Dodaj do ulubionych

Pytanie o LOG IQ.

02.11.10, 10:30
Od soboty podaję 5-latce Log IQ, 2 x dziennie po pół kapsułki.
Efektów ubocznych na razie nie widać, głowa nie boli.
Wiem, ze stosuje się kurację przez 3 miesiące.
Ale co potem?
Jak długa przerwa? I czy po przerwie rozpocząć kolejną kurację?
Obserwuj wątek
    • seba-1 Re: Pytanie o LOG IQ. 03.11.10, 16:23
      Myślę że po pół kapsułki to jednak mało. Gdy moja córka miała ok. 3 lata dostawała najpierw po jednej a potem po dwie kapsułki dziennie. Trwało to jakieś 2-3 miesiące i następnie po chyba miesiącu przerwy przeszliśmy na kapsułki Gotu Kola (to jeden ze składników LOGIQ ale jest tam go mało) i też dwie kapsułki dziennie. Brała tą Gotu Kolę z małymi przerwami jakieś pół roku. Gdy zaczynała jej mowa to było tylko kilka prostych wyrazów ( miała 3,5 roku), teraz , rok później można z nią prowadzić normalną rozmowę (choć zniekształca niektóre głoski). Nie twierdzę że to zasługa tylko Gotu Koli bo wtedy też zaczęło się przedszkole , logopeda i może po prostu "przyszedł czas". Ale mam pozytywne zdanie o tym specyfiku i chcę jeszcze go córce podawać choć będzie problem bo w smaku jest obrzydliwy (zawartość kapsułki wsypywalismy do mleka).
      Powodzenia!
    • marian770 Re: Pytanie o LOG IQ. 03.11.10, 19:46
      dobrze aby była 2 miesięczna przerwa.
      można oczywiście dawać 1 kapsułke 2 razy dziennie tak jak pisze seba o ile nie boli po tym dziecku głowa.
    • mamka22 Re: Pytanie o LOG IQ. 04.11.10, 09:23
      Dzięki za odp.
      Narazie pozostanę przy dawce 2 x pół kapsułki, a po 1,5 miesiąca dam 2 x 1 kapsułka.
      Na razie po tygodniu stosowania mam "inne" dziecko. Buzia się jej nie zamyka.
      Moze to znieg okolicznosci, ale ..... zobaczymy,.
    • marian770 Re: Pytanie o LOG IQ. 05.11.10, 19:41
      po 3 miesiącach dobrze zrobić 2 miesiące przerwy. po tym okresie zn ow można

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka