onet_pl 16.11.03, 21:07 czytam wypowiedzi XiL ..i staje sie jego fanem....XiL prosze daj moim zmyslom pozywke i pisz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onet_pl zlote mysli xiL-a 16.11.03, 22:42 .... ja robie to co lubie i nie skoncze tak jak to opisujesz bo tak koncza ci co za duzo chcieli... ....ja tam jusz swoje lata pale ale jakos nie odczuwam tego tak jak wy... ...okreslilismy z moim kumplem holenderska trawa czlowiek sie najara a polska naj*bie..(to tak xiL jak z polskimi filmami..hehe) ...ze w Holandii jest trawa po ktorej sie pada po dwoch machach to moge powiedziec ze nie ma takiej :P ....(wernyhora) ...kurcze jak ktos to lubi i robi to bo to lubi a nie temu ze jest uzalezniony lub ucieka przed problemami to nie uwazam zeby byl gorszy i zeby byla to slabosc ! ja powiem ze ktos ogladajacy filmy, czytajacy ksiazki, pijacy kawe itd jest SLABY I UCIEKA od rzeczywistosci ! z tym ze nie uzywa do tego drugow tylko czego innego oczyiwciscie mniej szkodliwego dla zdrowia ale to nie o to tu chodzi. Dla mnie to nie jest ucieczka ani slabosc poprostu robie to co lubie raz wole byc trzezwy raz nie ! mam mozliwosc czuc sie lepiej to z niej korzystam i nie daltego ze rzeczywistosc mnie przerasta i chce od niej uciec a dlatego ze taka mam ochote i tyle... ja bym w cpaniu nic wielkiego nie szukal to tylko czasowa zmiana swiadomosci nic wiecej...(zatkalo mnie) ...poprostu przestan pic :) jak czegos nie chcesz to nie rob ... (no tak ..proste) ...sorry alkoholiku ale raczej Twoje gadanie jest nie na miejscu bo nie amsz pojecia o czym piszesz jestes.. lepiej idz sie zachlaj ...(chyba niemile) ...zreszta nie sa takie zle :P wkoncu nie wynosisz nic z domu zeby sprzedac i kupic ziolka :P zreszta ja sie teraz moze nie ebde wiecej wypowiadal... (obietnica) ...zreszta wszyscy artysci niezle cpaja...(tak miedzynami artystami znaczy) ...czy ktos to wogole przeczytal co podalem ? czy raczej boicie sie prawdy ???...(tez niezle) ...(o 14 latku)..trawan i szlugi to jeszcze nie taka straszna rzecz... tez palilem w tym wieku...(tego sie wlasnie obawialem) ...gowniaze glownie z ciekawosci...a ja?... bo czemu nie ? (logiczne) ....pamietaj ze tak jest tylko w Twoim przypadku wiec nie mow ogolnikami bo ja tego tak nie odczuwam wiec nie wypowiadaj sie jak wiekszosc lduzi to robiu glupimi oglnikami... ...kogo nazywasz "wariatem" ?? ..(no wlasnie) ...hmm raczej Twoja odpowiedz jest bezsensu :) wszystko ma swoje uroki moze dla Ciebie to nie uroki ale dla kogos innego tak :) (filozoficznie) ...temat:alkoholizm na poważnie ...ostatecznie mozna sie zaszyc....(bez komentarza ma byc na powaznie) ... w glowce krecilo troche mialem miekkie nogi i bylem troche spiacy w sumie zupelnie inaczej niz teraz - zawsze an poczatku ziolko kreci inaczej dopiero jka sie troche popali poznaje sie je i potrafi wykorzystac drzemiaca w nim moc :)..(guru) ...a trawe jak chce to pale jak nie to nie ..(widac ino chce) ...ja tam jestem za legalizacja wszystkich narkotykow, od trawy do hery. A czemu ? odpowiedz znajdziesz jak wejdziesz w mojada odpowiedz do tego tematu "LEGALIZACJA WSZYSTKIEGO" :)...(niestety szczerze mowie tego sie juz boje dzisiaj czytac- do jutra moja muzo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RV Re: zlote mysli xiL-a IP: *.adsl.xs4all.nl 17.11.03, 00:25 Drobna uwaga co do cytatu : "...ze w Holandii jest trawa po ktorej sie pada po dwoch machach to moge powiedziec ze nie ma takiej :P" Oj jest, jest. W Hengelo (takie miasto w Holandii) kupilem kilka razy gatunek ziolka "White Widow, selected", 5.50 EUR za gram. Po 2 maszkach efekt byl niesamowity. Moja malzonka tez stwierdzila, ze to wyjatkowo mocarny gatunek. No ale po wielo, wielo-krotnym selektywnym rozmnazaniu, jak tu sie robi z konopiami, to wcale nie jest takie dziwne :). Odpowiedz Link Zgłoś