damyk1 03.11.14, 08:38 wpis "Czy było warto?" www.facebook.com/kobylkaiokolice?fref=ts I niech nikt mi więcej nie wmawia ze Kobyłkowska WS nie jest zależna od nikogo. K. Rytel, były Starosta co to Wołomin zapędził w średniowiecze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
na.po.leon Re: WS przegrała sprawę w sądzie 03.11.14, 09:06 Po 1 wybryku Wspólnoty pomyślałem, że strzelili sobie w stopę - bywa. Ale teraz to chyba już dodatkowo w kolana i torbę walnęli... 1) wsparcie protestów 2) kampania negatywna/kampania nienawiści na forach internetowych 3) podawanie do sądu kontrkandydatów Odpowiedz Link
adam.adamowicz Re: WS przegrała sprawę w sądzie 03.11.14, 09:39 Drogi panie na.po.leon - "błyskotliwe cięte riposty" przysłoniły panu pewien drobny fakt, a mianowicie,że od ośmiu lat rządzi Kobyłką pan Roguski on jest reprezentantem miasta,on ma wszelkie pełnomocnictwa do negocjacji na zewnątrz miasta, a nie stowarzyszenia,fundacje czy inne organizacje społeczne. Po prostu większe zadania inwestycyjne w mieście przerastają tę ekipę, a teraz mamy festiwal szukania winnych i użalanie się nad sobą.Mogą postawić wozy kwietne,postawić jakiś pomnik,zorganizować inne bzdety to i owszem.Natomiast rozumiem,że nic pan nie wie o składaniu pozwów w trybie wyborczym,z pierwszym takim przypadkiem w skali kraju mamy właśnie do czynienia prawda ? Odpowiedz Link
na.po.leon Re: WS przegrała sprawę w sądzie 03.11.14, 09:53 Kto, co i komu przesłania to widać raczej po działaniach pewnych ugrupowań. Nie rozumiem o co chodzi z wstawka o pozwach w trybie wyborczym? Są i Wspólnota je właśnie wykorzystała, ot i wszystko. Odpowiedz Link
anna-tur Re: WS przegrała sprawę w sądzie 03.11.14, 09:53 Nie zmienia to faktu, że WS jak i Roguski strzelili sobie w kolano. Tym samym zamknęli rozwój miasta na wiele lat. Tym samym wracamy do średniowiecza drodzy samorządowcy. Zapytam was: kto wam dał prawo decydować o pozostałych 20.000 tys. społeczeństwa. Mam nadzieję ,że Roguski i Wspólnota już nigdy nie otrzyma mandatu zaufania. Udowadnianie racji to nie przyszłość miasta. Odpowiedz Link
anna-tur Re: WS przegrała sprawę w sądzie 03.11.14, 11:17 Wyborcy? tz. 1400 zmanipulowanych osób !! Odpowiedz Link
damyk1 Re: WS przegrała sprawę w sądzie 03.11.14, 09:54 No właśnie, to WS złożyła pozew i przegrała :P Odpowiedz Link