Dodaj do ulubionych

WSPÓLNY BILET - PRZEMYŚLENIA...

14.06.14, 10:27
Do tej pory przejeżdżając przez przejazdy kolejowe ze stacjami PKP czy to w Kobyłce, czy w Radzyminie, czy Sulejówku, Legionowie lub nawet w Tarnowie Podgórnym czy Suchej Beskidzkiej myślałem o innych problemach a na temat wspólnego biletu kiedyś napisałem "... dlaczego komuś mają dokładać do biletu a mi do paliwa nikt nie dokłada?..."
Wczoraj byłem na PKP Kobyłka i widziałem multum aut zaparkowanych i tak mnie przeszła myśl że te auta i ich właściciele dzięki PKP a jest ich z Wołomina, Kobyłki, Ossowa, Zielonki, Ząbek nie generują dodatkowych zatorów czy to w okolicach czy samej Warszawie...
Więc dochodzę do zdania ażeby Starosta Wołomiński co to do parlamentu się nie dostał niech zajmie się poważniejszymi sprawami aniżeli jakimiś śmiesznymi Certyfikatami dla szkół.
Obserwuj wątek
    • arniks Re: WSPÓLNY BILET - PRZEMYŚLENIA... 14.06.14, 22:20
      Przykład np. Legionowa i okolic pokazuje ze można miec wspólny bilet, wszystko jest kwestią negocjacji

Koszt dopłaty do II strefy nie jest mały, ale korzyści są duzo większe dla wielu mieszkańców którzy muszą dojechać do pracy czy szkoły w Warszawie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka