daumus
05.05.05, 19:29
Prosze was pomóżcie mi. Co mam zrobić żeby wrócić do normalnego życia? W tym tygodniu pociąłem sobie rękę nozem skautowskim na tricepsie:( nie mogłem już wytrzymać. Przez cały dzień od samego rana wszyscy po mnie krzyczeli, nie pozwalali mi dojść do głosu:( W domu sie rzucali o jakieś drobiazgi, w szkole pobiłem sie z kolegą. Kiedy wróciłem do domu , pokłóciłem sie z moją dziewczyna:( Była dla mnie ostatnią deską ratunku, a ja ją potraktowałem niewłaściwie:( Doczepiłem sie o pewnien drobiazg. Odszedłem od komputera i wziąłem do ręki nóż:( Zacząłem sie nacinać. lecz w pewnym momencie do mnie doszło"co ja właściwie robie?" i go wyrzuciłem. Pod wieczór rozmawiałem z Dziewczyna przez gg i gdy napisałem jej ze zrobiłem coś takiego to wyłączyła komputer i komórke:( Nie odbierała telefonów:( Dzisiaj napisałem jej SMS ze chce sie spotkac i to wytłumaczyć. Ona sie zgodziła. Lecz jak sie mam przygotować na rozmowe?? Jak mam wrócić do normalnego życia?? Napiszcie mi prosze. Dodam ze mam 17 lat i bardzo tego czynu żałuje:( Teraz do mnie dopiero doszło ze nie ranie tym siebie bo nacięcia znikną, lecz ranie tym innych:( Bardzo bym chciał zeby wszystko wróciło do normy , lecz nie wiem czy jest jescze szansa:( Postawcie sie na jej miejscu i spróbujcie mi napisać czy dalibyście rade wybaczyć takie coś:( za odpowiedzi dziekuje