e-moll 04.12.14, 07:25 Na parkingu przy stacji Kobylka Ossów grasuje kolekcjoner kolpakow. Moje byly dość stare i zużyte, ale to mu nie przeszkadzalo. Kolpakozlodzieju mam nadzieje ze te stare graty byly Ci niezbędne do życia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mskobylka Re: kolpaki 04.12.14, 15:32 Swojego czasu jakaś banda wycinała katalizatory. Wracasz z pracy , wsiadasz do auta a tu brr. Ostatnio ucichło. Odpowiedz Link
e-moll Re: kolpaki 04.12.14, 23:32 parę tygodni temu widziałem że komuś ukradli tablice rejestracyjne z tego parkingu Odpowiedz Link
dilaila1 Re: kolpaki 05.12.14, 06:29 mnie też ukradli kołpaki. na policji zachęcają aby pisać do urzędu miasta o założenie monitoringu. im więcej osób napisze to może coś będzie bo policja rozkłada ręce. za mała szkodliwość czynu Odpowiedz Link
siskom Re: kolpaki 05.12.14, 06:32 A może policja łaskawie by się tez zaczęła pojawiać w takich miejscach z których są zgłoszenia? Nie wystarczy puścić patrol wzdłuż ulicy od SP2 do SP3 gdzie nic się nie dzieje. Odpowiedz Link
e-moll Re: kolpaki 05.12.14, 08:08 Ten parking w ogóle nalezaloby ucywilizować, bo jak pada - brodzi sie w blocie, a w upale unoszą sie tumany kurzu. Odpowiedz Link
siskom Re: kolpaki 05.12.14, 06:29 Tak, tablice już ok rok temu były chodliwym towarem. 2 sąsiadów tego doświadczyło, podobno na te tablice było kradzione paliwo ze stacji benzynowych. Odpowiedz Link
e-moll Re: kolpaki 05.12.14, 08:11 Tez mialem ukradzione tablice, choć nie w Kobylce, tylko na parkingu przy M1. Policjant doradzil przewiercic tablice i przytwierdzic wkretem. Odpowiedz Link
mskobylka Re: kolpaki 05.12.14, 15:23 Trzeba zgłosić urzędowi ,ze mieszkańcy żądają parkinu i niech go doprojektują do przejazdów bezkolizyjnych. Odpowiedz Link
kopyto44 Re: kolpaki 05.12.14, 18:29 A to CIEKAWE nie wiesz co należy ZROBIĆ ??? Powiadomić POLICJĘ w Kobyłce. Oni sobie poradzą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link