Dodaj do ulubionych

Blacharz ze Słowackiego-OPINIA

12.05.14, 13:39
Witam
Chciałbym wszystkich ostrzec przed pseudoblacharzami i mechanikami na ul.Słowackiego-dawny zakład Tiger Auto ul.Napoleona 4 nr tel.: 668316352,obecnie Auto Krzys ul.Słowackiego z siedzibą w Markach ul.Księżycowa 9.
Firma Auto Krzys dawniej Tiger Auto to wg. mnie to jeden z najgorszych zakładów blacharsko-lakierniczych z jakim miałem do czynienia podczas mojego życia.
Opieszałość, brak profesjonalizmu, pseudo fachowcy,chamstwo pana M.B i brak jakiejkolwiek kultury w kontakcie z klientem to normalna praktyka. Najgorsze są obietnice, które stosuje firma, po to aby osiągnąć wymierne korzyści,kosztem klienta-radze wszysko zapisac czarno na białym.Wiele rzeczy obiecuja na ,,ryj'' i nic z tego nie wynika.
Jak do tej pory nie udało się polubownie zakończyć sporu a sprawa ma finał w Wołomińskim sądzie.Niestety w styczniu pan M.B nie miał odwagi stawic sie na rozprawie,mam nadzieje,że pojawi sie na sierpniowej.
Jestem już po opini biegłego z PZM,opinie załączam do wglądu,aby przestrzec,radze spojrzec na ostatni skan nr8 i punkt 2.Przeczytać co tam jest napisane:
chomikuj.pl/swire321/opinia+naprawy+blacharskiej
W poniedziałek tj.05,05,2014 samochód oglądał biegły sądowy,także niebawem zostanie załączona kolejna opinia z tego wydarzenia.
Proszę także obejrzec filmik jaki wykonałem po zamontowaniu szyby-przez zakład Auto-Krzyś podczas opadów,dostepne 3 filmy w wyzej podanym linku.
Moja rada-OMIJEĆ SZEROKIM ŁUKIEM tych cudaków.
Obserwuj wątek
    • puler Re: Blacharz ze Słowackiego-OPINIA 12.05.14, 18:40
      potwierdzam ,jestem blacharzem samochodowym i znam tego z bozej laski fachowca .cham jakich malo kretacz calkowity brak profesjonaliozmu ,widzialem jak naprawia samochody jeszcze na Napoleona to byla porazka ,minimum wiedzy ,czesci zero dokladnosci ale szpachli nie zaluje ,korzysta z podrobek marnej jakosco bo tanie ,z uzywek bo tanie nie interesuje go estetyka wykonania ani to ze ubezpieczyciel nakazuje uzyc czesci nowe najlepiej oryginalne OMIJAC Z DALEKA
    • 21pracownik Re: Blacharz ze Słowackiego-OPINIA 05.07.14, 12:40
      Dzień dobry.
      Znam pana-chama i słoja Mariusza osobiscie.Miałem nawet zaszczyt u niego pracować;)Może nie za długo,ale wiem z autopsji,co się tam rzeżbi w pseudo warsztacie.
      Wyzysk i godziny bez końca,wszystko na wczoraj i z najgorszego gó.na.
      Klej,szpachla i żywica,czesci uzywane,żeby nie powiedziec,że zużyte.Brak ludzi do pracy,brak profesjonalnych narzędzi o fachowcach nie wspomnę.Sam się wozi do roboty się nie weżnie.
      Wszystko na sztukę,żeby tylko przeszło odbiór,poprawki i reklamacje to standard,ale nie ma się czego dziwić jak daje do naprawy jakieś gówniane zamienniki czesto uzywane.Polepic polepić i wio,klientów ma centralnie w d...pie.Liczy się kasa.Kłamie i oszukuje wszystkich,zaczynając od ,,nas''pracowników a kończąc na klientach.Za mojej krótkiej kadencji,żaden klient nie wyjechał zadowolony-chyba to o czyms swiadczy.Co się tyczy toyoty,robiliśmy gorsze rzeczy,oczywiście na polecenie wielkiego szefa Bartochowskiego.Także nie polecam tego wieśniaka i jego zachlanego majstra.
    • swire321 Re: Blacharz ze Słowackiego-OPINIA 17.10.14, 16:43
      Witam
      Warsztat zmienił lokalizację.Obecnie pseudofachowcy papraninę swoją robią przy ul.Kazimierza Wielkiego 49.
      chomikuj.pl/swire321/opinia+naprawy+blacharskiej/Adres+Warsztatu
      Odnośnie sprawy sądowej,termin niestety na lutego.W sierpniu sprawa się nie odbyła z powodu L4 pani Sędziego.Zatem czekamy do lutego.
      • swire321 Re: Blacharz ze Słowackiego-OPINIA 11.05.15, 14:32
        Partacz zmienił nr telefonu,adres i przyjmuje w tym warsztacie:
        chomikuj.pl/swire321/opinia+naprawy+blacharskiej/Adres+Warsztatu
        Kobyłka Kazimierza Wielkiego 49
        Pozdr.
        • swire321 Re: Blacharz ze Słowackiego-OPINIA 11.05.15, 14:46
          Witam
          W załączeniu opinia biegłego sadowego-uzupełniająca.
          W opinii opisany jest zakres prac jakich dokonał Pozwany-Auto Krzyś-Kobyłka ul.Kazimierza Wielkiego 49,oraz jakich dokonał szkód w moim aucie i na jaką kwotę....-PONAD 6000 TYŚ ZŁ!!!
          Poproszę się zapoznać i ostrzec znajomych przed nieuczciwym warsztatem,jeśli ktoś nie ma zamiaru z panem M.B chodzic po sądach,radzę nie prowadzic tam auta i nie robić z tym panem żadnych interesów.
          Były klient pana M.B
          chomikuj.pl/swire321/opinia+naprawy+blacharskiej/Bieg*c5*82y+sadowy+opinia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka