Dodaj do ulubionych

obłuda na forum Kobyłki

16.02.13, 08:54
Czytając poszczególne posty,zaczynam wątpić,że jest to forum dla mieszkańców,odnoszę wrażenie,że przewodnią rolę odgrywa tu obłuda i fałszywe informacje jakie można zamieścić nie ujawniając własnej tożsamości.Na pierwszy rzut oka widać,że konkurencja nie śpi,no ale cóż reklama dźwignią handlu!!!
Obserwuj wątek
    • 11111 Re: obłuda na forum Kobyłki 16.02.13, 17:06
      Mamy też wyjątkowy urodzaj na reformatorów i pseudo-działaczy społecznych, którzy pod pozorem troski o wspólne dobro dają upust swojej nienawiści do wszystkiego co zastali, a co postało w wyniku wielu trudnych kompromisów i zbudowano dużym wysiłkiem lokalnej społeczności. No ale oni przyjechali z Warszawy i wiedzą przecież wszystko lepiej od miejscowych buraków. Całe szczęście, że jest to tak naprawdę niewielka (choć hałaśliwa i arogancka) grupa kundelków.
      • isa1234 Re: obłuda na forum Kobyłki 17.02.13, 13:31
        Właśnie pisałam o języku nienawiści,który zastosowałeś w swojej wypowiedzi!!!
        Cieszy mnie fakt,że powstają nowe ugrupowania,które dążą do tego aby nam mieszkańcom żyło się lepiej,że są ludzie,którzy chcą działać.Podpisuje się pod każdą inicjatywą dwoma rękoma a wiesz dlaczego-bo działacze w Kobyłce się bardzo szybko wypalają.Radni nie robią nic dla swoich okręgów a jedynie głosują automatycznie na mrugnięcie burmistrza,bez względu czy jest to korzystna decyzja dla mieszkańców,czy też nie.Podaj mi chociaż jeden przykład,radnego który spotyka się z mieszkańcami w swoim okręgu,który spełnia swoje obietnice itd ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka