darek7676 13.11.08, 09:48 witam i zapraszam wszystkich www.nadma.mojeforum.net/index.php Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
embeo Re: forum 13.11.08, 09:59 Darek - to co robisz, jest zupełnie bez sensu. Po co tworzyć kolejne forum dla Nadmy? Nie wystarczy to, które już mamy na gazecie? Jeśli chcesz się pobawić skryptami phpbb2 to załóż sobie forum o jakichś rybkach akwariowych czy coś. ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
darek7676 Re: forum 13.11.08, 11:29 myślałem o takim forum gdzie wszystkie tematy są w jednym miejscu i widać czy są nowe wiadomości ale dzieki za rade ;) Odpowiedz Link
embeo Re: forum 13.11.08, 11:41 Faktem jest, że fora gazetowe pod kątem funkcjonalności i czytelności są beznadziejne. Ale są w miarę proste. Ja osobiście bardzo sobie cenię fora oparte o phpbb2 (sam jedno założyłem: tatry.inspiration.pl ), ale one są jednak nieco trudniejsze w obsłudze i nie każdemu by się chciało tam zakładać konta, szukać właściwego pokoju itepe itede Odpowiedz Link
embeo Re: forum 13.11.08, 13:04 No dobra, to zobaczymy. Jeśli twoje forum zrobi się tłoczne i ożyje, a to forum gazetowe zarośnie pajęczyną - zwrócę honor! :) Odpowiedz Link
css99 Re: forum 15.11.08, 13:45 Darek, weź przykład z embeo i załóż forum o bardziej oryginalnej tematyce. Przy trafnym temacie i forum będzie bardziej oblegane co pozwoli Ci na jakąś administrację tą stroną... Natomiast taka skromna rada odemnie, aby zaistnieć inni muszą o tobie wiedzieć (czytaj o tym forum, stronie) dlatego zwróć uwagę na pozycjonowanie po trafnej frazie, lub słowie kluczowym. Nie mając tego linku ciężko będzie komukolwiek znaleźdź tą stronę. Natomiast struktura forum na GW nie jest najlepsza, minusem (dla zwykłego użytkownika)jest wyciąganie tematów z archiwum. Moim zdaniem powinna być dostępna lista wszystkich zarchiwizowanych wątków z funkcją sortowania po wybranych kryteriach. Chyba, że jest taka funkcjonalnść, tylko ja o niej nie wiem... Odpowiedz Link