Dodaj do ulubionych

GRYFINO-POLICJA-OBŁUDA-GRAD

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 09:10
W Gryfinie (zachodniopomorskie) dealerzy strzelają się na ulicy. Nie mam
zamiaru pracować na utrzymanie tych skurwysynów. Nie potrzebne mi powypadkowe
BMW lub Mercedes. Policja chyba bierze kasę albo szcza w gacie bo nie widać aby
cokolwiek robiła. Główny Dealer "GRADZIK" ma wszystkich w dupie. Dla niego
najważniejsza jest kasa. Ma w dupie to, że ktoś się stacza, kradnie itp.
Pozdrowienia dla Gryfińskiej Policji i Prokuratury. Widać brakuje Wam intelektu
skoro dajecie robić się w Chuja takiemu bezmuzgowi jak Gradzik.
Obserwuj wątek
    • Gość: magazyn1 Re: GRYFINO-POLICJA-OBŁUDA-GRAD IP: *.24.11.98.Dial1.Chicago1.Level3.net 08.01.02, 19:42
      Oczywiscie cos jest na rzeczy, policjanci tez musza z czegos "godziwie" zyc
      tak jest nie tylko w Gryfinie ale w calym cywilizowanym swiecie,nawet w Usa.
      Nawiasem mowiac czy ktos slyszal o problemie narkotykowym w krajach 3-ego
      swiata? oprocz oczywiscie tego,ze produkuja i wysylaja tam gdzie jest zbyt?
      Odnosze wrazenie, ze cale to gadanie o problemie robi "reklame" i zacheca do
      sprawdzenia tego towaru.
      A gdyby tak wprowadzic legalna sprzedaz? Mnie bowiem nurtuje taka mysl:mniej
      chodzi "naprawiaczom" o ludzi uzaleznionych a wiecej o kase ktora tluka nar-
      kotykowi "bonzowie",ta kasa ich (naprawiaczy,dodam OSZOLOMOW)doprowadza do
      furii,ze jest to poza ich zasiegiem,A MOZE NIE JEST? I stad ich dreptanie w
      miejscu, biadolenie, utyskiwanie na wszystko i na wszystkich (oprocz nich sa-
      mych),na policje i prokurature. Nie dodaja tylko jednego Kodeks Karny jest ich
      wytworem i jaki on jest kazdy widzi.Nie tylko w "Lechi(u)stanie" ale w wielu
      krajach.
      Wracajac jednak do wolnej "detalicznej" sprzedazy posluze sie przykladami
      palaczy i pijacych "zawodowo".Czy palaczy przybywa w takim tempie jak "cpaczy"
      czy jak ich tam zwia? Na pewno nie. Czy pijacych jest wiecej niz wtedy kiedy
      gorzalki nie mozna bylo kupic w godzinach pomiedzy 8:oo wieczorem a 10-ta,11-ta
      czy pozniej 1-wsza po poludniu a "meliniarze" zyli sobie dostatnio? Tez
      nie.Jestem o tym przekonany.(zyjac z dala od Krakowa utrzymuje jednak kontakty,
      a i prase polska czytam-a moze oni znowu klamia?)
      Mysle wiec,ze sprzedaz detaliczna dostepna zainteresowanym w cenach nizszych
      niz oferuja to handlarze uliczni skutecznie by ten nielegalny rynek
      zlikwidowala.Trzeba by bylo tylko reagowac na ceny i w koncu nie oplacala by im
      sie ta robota. Uzaleznieni? Ci ktorzy maja juz "powazny" staz za soba,no coz
      -ale nalezy miec przekonanie,ze ci poczatkujacy przejrza na oczy i zrobia ze
      swoim zyciem porzadek.Ci ktorzy pierwszy,czy drugi raz siegna po dozwolony
      przez prawo towar zrozumieja,ze to nic nadzwyczajnego i jest duzo innych cie-
      kawszych rzeczy na tym najwspanialszym ze swiatow. Wiem co pisze, w latach dla
      niektorych prehistorycznych(1970-1971) z kilkoma kumplami probowalismy,mielismy
      nawet LSD i "Maryjanne" - i co? i nic. Nikt z nas nie stal sie narkomanem.
      Trzeba tylko chciec byc normalnym.
      Czy jest to jakejs wyjscie? przypuszczam,ze watpie jak mawial niezapomniany
      Walery Watrobka, ale moze warto sprobowac?!
    • Gość: ts duke Re: GRYFINO-POLICJA-OBŁUDA-GRAD IP: *.dnvr.uswest.net 18.01.02, 00:39
      nalezy podziekowac naszym wspanialym politykom, dzieki coraz ostrzejszemu
      prawodawstwu antynarkotykowemu takie mendy panosza sie i zbijaja kase.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka