mamach4 19.01.14, 12:47 Moje dziecko ma autyzm,(nie mowi),podaje mu suplement na pobudzenie mowy Gotu Kola,ale nie spi znowu w nocy,jest z natury już bardzo nadpobudliwy a teraz to już calkiem ;( Czy ktoś mi cos doradzi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katgaj1 Re: GOTU KOLA- nadpobudliwosc 22.01.14, 14:29 przede wszystkim ostatnia godzina podania gotu koli to 16/17 jesli będzie podana później to powstaja problemy z bezsennością na uspokjenie inosito (witamina z grupy B) LUB ASHWAGANDHA Odpowiedz Link
mamach4 Re: GOTU KOLA- nadpobudliwosc 22.01.14, 14:50 Dziekuje bardzo!!!! Inosiltol juz zamowilam! Odpowiedz Link
katgaj1 Re: GOTU KOLA- nadpobudliwosc 23.01.14, 10:57 jest fajny preparat o nazwie LOG IQ który ma w składzie gotu kole oraz brahmi nie wolno go jednak podawac dłużej niż 2,5 mca i najlepiej po 3 cim roku życia w przypadku podawania samej gotu koli pamiętaj o przerwie ja swojemu synkowi na wywołanie mowy podaję tran Kirkmana teraz a przerabialiśmy LOG IQ, cerebrum compositum ampułki, acetyl l carnityna, dmg niestety z mowa nadal problemy ale największe z rozumieniem Często mówi totalnie od czapki o rzeczach z kosmosu co mnie bardzo martwi I duzo zapomina Odpowiedz Link
helutka15 Re: GOTU KOLA- nadpobudliwosc 12.02.14, 00:13 Na problemy z zasypianiem maść fiołkowa w połączeniu z masażem, kąpiel z dodatkiem suszonego fiołka, kilka kropel aromatu fiołkowego na piżamkę albo poduszkę. Odpowiedz Link