Dodaj do ulubionych

Logopeda Krakow

11.02.13, 16:43
Potrzebuje namarow na dobrego logopede w Krakowie. Nie mieszkamy w Polsce dlatego tez wolalabym od razu trafic do kogos poleconego. Corka ma 2.5 roku i potrafi wypowiedzic nizbyt zrozumiake ok 10 slow (rzeczownikow).
Jak macie jakies rady co powinnam z nia robic bede bardzo wdzieczna.
Dodam ze moj starszy syn juz mowil w jej wieku. My z mezem tez nie mielismy problemoow z mowieniem.
Corka ogolnie rozwija sie wolniej niz jej rowiesnicy (raczkowanie, chodzenie). I bardzo duzo plakala jako niemowle, jest wg mnie nadwrazliwym dzieckiem. Kazde zmiany w wieku niemowlecym odbijaly sie na niej (duzo placzu, niepokoj).
Nie wiem czy tez nie powinnysmy sie udac do psychologa, neurologa?
Z gory dziekuje ze wszelkie rady.
Obserwuj wątek
    • maryblade Re: Logopeda Krakow 23.02.13, 23:54
      proszę poszUKAĆ NA www.konferencje-logopedyczne.pl/ POLECAM PROF. CIESZYŃSKĄ LUB KOGOŚ OD NIEJ
      • ania.moc Re: Logopeda Krakow 28.02.13, 17:46
        Pani Cieszyńska jest super ja byłam z diagnozy zadowolona ale dziewczyny które prowadza jej gabinety to juz nie polecam bardziej jak dla mnie skupiają się na robieniu kasy niż na pomocy dzieciom my po 2 latach szukania kogoś dobrego do dziecka trafiliśmy na p Olgę Sowa i jesteśmy zadowoleni z efektów naszego dziecka, Pani Olga ma świetne podejście do dzieci i umiejętność zachęcania do ćwiczeń osobiście przerobilam juz wielu logopedów i z czystym sumieniem polecam ta panią dodam ze jest też neuroligopeda
      • iwona1152 Re: Logopeda Krakow 16.09.14, 19:48
        Jeśli szukasz terapeuty który pracuje metodą prof. Cieszyńskiej to polecam panią Anetę z gabinetu Żuczek Gabinet znajduje się na ulicy Bogusławskiego, okolice św. Gertrudy. Jest młoda, ale posiada doświadczenie w pracy z dziećmi z różnymi zaburzeniami. Pracowała z moim synem i jestesmy bardzo zadowoleni z efektów. Mój syn też późno zaczął mówić, ale dzięki zajęciom z panią Aneta, mowa zdecydowanie się poprawiła. I w dodatku syn bardzo lubił te zajęcia. Atmosfera na zajęciach jest bardzo miła, a kontakt z panią Aneta praktycznie całą dobę. Polecam!
    • pomidorpomidorowy Re: Logopeda Krakow 30.10.14, 21:38
      p. Joanna wójtowicz- palasz z czystym sumieniem. Nie zamyka sie na 1 metode wprowadza rozne. Bardzo kompetentna, mila , z ogromna wiedza a przede wszystkim pasja logopedyczna ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka