aga19773 13.04.07, 12:03 Mam do sprzedania małą działke ( 433 m 2) w Kobyłce ul Żwirki i Wigóry koło kościoła. Cena 160 tys do uzgodnienia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toz1 Re: Sprzedam działke w Kobyłce 13.04.07, 13:13 370 zł za metr kwadratowy? Takich cen chyba jeszcze nie bylo w Kobylce! No i pewna jestes, ze na takiej dzialce da sie cos wybudowac (minimalna powierzchnia dzialki budowlanej w Kobylce to 500 m)? Odpowiedz Link
tijufit Re: Sprzedam działke w Kobyłce 14.04.07, 22:14 aga19773 napisała: > Mam do sprzedania małą działke ( 433 m 2) w Kobyłce ul Żwirki i Wigóry koło > kościoła. Cena 160 tys do uzgodnienia. Budowlana? Odpowiedz Link
aga19773 Re: Sprzedam działke w Kobyłce 15.04.07, 18:41 Tak to jest działka budowlana. Odpowiedz Link
vsa Re: Sprzedam działke w Kobyłce 16.04.07, 20:00 Z tą ceną to chyba troszeczkę.......... przesadziłaś??????????? Odpowiedz Link
aga19773 Re: Sprzedam działke w Kobyłce 16.04.07, 21:14 Dlatego napisałam do negocjacji. Odpowiedz Link
lider777 Re: Sprzedam działke w Kobyłce 27.04.07, 03:08 Powodzenia. Jeśli uda ci się sprzedać to napisz po ile za metr. Jestem bardzo ciekaw. Odpowiedz Link
wienna Re: Sprzedam działke w Kobyłce 03.05.07, 10:00 Witam Mam kilka pytań odnośnie działki. 1. Faktycznie sprzedajesz czy tylko sondujesz cene? 2. Jakie wymiary ma działka? 3. Jak daleko do negocjacji bo 160 to trochę za dużo. 4. Gdzie to dokładnie jest? Jak można umówić sie żeby obejrzeć? 5. To jest działka na połówkę bliźniaka czy dom wolno stojący? 6. Z chęcią poznałbym numer działki żebym mógł sprawdzić sobie ją w urzędzie. Pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link
aga19773 Re: Sprzedam działke w Kobyłce 04.05.07, 12:22 Witam! -Tak chcę sprzedać działke. -Wymiary działki szer.ok 17 dług. ok. 25 ( przepraszam ale niepamiętam dokładnych wymiarów) - negocjacje jak najbardziej - działka jest na domek wolnostojacy zdjęcia działki wyśle na poczte dziękuje i pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
bogiemslawiena Re: Sprzedam działke w Kobyłce 18.05.07, 14:59 Przepraszam cie, ale jesli zajdziesz do Urzedu Miasta i zapytasz sie, co mowi plan zagospodarowania przestrzennego, to dowiesz sie, ze mozna budowac na dzialce powyzej 500 m2. Chcialam niedawno budowac drugi dom i dowiadywalam sie bezposrednio od urzednika... cena jest poza tym troche za wysoka. osiagniesz (poki co) gora 320 za m2, chyba ze nie zalezy ci na szybkiej sprzedazy.. analitycy prognozuja, ze w bliskich podwarszawskich nieruchomosciach ceny dzialek beda wciaz szly do gory. a poza tym pisze sie Żwirki i Wigury... chyba dawno cie tam nie bylo, skoro nie pamietasz, jak pisze sie nazwe ulicy ... :p Odpowiedz Link
tedglen Re: Sprzedam działke w Kobyłce 18.05.07, 20:46 bogiemslawiena napisała: > Przepraszam cie, ale jesli zajdziesz do Urzedu Miasta i zapytasz sie, co mowi > plan zagospodarowania przestrzennego, to dowiesz sie, ze mozna budowac na > dzialce powyzej 500 m2. Chcialam niedawno budowac drugi dom i dowiadywalam sie > bezposrednio od urzednika... Najpierw przeczytaj ten plan zagospodarowania, jest na BIP'ie Kobyłki. Wierzysz urzędnikowi? Nie lepiej samemu sprawdzić? Odpowiedz Link
bogiemslawiena Re: Sprzedam działke w Kobyłce 18.05.07, 22:01 Plan mam pod reka, przeslac ci zdjecie? Myslisz, ze urodzilam sie wczoraj? Odpowiedz Link
tedglen Re: Sprzedam działke w Kobyłce 19.05.07, 10:23 bogiemslawiena napisała: > Plan mam pod reka, przeslac ci zdjecie? Nie, dziękuję plan jest ogólnodostępny i też mam go pod ręką. Ale czytaj uchwałę Rady Miasta a nie załącznik w postaci mapy, tam masz dokładnie sprecyzowane jaka powinna być minimalna powierzchnia działki budowlanej. Na 300m2 też się możesz pobudować... > Myslisz, ze urodzilam sie wczoraj? Chcę Ci pomóc. Odpowiedz Link
tedglen Re: Sprzedam działke w Kobyłce 27.06.07, 15:56 bogiemslawiena napisała: > Plan mam pod reka, przeslac ci zdjecie? > Myslisz, ze urodzilam sie wczoraj? I jak Bogiemslawiena, pomogły Ci trochę moje informacje? Budujesz drugi dom? Odpowiedz Link
kampinos30 Re: Sprzedam działke w Kobyłce 02.07.07, 18:24 wogule nie atrakcyjne miejsce przy kościele ,przy stacji ossow mozna 1500 kupic za 100000 o wiele lepsze miejsce bo do pociagu blisko do centrum warszawy 25 min Odpowiedz Link
aga19773 Re: Sprzedam działke w Kobyłce 07.07.07, 13:08 To jak człowieku się nie podoba to nie czytaj i nie odpisuj!!!!! Działka już dawno jest sprzedana więc dla kogoś była baaaaardzo atrakcyjna!!!!!! Odpowiedz Link
toz1 Re: Sprzedam działke w Kobyłce 09.07.07, 14:05 Takie miejsca jak to, sa po to by dyskutowac. Gdybys zamiescila ogloszenie o sprzedazy na portalu ogloszeniowym, nikt by nie dyskutowal. A tu nawet nikt nie zwrocil ci uwagi, ze wyslasz SPAM na grupe dyskusyjna. Pomysl - twoja agresja zostanie juz na wieki wiekow utwalona w sieci, a internet wcale nie jest taki anonimowy jak sie moze wydawac... Odpowiedz Link
tedglen Re: Sprzedam działke w Kobyłce 10.07.07, 18:39 toz1 napisał: > A tu nawet nikt nie zwrocil ci uwagi, ze wyslasz SPAM na grupe dyskusyjna. No właśnie. > Pomysl - twoja agresja zostanie juz na wieki wiekow utwalona w sieci, a > internet wcale nie jest taki anonimowy jak sie moze wydawac... E, założy nowe konto... Odpowiedz Link