątek na forum, gdzie admin jest tak stronniczy i pozwala innymnna mega okropny hejt na Marsa. Nie jestem jego fanką, ale jakieś zasady kultury powinny być utrzymane. Laura sporo kłamie. Marsa dotyka nieporównywalny hejt chociaz to Laura zachowuje się złośliwie i manipulacyjnie: obrzydliwie i paskudnie jednym słowem w stosunku cd ojca dziecka. Nie stopuje wyzwisk względem nazwiska jakie nosi jej córka. Jej przyjaciele wyszydzają, że „mars jest ciężkostrawny”, a biedna Zoja też tak ma na nazwisko.
      • kadzilak Wycialby ktos moze to gowno? 09.04.26, 20:05
        jasminaalladyna napisała:

> Właśnie widać, jaka moderator Zosia22 jest „bezstronna”. Administracja powinna
        > być neutralna, a ona jest wręcz chamska. Niektórzy podejrzewają, że Laura opłac
        > a osoby na forum żeby pisać nienawistne wiadomości na Marsa. To jest najdziwnie
        > jszy wątek na forum, gdzie admin jest tak stronniczy i pozwala innymnna mega ok
        > ropny hejt na Marsa. Nie jestem jego fanką, ale jakieś zasady kultury powinny b
        > yć utrzymane. Laura sporo kłamie. Marsa dotyka nieporównywalny hejt chociaz to
        > Laura zachowuje się złośliwie i manipulacyjnie: obrzydliwie i paskudnie jednym
        > słowem w stosunku cd ojca dziecka. Nie stopuje wyzwisk względem nazwiska jakie
        > nosi jej córka. Jej przyjaciele wyszydzają, że „mars jest ciężkostrawny”, a bie
        > dna Zoja też tak ma na nazwisko.
    • jasminaalladyna Re: Magic mars Laura zawadzka afera 10.04.26, 17:30
      Właśnie sporo osób zauważa brak profesjonalizmu administracji forum Wanda : Zosia22. Zostawię odczucia osób z innego forum o swoich doświadczeniach. Przykro, bo tam nie można nic napisać dobrego o Marsie. Od razu wyzywają użytkowniczki, które starają się tylko poprosić o jakieś granice w hejcie na Marsa. Admin usuwa osoby i nazywa, prowadzi narrację, że to jedno konto. Natomiast widać wielu osobom usunęła konto za pisanie swojej opinii i przeforsowuje jedno Multikino cały czas jakby ktoś jej zapłacił za to dosłownie. Nigdy nie spotkałam się z takim brakiem profesjonalizmu i popieraniem agresji. Uwaga na forum w regulaminie nie wolno diagnozować i wyzywać ale Zosia22 admin pozwala np użytkowniczce naczelnej hejterce Marsa wyzywać i diagnozować inne użytkowniczki i ośmieszać.
    • jasminaalladyna Re: Magic mars Laura zawadzka afera 10.04.26, 17:34
      Tak wygląda forum Wanda i adminka Zosia. Jednak ona robi z ludzi, którzy zwracają jej uwagę na stronniczość i popieranie hejtu na Marsa, wyzywanie innych użytkowniczek przez takie użytkowniczki jak Agar za spoko. Usuwa konto bo ktoś ma inne zdanie. Gdy ktoś ma ochotę się odnieść i założy konto ponownie robi swoją narrację : multikonto. Tak tylko wiele osób w priv na forum przestrzega przed nią , że nie można nic pisać obronnego na Marsa bo ona się uwiesza i usuwa te konta. Zostawia tylko te , które są za Laurą… Ja wierzę Marsowi. Nie wierzyłam, ale jak widzę ile jest wkładane energii w niszczenie go jako człowieka to Laura wydaje się niebezpieczna, manipulacyjna i mściwa. Nie zdziwi mnie to jakby chciała mu odebrać prawa do dziecka w ramach zemsty. Tak to wygląda niestety.
    • jasminaalladyna Re: Magic mars Laura zawadzka afera 10.04.26, 17:35
      Ludzie podejrzewają, że Laura opłaca ten hejt.
    • jasminaalladyna Re: Magic mars Laura zawadzka afera 10.04.26, 17:36
      Gdy ktoś pisze na korzyść Marsa jest oczywiście szykanowany. Czy funkcja administracji nie jest dbanie o kulturę wypowiedzi? Gdy ona nie jest bezstronna ciężko o taką.
    • jasminaalladyna Re: Magic mars Laura zawadzka afera 10.04.26, 17:49
      Skoro tak usuwa się merytoryczne wpisy to bez odzywania się niech pojawiają się w zewnętrznych portalach małe dowody na brak profesjonalizmu i wspieranie nienawiści i hejtu.
    • jasminaalladyna Re: Magic mars Laura zawadzka afera 10.04.26, 17:50
      Może się opamięta adminka? Od popierania hejtu na Marsa? Kto wie?
    • jasminaalladyna Re: Magic mars Laura zawadzka afera 10.04.26, 17:51
      Cześć dalsza Wandy.
    • jasminaalladyna Re: Magic mars Laura zawadzka afera 10.04.26, 17:53
      Ciekawe ile da się wypowiedzieć nick werrka i ewa są nowe. Obstawiam, że zaraz dostaną bana i nazwane będą multikontem chociaż pewnie nie są nim.
    • jasminaalladyna Re: Magic mars Laura zawadzka afera 10.04.26, 17:59
      Może żeby można było analizować zachowania obydwojga osób to ok. Ale nie można na tamtym forum nic a nic złego napisać czy obiektywnego ale nie sprzyjającemu wizerunkowi Laury. Dostaje się bana za nawet najprostsze zapytania jak takie czemu Laura przerobiła twarz.
      Użytkowniczkom Marbella , Leakfreak i innym usuwano wpisy za napisanie prawdy, że inaczej wygląda twarz Laury. Nic się nie zmieniło. Dalej samowolka rządzi na forum Wanda. I czemu nie można zauważyć jak Laura zmieniła twarz? Czemu tam za to się usuwa wpisy, albo dostaje bany? Ciekawe…
    • jasminaalladyna Re: Magic mars Laura zawadzka afera 10.04.26, 18:04
      Ciekawe, że sporo osób widzi nieprofesjonalizm adminki. Zostawię kolejny „dowód” bo to bardzo nieprzyjemne gdy admin wyzywa ludzi od wariatow i jest agresywny w stosunku cd użytkowniczek, pozwalając jawnie na jednostronność po stronie Laury oraz popieranie hejtu na Marsa. Sama stosuje hejt na użytkowniczki powtarzając jak mantrę : multikonto, jedna osoba i wychodzi na to, że tych osob jest mnóstwo które miały konta i dostały bana. Więc pewnie nie ma multikont tylko ludzie próbują uprzytomnić Pani Zosi 22 , że jej zachowanie jest nieprofesjonalne.
    • jasminaalladyna Re: Magic mars Laura zawadzka afera 10.04.26, 18:11
      Tu mamy naczelną hejterkę Marsa, której pozwala administracja wyzywać innych i na Marsa siać nienawiść. Ciekawe ile jedna osoba spędza czasu na hejt w sieci. Tak zostawię.
    • jasminaalladyna Re: Magic mars Laura zawadzka afera 10.04.26, 18:12
      Śledzi Agar Marsa całą dobę. Już się śmiejemy, że Laura jej płaci za etat hejtu na Marsa. Co jest PRZERAŻAJĄCE. Bo Administarcja nie robi nic z nią. Choć wyzywała już mnóstwo kont.
    • jasminaalladyna Re: Magic mars Laura zawadzka afera 10.04.26, 18:17
      Relacje Marsa z dziś.
    • jasminaalladyna Re: Magic mars Laura zawadzka afera 10.04.26, 18:19
      Relacje Marsa z dziś. Część druga
    • jasminaalladyna Re: Magic mars Laura zawadzka afera 10.04.26, 18:22
      Update opisu afery z innego forum CSI HYDEPARK od Adminki rzetelnej. Tam gdzie ludzie piszą z imienia i nazwiska. Nie ma tam hejtu na taką skalę jak na Wandzie. Administracja z CSI to przykład, że da się być obiektywną i profesjonalną administracją. Moderator Zosiu proszę się uczyć.
    • jasminaalladyna Re: Magic mars Laura zawadzka afera 10.04.26, 18:23
      Update opisu afery z innego forum CSI HYDEPARK od Adminki rzetelnej. Tam gdzie ludzie piszą z imienia i nazwiska. Nie ma tam hejtu na taką skalę jak na Wandzie. Administracja z CSI to przykład, że da się być obiektywną i profesjonalną administracją. Moderator Zosiu22 z forum Wanda proszę poczytaj jak wygląda rzetelna administracja porządkująca wątek.
    • jasminaalladyna Re: Magic mars Laura zawadzka afera 08.05.26, 06:06
      Ciekawe o co chodzi, że napisałam komentarz normalny, a admin Zosia już przed 6 rano usunęła tą opinię na temat Laury chociaż nie zawierała nic złego ot opinia , że Laura nie jest zaradną osobą, a manipulująca , która idzie po trupach do celu. Nie wydaje mi się żeby w innych wątkach tak usuwano komentarze tworząc bańkę informacyjną i narrację. Tak samo usunęła komentarz , który zostawiłam dla beki z kim pojechał Mars do Łeby. Napisałam z Laurą i szybko komentarz zniknął. Moim zdaniem Mars z Laura oszukują wszystkich udając że nie są razem dla zasięgów. Ktoś wspomniał na innym forum, że to dziecko które publicznie nazywają Zoja to syn. Specjalnie kręcą dramy aby wybudować dom, siłownie tworzyć i promować te swoje hotele. Jaka prawda? Jak taki admin usuwa takie banalne komentarze zaczynam wierzyć w tą teorię o ich wspólnym spisku Laury i Marsa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka