anatemka 29.06.05, 18:39 co srodę, przez całe wakacje bedziemy chodzili do nowej pani logopedy:) Cieszę się jak dziecko, mam nadzieję, że na wyniki nie trzeba bedzie długo czekać! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysa9 leniwe wakacje ;-) 29.06.05, 23:22 A my mówimy: Precz terapeutom! Precz ćwiczeniom! Precz nauce! Niech żyją wakacje, zabawa i przygoda!!! :-))) A od września na nowo orka ;-) Odpowiedz Link
anatemka Re: leniwe wakacje ;-) 06.07.05, 20:05 nasza nowa pani logopeda nie widzi powodów do zmartwienia:)))))))))))))) Odpowiedz Link
anatemka Re: leniwe wakacje ;-) 06.07.05, 20:07 tzn. ćwiczyc mamy, ale młody mieści sie w normie bez naciągania:) A jak czytam posty sprzed roku, i jak wtedy Miłosz mówił, to różnica jest olbrzymia! Odpowiedz Link
mgosia69 Re: leniwe wakacje ;-) 06.07.05, 21:26 Popieram Ryse: Wakacje - Odpoczynek od wszelkich dodatkowych zajęć Pracujemy tylko z mamą i rodzinką. Specjaliści niech od nas odpoczywają też Odpowiedz Link
rysa9 Re: leniwe wakacje ;-) 07.07.05, 00:21 U nas to nawet konieczność, bo mam nowy problem: AWERSJĘ DO NAUKI I DO DYDAKTYCZNYCH KSIĄŻEK :-( Ale ja i tak już główkuję jakby tu w spontaniczną zabawę synka wpleść chociaż odrobinę edukacji ;-) Odpowiedz Link
mgosia69 Re: do Anatemka 06.07.05, 21:42 Moje gratulacje z sukcesu jaki osiągneliście!!!!! Ale nie zostawisz nas. Będziesz nadal z nami wymieniać się doświadczeniami. Odpowiedz Link
rysa9 Re: pracowite wakacje:)) 28.07.05, 00:06 Hej Anatemko, jak Wam idzie? U mnie próby przemycenia czegoś edukacyjnego nie zdają się na wiele. Ta mała bestyjka od razu to wyczuwa ;-) Nawet baniek mydlanych nie chce robić. Aż boję się co to będzie we wrześniu, gdy znowu ruszy machina :-( Odpowiedz Link
anatemka Re: pracowite wakacje:)) 28.07.05, 09:45 idzie nieźle:) Skupiamy się na dmuchaniu, i wreszcie dotarło do młodego jak to sie robi:)) Sam się upomina o lampkę oliwną i różne sztuczki z płomieniem robi:) A postępy w artykulacji są duże. Zaczynam wierzyc, że idąc do szkoły będzie mówił normalnie. Odpowiedz Link
rysa9 Re: pracowite wakacje:)) 28.07.05, 23:19 To dobre wieści! Trzymajcie tak dalej! A u nas ciągle traktor to tratrok i tylko mam nadzieję, że to nie ryzyko dysleksji (choć prawie wszystko na to wskazuje). A możesz coś więcej napisać o tych sztuczkach z płomieniem? Odpowiedz Link
anatemka Re: pracowite wakacje:)) 29.07.05, 16:46 może pamietasz, że Miłosz nie umiał dmuchać tylko pluł. Teraz juz dmucha, i potrafi nie tylko zdmuchiwać, ale też dmuchać aby płomień sie leciutko chwiał, albo mocniej ale nie gasł. Odpowiedz Link
anatemka Re: pracowite wakacje:)) 29.07.05, 16:47 No i jeszcze: logopeda powiedziała, że przy jego artykulacji jest 1% szans, że szumiące pojawią się zniekształcone!!!:) Odpowiedz Link