Gość: grażka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 11:14 Proszę mnie dokształcić - co to jest SPAM, z którym Gazeta walczy? Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anfi Re: pytanie do anfi 22.06.01, 12:12 > Proszę mnie dokształcić - co to jest SPAM, z którym Gazeta walczy? Pozdrowienia SPAM to nachalne, masowe wysyłanie wiadomości przez media elekroniczne e-mail, faxy, news serwery jest to głownie reklama jakiegoś produktu/firmy ale nie tylko. P.S. Nie chodziło mi o Stowarzyszenie Polskich Artystów Muzyków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: pytanie do anfi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00 Dzięki za odpowiedź. Zgadzam się co do meritum i zasady. jeszcze tylko jedna niejasność - jak rozwija się ten skrót? Odpowiedz Link Zgłoś
anfi Re: pytanie do anfi 25.06.01, 00:00 To nie skrót. Jedyne wyjaśnieniepochodzenia tej nazwy które zanazłem (niestety po angielsku) to: http://www.cybernothing.org/faqs/net-abuse-faq.html#2.1 The Net Abuse FAQ 2.1) What is Spam? It''s a luncheon meat, kinda pink, comes in a can, made by Hormel. Most Americans intuitively, viscerally associate "Spam" with "no nutritive or aesthetic value," though it is still relatively popular (especially in Hawaii) and can be found in almost any grocery store.) Odpowiedz Link Zgłoś