przycinek.usa 23.03.05, 18:12 mojefinanse.interia.pl/news?inf=605080 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viper39 Re: Pożera nas bieda 23.03.05, 22:43 przycinek.usa napisał: > mojefinanse.interia.pl/news?inf=605080 w sumie niesamowite, czlowiek nie zdaje sobie sprawy co to jest bieda dopuki jej nie widzi na wlasne oczy, co najgorsze to to ze jest tej biedy tak duzo. zatrwazajace sa dane, nie mysle ze ktos by je tworzyl specialnie do tego artykulu. nie jest ciekawie..... Odpowiedz Link
krzysztofsf Re: Pożera nas bieda 24.03.05, 00:29 viper39 napisał: > przycinek.usa napisał: > > > mojefinanse.interia.pl/news?inf=605080 > > w sumie niesamowite, czlowiek nie zdaje sobie sprawy co to jest bieda dopuki > jej nie widzi na wlasne oczy, > co najgorsze to to ze jest tej biedy tak duzo. zatrwazajace sa dane, nie mysle > ze ktos by je tworzyl specialnie do tego artykulu. > nie jest ciekawie..... Mnie zawsze ciekawi, jak sie maja takie dane do "statystycznie wybranej proby" na ktorej obop robi swoje testy o zadowoleniu z ue itp. Podobno ankietuja telefonicznie - to juz wg mnie bardzo zaklamuje probe. Odpowiedz Link
doradca1 Re: Pożera nas bieda 24.03.05, 02:13 Powiem krótko. Kazdy dzien obecnego rządu w RP to dzien stracony. Odpowiedz Link
doradca1 Re: Pożera nas bieda 24.03.05, 02:14 A ja pozwole sobie zapożyczyć ten link do moich życzen dla pewnego prezydenta w RP. Odpowiedz Link
tomek9991 Spadek wynagrodzeń realnych 24.03.05, 09:38 Ekonomiści: PKB wyhamował z powodu spadku konsumpcji Wzrost Produktu Krajowego Brutto (PKB) w IV kwartale zwolnił do 3,9%, czyli był nieznacznie poniżej oczekiwań ekonomistów, z powodu spadku tempa konsumpcji i nieznacznego jeszcze przyspieszenia inwestycji. „Powodem spowolnienia jest prawie dwukrotny spadek tempa spożycia indywidualnego, a na to nałożył się też pewnie spadek wynagrodzeń realnych i wzrost cen, bo inflacja w drugiej połowie 2004 roku była dość wysoka, a także wciąż bardzo wysokie bezrobocie” – powiedziała Katarzyna Zajdel-Kurowska, główny ekonomista Citibanku Handlowego. biznes.onet.pl/0,1066902,wiadomosci.html Odpowiedz Link