swire321
12.05.14, 13:39
Witam
Chciałbym wszystkich ostrzec przed pseudoblacharzami i mechanikami na ul.Słowackiego-dawny zakład Tiger Auto ul.Napoleona 4 nr tel.: 668316352,obecnie Auto Krzys ul.Słowackiego z siedzibą w Markach ul.Księżycowa 9.
Firma Auto Krzys dawniej Tiger Auto to wg. mnie to jeden z najgorszych zakładów blacharsko-lakierniczych z jakim miałem do czynienia podczas mojego życia.
Opieszałość, brak profesjonalizmu, pseudo fachowcy,chamstwo pana M.B i brak jakiejkolwiek kultury w kontakcie z klientem to normalna praktyka. Najgorsze są obietnice, które stosuje firma, po to aby osiągnąć wymierne korzyści,kosztem klienta-radze wszysko zapisac czarno na białym.Wiele rzeczy obiecuja na ,,ryj'' i nic z tego nie wynika.
Jak do tej pory nie udało się polubownie zakończyć sporu a sprawa ma finał w Wołomińskim sądzie.Niestety w styczniu pan M.B nie miał odwagi stawic sie na rozprawie,mam nadzieje,że pojawi sie na sierpniowej.
Jestem już po opini biegłego z PZM,opinie załączam do wglądu,aby przestrzec,radze spojrzec na ostatni skan nr8 i punkt 2.Przeczytać co tam jest napisane:
chomikuj.pl/swire321/opinia+naprawy+blacharskiej
W poniedziałek tj.05,05,2014 samochód oglądał biegły sądowy,także niebawem zostanie załączona kolejna opinia z tego wydarzenia.
Proszę także obejrzec filmik jaki wykonałem po zamontowaniu szyby-przez zakład Auto-Krzyś podczas opadów,dostepne 3 filmy w wyzej podanym linku.
Moja rada-OMIJEĆ SZEROKIM ŁUKIEM tych cudaków.