Dodaj do ulubionych

Czy wogóle ktoś panuje nad tym forum? Obrażanie!

01.09.13, 11:40
Czy jest jazda bez trzymanki?
Czy można tak sobie bezkarnie kogoś obrażać?
Ludzie tutaj się od dłuższego czasu nic nie dzieje. Zastanawim się czy wakacje jeszcze trwają czy poprostu przez debila gerwazy18 vel en-no- vel kobylka34 już nikt tutaj nie zagląda.
Dlaczego poglady polityczne muszą się przekładać na konwersację mieszkańców małego miasteczka nieuzależnionego od polityki krajowej.
A teraz do Ciebie gerwazy, jesteś poprostu gnidą zakompleksioną, gdzie współczuję Twojej rodzinie że wychodowała takie coś co nie umie żyć w społeczności cywilizowanej.
I podstawowe pytanie! Od czego są moderatorzy, czy nie widzą problemu że takich osobników trzeba izolować? Ten osobnik już po samych wpisach powinien być namierzony przez moderatorów, powinny być poinformowane służby celem monitorowania jego zachowania gdyż narazie zaczyna się od zaczepek na forum a może się skończyć tragedią. Dlaczego w tym kraju to ofiara musi uciekać przed katem? Tak już uogólniłam ale takie są fakty, dzisiaj czepia się w necie innego użytkownika, jutro może zaatakować wogóle inną osobę bo ma chorą wyobraźnię.
Użytkownicy tego forum, dodajcie swoje wpisy co sądzicie na ten temat, mieszkamy w małym miasteczku i musimy się razem wspierać a moderatorzy niech robią do czego są powołani.
Obserwuj wątek
    • arturkoczyk Re: Czy wogóle ktoś panuje nad tym forum? Obrażan 01.09.13, 12:26
      Na temat trollingu w sieci pisał już Ignacy Krasicki:

Nie nowina, że głupi mądrego przegadał;
      Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał,
      Tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł;
      Na koniec, zmordowany, gdy sobie odpoczął,
      Rzekł mądry, żeby nie był w odpowiedzi dłużny:
      "Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz jest próżny."
    • ikonopis01 Re: Czy wogóle ktoś panuje nad tym forum? Obrażan 01.09.13, 12:26
      Nie płosz zwierzyny . A tak poważnie zgłosiłem problem trolla GW i policji
    • gerwazy18 Re: Czy wogóle ktoś panuje nad tym forum? Obrażan 01.09.13, 13:09
      a dlaczego niby wiesmak damyk moze bezkarnie obrazac PIS, a jak ktos powie mu kilka gorzkich slow prawdy o nim samym to od razu jest wielkie halo? On moze obrazac innych a ja to juz nie? w dupie z taka demokracja
      • anna_sroda Re: Czy wogóle ktoś panuje nad tym forum? Obrażan 01.09.13, 13:52
        Jakoś przeglądając to forum, nie widziałam aby damyk obrażał twoje PIS wypowiadał się ogólnie, tak samo jak Ty. To Ty obrażasz wyborców danej partii[ogólnego społeczeństwa gdzie dzięki demokrecji każdy ma swoje zdanie] nie wspominając o damyku. I to Ty jesteś zagrozeniem demokracji, pozatym powiem Tobie jedno, sam dokładasz się do tego że Twoja partia właśnie traci na takich jak Ty. Zacznij troszkę myśleć, bo jak narazie pokazałeś że jesteś dnem i niczym innym. Co Ci damyk zrobił złego dyskutując? To nie on osobowo Ciebie zwyzywał, a jak już masz coś do niego to tylko umiesz się oprzeć McDonaldsem? To świadczy tylko o Tobie że czepiasz się znikomego problemu, bo nawet nie umiesz przytoczyć konkretnego argumentu przeciw damykowi abyśmy go znienawidzili...
        Powinieneś teraz honorowo przeprosić nie damyka ale wszystkich użytkowników tego forum za swoje eksesy i jak chcesz być traktowany na równi, to dyskutuj na poziomie a jak tego nie potrafisz, nie wchodź tutaj tylko znajdź sobie forum zwolenników PIS. Weź sobie to przemyśl. Nie piszę po złości, piszę jako Kobyłczanka która chce czytać tutaj o problemach, propozycjach miasta w którym mieszka, przemyśl to sobie i nie psuj tego forum. Proszę
        • ikonopis01 Re: Czy wogóle ktoś panuje nad tym forum? Obrażan 01.09.13, 14:09
          Proszę nie płoszyć trolli
        • damyk1 Re: Czy wogóle ktoś panuje nad tym forum? Obrażan 01.09.13, 14:10
          z degeneratem nie wygrasz Aniu
          • ikonopis01 Re: Czy wogóle ktoś panuje nad tym forum? Obrażan 01.09.13, 14:51
            Ale trzeba spokojnie go wypunktować
            • en-no Re: Czy wogóle ktoś panuje nad tym forum? Obrażan 01.09.13, 18:34
              ikonopis ty sam prowokujesz nie jestes zainteresowany tematem postu tylko wyswiskami ,pamietaj ze troll to rowniez wyzwisko i nie pouczaj administratoeow skoro nie usuwaja postow to znaczy ze tak ma byc ,skoro nie podoba ci sie tutaj zaesze mozesz odajsc ,wladza uderzyla wam do glow wszedzie wsadzacie prudny palec a po wyjeciu pozostaje pustynia intelektualna ,moralna i ekonomiczna ,radaze ci zajmij sie rodzina a nie mieszaj na forum majac na celu sklocenie kazdego z kazdym ,najlepszym przykladem ja postepujesz jes moj post i twoje zaczepki .mam nadzieje ze to ciebi wypunktuja adminstratorzy
              • ikonopis01 Re: Czy wogóle ktoś panuje nad tym forum? Obrażan 01.09.13, 18:52
                Mylisz się nie ja rozpocząłem ta chryję tylko ty. Tak dla przypomnienia.Twoje posty były i nadal są obraźliwe i właśnie prowokujące. Nie mjały nic innego na celu tylko dokopanie damykowi i pośrednio mnie . Nazwanie cię trollem to "pikuś " przy twoich wyzwiskach .
                Nie nie jestem adminem ale jeśli poczytał byś regulamin forumowe GW to wiedział byś iż każdy zarejestrowany forumowicz może i powinien reagować na takie zachowania. Popisujesz się tym swoim zachowaniem od dłuższego czasu i pisząc te swoje napastliwe teksty zasłużyłeś się już ogółowi. Co do moich działań to zgłosiłem twoje zachowanie adminowi GW i otrzymałem odpowiedź że przyjrzą sie twoim wpisom . Więc kończąc tą bezsensowną dyskusję z tobą - jak powiedział szef kompanii CK "Jak nabroiłeś to siedź i czekaj"
                • en-no Re: Czy wogóle ktoś panuje nad tym forum? Obrażan 01.09.13, 18:57
                  skoro tak to swietnie ,to wlasciwi ludzie zeby sprawdzic ze nie mam nic wspolnego z zadnym damykiem ,mam nadzieje ze skoro miales odwage mnie wyzywac i prowokowac to starczy ci odwagi aby mnie przeprosic
                  • ikonopis01 Re: Czy wogóle ktoś panuje nad tym forum? Obrażan 01.09.13, 19:05
                    Powiedziałem dość dyskusji ale przypomnę Ja nzwałem Cie trollem a ty:"sram na was kolki ,wy wiejskie glupki ,ten post nie dla was bydlaki" i co przypomniałem?
                    • ikonopis01 Re: Czy wogóle ktoś panuje nad tym forum? Obrażan 01.09.13, 19:07
                      Kolejny cytat Twojej produkcji :"w dupe sobie wsadz te paragrafy ,ty jestes idiota ktory nie rozumie o czym pisze ty jestes jak porzucona dziwka ktora lata za alfonsem ,jesli bedziesz gnido latac za mna to ja cie zalatwie zgodnie z prawem ,jasne wiejski glupku ?"
                      Mało czy nadal cytować. Właśnie miej odwagę
                      • ikonopis01 Re: Czy wogóle ktoś panuje nad tym forum? Obrażan 01.09.13, 19:09
                        Kolejny cytat do k.dworaka "chamie folwarczny i kto tu kogo zaczepia ? z bydlakami to ja zalatwiam sprawe krotko ,pierdol sie trolu" Oj masz za co przepraszać
                        • en-no Re: Czy wogóle ktoś panuje nad tym forum? Obrażan 01.09.13, 19:24
                          predzej wlasne ucho zobaczysz ,dodam ze to ty pierwszy mnie wyzwales dajac mi tym prawo do rewanzu a jak wiesz wbor broni nalezy do mnie ,wybralem ciezkie dziala ,,to nauczaka ,zapamietaj sobie na zawsze ,nie ruszaj a nie bedziesz ruszany i nie ucz mnie kutury
    • en-no anna_sroda 01.09.13, 18:52
      pragne zwrocic uwage nie nie mam niczego wspolnwgo z zadnym gerwazym ale skoro chcecie mi wytoczyc proxes to prosze bardzo wyskoczycie z kasy na rzecz biednych i dodatkowo bedziecie mnie przepraszac na forum a moze i nie tylko za pomowienie ,i dobrze radze pomyslec zanim wyciagniecie pochopnie wnioski
      • closh Re: anna_sroda 01.09.13, 20:50
        en-no, gerwazy zachowujesz się jak rozkapryszony dzieciak i nie ma to nic wspólnego z merytoryczną dyskusją. Twoje posty po prostu ignoruję, bo ilość obraźliwych słów i delikatnie mówiąc niezbyt mądrych opinii jest porażająca. Jak chcesz by ktoś Ciebie wysłuchał a może zrozumiał załóż nowe konto i zacznij od nowa starając się być obiektywnym i kulturalnym. A może ktoś potraktuje Cię serio.
        Pozdrawiam
        • en-no Re: anna_sroda 01.09.13, 21:56
          szkoda czasu widze ze nic was nie przekona ,ubzduraliscie sobie ze jestem jakims gerwazym i jaeszcze zadacie przeprosin ,czas isc po rozum i z ubigimi umyslowo dac sobie spokoj,jak mam was traktowac skoro tkwicie w tym pierdolnieciu ? a co do brania kogos serio to wy jestestescie ostatnimi ,jestescie warcholami i tyle sami wprowadzacie tu zamet ,nie zalezy mi na was zadasjac pytanie na forum nie oczekuje jakiejkolwiek odpowiedzi ale nie zycze sobie tekstow trolu jestes tu spalony ,jeli masz cos interesujacego to napisz a nie czytaj pieniacza ktory myli osoby iu nie popieraj go ,powtarzam nie mam niczego wspolnego z jakimis debilami a tobie radze zastanow sie kilka razy zanim kogos oskarzysz a i dodam cos co powinnas zapamietac,nie tykaj a nie bedziesz tykana ,co do wyswisk to nie ja ,powtarzam nigdy nie pisalem z toba ani do ciebie ,ale skoro lubisz to tkwij dalej w swoim pierdolnieciu ale nie zaczepiaj ludzi ktorzy cie nawet tu nie zauwazyli i maja cie w nosie
          • en-no Re: anna_sroda 01.09.13, 21:57
            a i daruj mi bledy ktore sa wynikiem pospuiesznego pisania na tablecie
            erraty ani mysle dolaczac
            • damyk1 Re: anna_sroda 01.09.13, 22:21
              en-no sam zapomiałeś się wylogować z pewnego wątku gdzie przykontynuowałeś dyskusję gerwazego na tyle że każdy normalny osobnik dowiedział się że jesteś tą samą osobą.
              Tyle do ciebie - jesteś poprostu prostakiem, skoro nie jesteś gerwazy to zadzwoń do mnie i spotkaj się w 4 oczy, powiedz mi osobiście co o mnie sądzisz. 505622043. Nie bedę bił a nawet więcej uścisnę Twoją dłoń za odwagę się spotkać, możemy się spotkać dla twojego bezpieczeństwa w miejscu publicznym.
              • en-no Re: anna_sroda 01.09.13, 22:31
                ludzie ja chyba snie ,a moze jestem w matrixie ? nie to nie to to zapewne grupa wariatow na przepustce ludzie ja zadnego damyka i podobnego idioty nie znam z nikim i o nikim tu nie pisalem ,niczego nie kontynuowalem i kto to jest gerwazy ? chyba czas na wizyte u specjalisty
              • en-no damyk 01.09.13, 22:42
                facet ty mnie nie interesujesz ty masz powazny problem ale ja nie moge i nie potrafie ci pomoc,popros tu masz wielu zwolennikow moze poleca ci dobrego specjaliste a jesli przypadkiem zachoujesz swiadomosc i jestes soba to odpowiedz mi o czym ty piszesz ? mozesz to przekopiowac?
      • anna_sroda Re: anna_sroda 01.09.13, 21:50
        możesz spać spokojnie, nie zamierzam Tobie wytaczać procesów bo jak narazie mnie osobiście nie obraziłeś. Zwróciłam Tobie uwagę ze Ty jesteś odpowiedzialny za całe to zamieszanie i poprostu podpisałam się pod tym że zło niesiesz. Pozatym nawet gdybym założyła ja Tobie sprawię, czy damyk jeżdżacy Tirem myślę że jego a ja wiem że mnie byłoby stać na pokrycie kosztów sądowych a skoro jesteś tak rozeznany w tym temacie, widzę że chyba jesteś bezrobotnym, biednym, zakompleksionym człowiekiem który żyje na koszt państwa na które narzeka.
        • en-no Re: anna_sroda 01.09.13, 22:36
          tak jestembezrobotnym biednym i sfrustrowanym idiota , czy o to ci chodzilo ? czy twoje chore ego doznalo orgazmu .kobieto zrob sobie baranka to moze ci rozsadek wroci ,a teraz koncze termat bo prowadzenie dialogu z kim kto bredzinie ma sensu a i ostrzegam nie zaczepiaj bo moge ci pokazac jak smakuje sprawiedliwosc ,sama napisalas ze nie obrazilem cie ale ty to robilas i koniec dyskusji ,to ostatnie i jedyne ostrzezenie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka