IP: *.chello.pl 29.12.06, 20:06
któ mysli zeby już niedożyć 2007?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaga Re: śmierć IP: *.kielce.net.pl 29.12.06, 20:31
      Zawsze jest jakieś jutro, co Cię nie zabije, to Cię wzmocni - takie zdania
      słyszysz, gdy masz takie myśli. To nie slogany, to wartośc życia i wszystkie
      jego czarne i tęczowe barwy. Życzę Ci w Nowym Roku, abyś miał /miała tylko
      nowe, dobre myśli. Bądź dobrej myśli.
      • Gość: oczekiwacz Re: śmierć IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 29.12.06, 21:17
        No co Ty ! W Nowym Rok ma być 11 st. ciepła. Trzeba to przeżyć.Takie cuda
        zdarzają się raz na kilkaset lat! Sylwester może być jak w Australii !
        Cieplutko,zielona trawka i fajerwerki nad miastem.No może jeszcze kąpiel w
        Zalewie /czy już jest sprywatyzowany ?/.
    • ikser Nikt nie desperuj 29.12.06, 21:24
      Ja w moim krótkim życiu przeżyłem już kilka (ogłaszanych) końców świata. Dlatego
      uważam ,że Ty i ja doczekamy A.D. 2008.
      Najlepszego i nie wygłupiaj się.
      • Gość: Jaga Re: Nikt odezwij się IP: 81.219.132.* 30.12.06, 10:05
        Nikt, napisz do nas proszę. Daj znać czy złe chwile minęły.
        • Gość: debil Re: Nikt odezwij się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 10:32
          Wszystkie debile mają kiedyś złe chwile.

• Gość: poprzyj Nikta! Nikt-nie zwlekaj!!! mało czasu masz!! IP: *.tkdami.net 30.12.06, 14:32
      istotą jest to,aby po ziemi krążyły mocne jednostki. Te słabsze ,rozmnażajac
      sie wprowadzaja dysharmonie w istnieniu gatunku. Ja uważam że skoro juz tak
      postanowisz to dąż trwale do obranego celu. Tam czeka nas świat -ponoć jeszcze
      piekniejszy. Tam nie ma Zusu,pieniędzy,gonitwy,wojen,głodu-jest błogi
      spokój.Tak że NIKT!! -trzymamy kciuki za ciebie.
      • Gość: SmurfMądrala Re: Nikt-nie zwlekaj!!! mało czasu masz!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 16:59
        "Jednostki słabsze" są tak wartościowe jak wysoki blondyn,niebieskooki
        aryjczyk rasy nordyckiej z legitymacja NSDAP.
        Słabe zdrowie, niedostatki urody lub niski IQ nie są przeszkodą do miejsca
        na Ziemi.
        Piękny jest Świat w swojej różnorodności.
        Podziwiam ludzi.
        Są RYCERZE słabsi,czasem niezbyt ładni ani zdrowi.
        Ulep śnieżną kulkę i rozbij ją sobie na głowie własnej, i tyle autodestrukcji
        polecam.
    • Gość: moherowy@vp.pl Re: śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 17:05
      Proponuję utop się w Silnicy, albo wejdź pod tramwaj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka