Gość: nikt IP: *.chello.pl 29.12.06, 20:06 któ mysli zeby już niedożyć 2007? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaga Re: śmierć IP: *.kielce.net.pl 29.12.06, 20:31 Zawsze jest jakieś jutro, co Cię nie zabije, to Cię wzmocni - takie zdania słyszysz, gdy masz takie myśli. To nie slogany, to wartośc życia i wszystkie jego czarne i tęczowe barwy. Życzę Ci w Nowym Roku, abyś miał /miała tylko nowe, dobre myśli. Bądź dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczekiwacz Re: śmierć IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 29.12.06, 21:17 No co Ty ! W Nowym Rok ma być 11 st. ciepła. Trzeba to przeżyć.Takie cuda zdarzają się raz na kilkaset lat! Sylwester może być jak w Australii ! Cieplutko,zielona trawka i fajerwerki nad miastem.No może jeszcze kąpiel w Zalewie /czy już jest sprywatyzowany ?/. Odpowiedz Link Zgłoś
ikser Nikt nie desperuj 29.12.06, 21:24 Ja w moim krótkim życiu przeżyłem już kilka (ogłaszanych) końców świata. Dlatego uważam ,że Ty i ja doczekamy A.D. 2008. Najlepszego i nie wygłupiaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Nikt odezwij się IP: 81.219.132.* 30.12.06, 10:05 Nikt, napisz do nas proszę. Daj znać czy złe chwile minęły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Nikt odezwij się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 10:32 Wszystkie debile mają kiedyś złe chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poprzyj Nikta! Nikt-nie zwlekaj!!! mało czasu masz!! IP: *.tkdami.net 30.12.06, 14:32 istotą jest to,aby po ziemi krążyły mocne jednostki. Te słabsze ,rozmnażajac sie wprowadzaja dysharmonie w istnieniu gatunku. Ja uważam że skoro juz tak postanowisz to dąż trwale do obranego celu. Tam czeka nas świat -ponoć jeszcze piekniejszy. Tam nie ma Zusu,pieniędzy,gonitwy,wojen,głodu-jest błogi spokój.Tak że NIKT!! -trzymamy kciuki za ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re: Nikt-nie zwlekaj!!! mało czasu masz!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 16:59 "Jednostki słabsze" są tak wartościowe jak wysoki blondyn,niebieskooki aryjczyk rasy nordyckiej z legitymacja NSDAP. Słabe zdrowie, niedostatki urody lub niski IQ nie są przeszkodą do miejsca na Ziemi. Piękny jest Świat w swojej różnorodności. Podziwiam ludzi. Są RYCERZE słabsi,czasem niezbyt ładni ani zdrowi. Ulep śnieżną kulkę i rozbij ją sobie na głowie własnej, i tyle autodestrukcji polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy@vp.pl Re: śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 17:05 Proponuję utop się w Silnicy, albo wejdź pod tramwaj. Odpowiedz Link Zgłoś