Dodaj do ulubionych

CUDOWNY NAPOJ!!!!

IP: *.proxy.aol.com 19.10.03, 19:54
HEY LUDZIE:
Czy ktos mi odpowie czy moge uzaleznic sie od cherbatek wspomagajacych
odchudzanie,pijam takie juz od miesiaca-pomagaja mi w przemianie materii-jest
blyskawiczna!!!!
Co taki czeste uzywanie cherbatek moze w moim organizmie spowodowac????
Obserwuj wątek
    • Gość: jaga Re: CUDOWNY NAPOJ!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.03, 00:49
      Gość portalu: ATENKA napisał(a):

> HEY LUDZIE:
      > Czy ktos mi odpowie czy moge uzaleznic sie od cherbatek wspomagajacych
      > odchudzanie,pijam takie juz od miesiaca-pomagaja mi w przemianie materii-
      jest
      > blyskawiczna!!!!
      > Co taki czeste uzywanie cherbatek moze w moim organizmie spowodowac????

- tylko i wyłącznie częstsze pobyty w łazience, pod jednym wszakże warunkiem,
      że są to herbaty ziołowe /pisane przez "h"/ a nie jakieś świństwa
      pseudoodchudzające.
    • letek17 Re: CUDOWNY NAPOJ!!!! 20.10.03, 09:46
      Na terapii odwykowej przerabialiśmy problem "nałogowej duszy". Wypisaliśmy
      listę kilkudziesięciu mozliwych uzależnień. Sam się zdziwiłem, bez czego ludzie
      nie mogą żyć. Nie było tam herbatek odchudzającyh ale było odchudzanie i
      środki przeczyszczające. Jak ktoś mi mówi "ale ty tego potrafisz ......" to
      włacza mi się lampka i przez jakiś czas staram się bez tego obejść. Czasem bywa
      to trudne, np. czytanie na przystankach, poczekalniach itp. Ja po prostu nie
      chciałem być sam na sam ze swoimi myślami i uciekałem przed nimi. Chciałem sie
      czuć przyjemność przez cały czas czekania. Teraz czytam w miejscach publicznych
      znacznie mniej. Już nie uciekam.
      Szeroko pojetej pogody na dziś. Letek
      • Gość: hepik1 Re: CUDOWNY NAPOJ!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.03, 11:34
        Na to bym nie wpadł.Też wszystko czytam.Potem inni ,w różnych sytucjach się
        dziwią skąd wiem,że w obcym mieście gdzieś coś jest lub się odbywa.Nie dajmy
        się zwariować,letek.A czy cherbatniki do cherbatek można czy to już całkiem
        nałog?
    • Gość: j.s. Re: CUDOWNY NAPOJ!!!! IP: *.cjb.net / *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.03, 17:35
      Może anoreksję? Częste siku? Może jeszcze tego nie odkryli a może być
      rakotwórcza.
      Któż to może wiedzieć?

Co mi nie pasuje w słowie któż?
      • Gość: ATENKA Re: CUDOWNY NAPOJ!!!! IP: *.proxy.aol.com 20.10.03, 20:12
        ACHA-czyli pic i nie przejmowac sie Herbatki-tu juz pisze przez samo "H"-Ale
        jak dlugo moge stosowac te ZIOLOWE HERBATKI-BEZTERMINOWO???????
        • hepik1 Re: CUDOWNY NAPOJ!!!! 20.10.03, 20:19
          No jak bezterminowo?Musi na nich być data przydatności do spożycia.
    • Gość: ilecka Re: CUDOWNY NAPOJ!!!! IP: *.pool80116.interbusiness.it 20.10.03, 21:01
      czeste uzywanie takich herbatek moze spowodowac to, ze nie bedziesz mogla sie
      zalatwic bez tej herbatki.... po prostu nawet zeby sie zalatwic raz na 2 dni
      bedziesaz potrzebowala herbatki....
      uwazaj z takimi rzeczami
      • Gość: joann Re: CUDOWNY NAPOJ!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.03, 21:28
        Wlasnie chcialam Tobie napisac dokladnie to samo, co Ilecka. Ostatnio gadalam z
        panna, ktora strasznie zdolowana jest tym, ze bez herbatek nie ma po co isc do
        WC. Po prostu - organizm po jakims czasie stosowania sie rozleniwia,
        samodzielna perystaltyka jelit usypia i... korek, mowiac malo estetycznie. Nie
        wiem, czy Twoje pytanko, to zart, ale jesli nie - zostaw te herbatki na dluzszy
        czas w spokoju, zamiast nich - zjedz jablko i po prostu wiecej sie ruszaj.
        Rownie skuteczne, a na pewno nieszkodliwe. Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka