gumek83 28.12.04, 21:25 a coooooo, sie zbiera podpisy, sie jest opem.....nie :PPP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eevvaa Re: Lista poparcia dla GUMKA - przyszłego opa 29.12.04, 13:42 Chętnie bym podpisała,bo ciekawe wątki i nieszkodząca nikomu ironia i ciętość języka - tylko potem mi się dostanie, ze albo burak, albo się podlizuje.;) Jak jednak zabraknie głosu, to mój daję :) Pozdrawiam :) ewa "życie jest piękne - tylko trzeba to jeszcze zauważyć" Odpowiedz Link Zgłoś
gumek83 Re: Lista poparcia dla GUMKA - przyszłego opa 29.12.04, 19:35 dziekuje:) pierwszy juz jest jeeeeeeeeeeeee!!!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki a jakże 30.12.04, 06:59 popieram pod warunkiem, że gumek będzie pierwszym zastępcą orissy -------- nic nie jest tak oryginalne jak riversa wyznania brutalne rivers bowiem wciąż jenn na uszko coś krztusi a mnie zazdrość jak kalarepa dusi Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: a jakże 30.12.04, 14:51 Gumek ja Cię tyz wespre pod dwoma warunkami:PPP 1. Musisz mię "od-wesprzeć" - wjadomo, ja też będę kandydować....jak wszyscy to wszyscy buuhahaha... 2. Ty juz wiesz so ja kcę:PPP....i przestań się już tak opierać:PPP Spełnisz- masz poparcie:P Nie spełnisz- to siem wypchaj trocinami:PPPP P. Odpowiedz Link Zgłoś
tm72 Re: Lista poparcia dla GUMKA - przyszłego opa 30.01.05, 12:37 Gumek. A kto to. Nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: Lista poparcia dla GUMKA - przyszłego opa 30.01.05, 13:58 tm72 napisał: > Gumek. A kto to. Moja miłości choc bez wzajemności;-( chlip chlip chlip...;-) > Nie znam. Ja tez jeszcze nie znam;-) ale żyję nadzieją... Bujająca_w_obłokach P. Odpowiedz Link Zgłoś
gumek83 Re: Lista poparcia dla GUMKA - przyszłego opa 04.02.05, 22:53 > Nie znam. > Ja tez jeszcze nie znam;-) ale żyję nadzieją... i dobrze, nawet bardzo dobrze, kto wie co przyniesie los Kofanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gumek83 Re: Lista poparcia dla GUMKA - przyszłego opa 04.02.05, 22:48 uuuuuuu to zaluj, nie wiesz co stracilas :P Odpowiedz Link Zgłoś
adam03 Re: Lista poparcia dla GUMKA - przyszłego opa 30.12.04, 17:28 gumek popieram cię Odpowiedz Link Zgłoś
gumek83 Re: Lista poparcia dla GUMKA - przyszłego opa 06.01.05, 20:48 hmmm mamy nowy rok, wiec czekam na nowe glosy.......... Przepraszam moich wyborcow za mala przerwe, ale problemy techniczne mnie napotkaly z poczatkiem tego jakze "cudownie" zapowiadajacego sie roku buhahahhaha.......... Odpowiedz Link Zgłoś
grazia13 Re: Lista poparcia dla GUMKA - przyszłego opa 11.01.05, 12:59 Popieram Gumka jest miły w porzadku chłopak nie uzywa brzydkich wrazow i nie znosi chamstwa to chyba tu najwazniejsze tak mysle ........... Odpowiedz Link Zgłoś
gumek83 Re: Lista poparcia dla GUMKA - przyszłego opa 29.01.05, 21:25 no co jest drodzy, szanowni, uczciwi (w przeciwienstwie do politykow), kochani, mili, i przedewszystkim popierajacy nowego, przyszlego, najlepszego opa, spicie???????????? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: Lista poparcia dla GUMKA - przyszłego opa 30.01.05, 16:39 gumek83 napisał: > no co jest drodzy, szanowni, uczciwi (w przeciwienstwie do politykow), kochani, > > mili, i przedewszystkim popierajacy nowego, przyszlego, najlepszego opa, > spicie???????????? :PPP Gumek, będziesz jednym z najlepszych opów, nigdy właściwie Cię nie ma na czacie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator19 Re: Lista poparcia dla GUMKA - przyszłego opa 30.01.05, 06:46 Żadnych więcej opów! Niedługo trzeba się będzie pytać /kto nie jest opem?/ Ostatnio, ktoś lekką ręką i tak oddał władzę w ręce nieodpowiedzialnych ludzi, starczy! Jeden op dla zabawy wyrzuca w nocy kilkakrotnie cały pokój i dobrze się bawi wykłócając sie z ludźmi jaką to ma władzę. Inny op floduje, czym nie daje dobrego przykładu. Jeszcze inny op to się calkiem bawi w prywate, bo nie chce zeby ktos wiedział że jest opem, nie reaguje na wulgaryzmy na czacie, ani na żadne inne złe zachowanie. Ostatni przykład to op, którego wystarczy podkręcić, a sam się nadaje do natychmiastowego wyrzucania za to jak sie odnosi. Te opy to wszystko swieże nabytki, a już woda sodowa w głowie! Mógłby admin troche się napracowac, zajrzec co jakis czas na czat i ocenic kto się na opa nadaje, bo widac ze nie wszyscy sie nadają, choc wszyscy mogą mieć poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_zuza Re: Lista poparcia dla GUMKA - przyszłego opa 04.02.05, 16:54 a ja gumka popre bo fajny... ale observer racji troche ma niestety..... Gumek na zastepstwo za wiadomo kogo jak znalazl:) Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: Lista poparcia dla GUMKA - przyszłego opa 30.01.05, 12:09 Jestem przeciwny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
toffiik ...ani nawet słodko-kwaśny... 05.02.05, 14:20 ...podepne sie jednak pasożytniczo do petycji...Potrzebuje nowych butów - kontakt na czacie - najlepiej szeptem(bo wstyd!) Odpowiedz Link Zgłoś
gumek83 Re: Lista poparcia dla GUMKA - przyszłego opa 06.02.05, 09:31 j.oker to jest lista POPARCIA nie :P wiec nie psujta mi watku! Nie popierasz - nie piszesz, tak samo jak nie pijesz - nie zyjesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
gumek83 ja nieodpowiedzialny?? 31.01.05, 12:13 obserwator zanim cos napiszesz zastanow sie dwa razy, cho mysle, ze w tym przypadku nie zaszkodzi z cztery. A co do mojej obesnosci to obiecuje poprawe, czasu nie bylo........:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Lista poparcia dla GUMKA - przyszłego opa 31.01.05, 13:44 Gorąco popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 pod warunkiem 05.02.05, 13:58 Jak gumek bedzie zamienial moje majtki na czarne to ma moje poparcie. Zrszta, co bylo do zniszczenia na czacie zostalo to juz dawno zrobione ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asta7 Re: Lista poparcia dla GUMKA - przyszłego opa 08.02.05, 23:40 Ok Gumek !! :).Masz mój głos,popieram.Tylko uważaj,gdy dostane ignora.......wycofuje poparcie :)).Msciwa będę i już :). Odpowiedz Link Zgłoś
gumek83 Re: Lista poparcia dla GUMKA - przyszłego opa 09.02.05, 18:10 prawowitym wlascicielem ignora bedzie osoba, ktora na niego zasluzy :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chore.mozgi Re: Lista poparcia dla GUMKA - przyszłego opa 12.02.05, 08:57 Nie no jeszcze jeden chłopczyk orissa:PP precz z komuna balcerowicz musi odejsc Odpowiedz Link Zgłoś
toffiik ....czarny humor.... 12.02.05, 12:31 ..Uwazam, ze należy mianować gumofca na opa..jednakowoż przychylam sie do pewnego okresu karencji, który potrwałby mniej wiecej do wrzesnia. Więc siłą rzeczy - gumka na opa od października.... Odpowiedz Link Zgłoś
r_o_m_a_n Re: Lista poparcia dla GUMKA - przyszłego opa 15.02.05, 00:52 hmmmmmmmm, nie znam cię, a widziałem cię na czacie może dwa razy........ i już na opa? Odpowiedz Link Zgłoś
mayday5 Re: Lista poparcia dla GUMKA - przyszłego opa 17.02.05, 10:18 a niech Ci bedzie milo :))) popieram pozdrawiam -tylko pamietaj jak co mam ciemny niebieski ;-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś