Dodaj do ulubionych

Drogi w kobyłce

17.08.12, 08:01
Czy sa jakies plany remontu tych pseudo drog z kobylki? Przyznam szczerze ze trudno w Polsce znalezc gorsze drogi niz te leje po bombach w kobylce. KAZDA droga jest praktycznie tak dziurawa nierowna ze trudno z pamieci przytoczyc jakis kawalek dobry. Od niedawna jakies prace przy bazylice sie tocza ale co z innymi drogami? Sa plany? Wiem ze zaraz ktos powie ze czesc drog jest powiatowych ale toz to jedna pisowska republika wiec chyba moga sie dogadac?
Obserwuj wątek
    • justynazwawy Re: Drogi w kobyłce 17.08.12, 09:58
      e nie, w Kobyłce nie jest tak zle. Jeździłam dużo po Wrocławiu i tam to dopiero są dziury i wyboje!Zawieszenie do wymiany na bank...A tu to jest całkiem niezłe :)
      • ciekawa-zycia Re: Drogi w kobyłce 27.08.12, 09:52
        Drogi u nas są fatalne i niech nikt nie pisze, że nie są złe, bo to czyste kpiny. Oczywiście w centrum są idealne. W okolicach kościoła również, natomiast reszta do naprawy. Co roku po zimie są prowadzone rozmowy z urzędem nt. złego stanu dróg. Teraz jeszcze zbliża się okres jesieni i zimy to będzie udręka dla mieszkańców. Okolice nadarzyna to będzie jedno wielkie bajoro czy też inne boczne regiony. Urząd sobie z tego nic nie robi, nie to, że można zniszczyć samochód to nie wyobrażam sobie pieszych. Czy kogoś to interesuje? Wiele razy mam sama buty ubłocone, jakbym chodziła po glinie, aż człowieka z nerwów trzęsie a pan Burmistrz sobie imprezy wymyśla licząc, że w ten sposób ludzi do siebie zachęci. Powodzenia! Ja już się nie nabiorę.....

Już wolę się nie nakręcać, bo w naszym mieście stan dróg chyba niewiele kogoś obchodzi, od lat temat się wałkuje a Urząd poprawia tylko drogi w centrum.... reszta to nie kobyłka.
    • 11111 Remonty dróg są niepotrzebne! 28.08.12, 13:57
      A ja jestem zadowolony z obecnego stanu rzeczy. Im gorsze drogi, tym samochodowe bydło rzadziej i wolniej jeździ - jest bezpieczniej, ciszej, powietrze jest czystsze. U mnie burmistrz ma więc dużego plusa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka