11.07.02, 23:35
I jak dlugo taki roy bedzie sie mscil,ze ja mam nick royowa?
Podejrzewam,ze jest w spolce gazety.pl.Mam nadzieje, ze juz nigdy nie bedzie
mi grozil wyrzuceniem z czata,az na 3 dni! ha,ha,ha, Ile zlego? Moze zrobic
taki Roy dla gazety!Przeciez to gazeta, ma zyski z czata,a nie roy! A,ja place
duze pieniedze,ze czatuje z mego SDI ! Prawda Roy?Kiss!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mors Re: i jak...? IP: 217.11.133.* 12.07.02, 09:39
      royowa napisał:

> A,ja place
      > duze pieniedze,ze czatuje z mego SDI ! Prawda Roy?Kiss!
      A placisz Gazecie ? :-)) Tylko TPSA :-)

Mors
      • Gość: franek Re: i jak...? IP: 212.244.188.* 12.07.02, 09:42
        Ale placi;)I racje ma - niech zyje ANARCHIA. NIkt nam tu nie bedzie rzadzil;)a-
        nar-chia, a-nar-chia, a-nar-chia, a-nar-chia;)))
        • Gość: Mors Re: i jak...? IP: 217.11.133.* 12.07.02, 10:40
          oj franciszka to niech zglosi pretensje tam gdzie placi hhyhy:-) Ale czy
          napewno bylo to usuniecie za nicka ? A moze to jest tajemnicza zona roy-a do
          ktorej on sie nie chce przyznac hyhy:-)

Mors
          • Gość: franek Re: i jak...? IP: 212.244.188.* 12.07.02, 11:01
            usunal zone? Jak zab? Ekstrakcja? I bardzo dobrze - a-nar-chia, a-nar-chia, a-nar-
            chia:)
          • iskierka_gd Re: i jak...? 12.07.02, 15:06
            Gość portalu: Mors napisał(a):

> Ale czy napewno bylo to usuniecie za nicka ? A moze to jest tajemnicza zona roy-
            a do ktorej on sie nie chce przyznac hyhy:-)
            >
            > Mors

Morski, napewno nie za nicka ale za nieszczelne zachowanie, echh szkoda ze ja nie
            zdazylam jej wywalic, ciekawe co wtedy by wymyslila pani sidney :-) Moze ze
            jestem jej ciotka?;-)
            • maantis Re: i jak...?sidney, royowa, moszek, lala..... 12.07.02, 15:55
              Ta osoba jest znana pod : sidney, moszek, lala, royowa, jozek....mozna by dlugo
              wymieniac liste logowan , wyglada na to ze ma nierowne pod sufitem czytajac
              jej/jego wypowiedzi na forum polonia . Bez afery nie potrafi zyc , roy nie
              przejmuj sie czubkiem ktory nie potrafi obrac plci swojej , bo raz jest kobieta
              a raz facetem , sadzac z wypowiadania sie na ogolnym:))
              • royowa Re: i jak...?sidney, royowa, moszek, lala..... 12.07.02, 17:05
                Maantis?
                ja ciebie nie obrazam,wiec i ty uszanuj mnie!. Kto ma nierowno pod sufitem?
                Nie wiem? Bo takiego okreslenia nie znam. Nie wiem ,na jaka chorobe
                psychiatryczna teraz sie leczysz,ale objawy znam, masz poprostu urojenia!a, co
                mojej plci? Jest zawsze zgodna do nicka! Royowa to kobieta,a moszek to
                mezszczyzna, wiec o co chodzi? Moze, ja obojnak? Przeszkadza to tobie?Bo mnie
                nie ha,ha,ha! A, co do czubka, uwazaj na swoj nos! I nie wtykaj tam, gdzie nie
                potrzeba! Lalka,moszek,royowa sidney,a reszte nickow nie wymienie bo
                zdurniejesz!
            • royowa Re: i jak...? 12.07.02, 16:38
              Hej, iskierka? a, jakiez to bylo moje nieszczelne zachowanie sie?/Mialo byc
              chyba bezczelne? tak? A, co ciebie i Morsa obchodza moje nicki? Regulamin
              zabraniaA, moze jeszcze napiszesz,ze komus ublizam i wulgaryzuje?
              a, ze mam nick royowa/ To nie znaczy to,ze ublizam royowi! Szukalam,a ty
              nieraz jak sie zachowujesz jako operator? I tobie wolno?A,ja mowie,ze szukam
              ojca moich dzieci,ze maz mnie przucil !I dlaczego roy odrazu sie wscieka1
              Niech sam przeczyta swoje bzdury co wypisuje na forum1 Pa, iskierko,panuj na
              czacie,a innymi pomiataj!jaki chcesz moj nick? Dla ciebie tylko -Jozek!
              • Gość: Mors Re: i jak...? IP: 217.11.133.* 12.07.02, 16:46
                royowa napisał(a):

> A, co ciebie i Morsa obchodza moje nicki?
                A czy ja mam cos do twego nicka a mniej sobie nawet morsowa jak ci ulzy :-)) A to
                ze placisz za SDI nie oznacza ze placisz za Gazeta.pl :)) i Nie unos sie tak,
                wiecej luzu w zyciu.

Mimo wszystko pozdrawiam

Mors

PS. Nie wypowiadam sie na temat bana, nie znam sprawy i nie interesuje mnie ona.
                • royowa Re: i jak...? 12.07.02, 16:52
                  O.k. Mors!Ciebie nie,ale innym przeszkadzaja! a,kto mnie dopisal roya za meza?
                  Podejrzewam,ze sami swoji,czat to zabawa i mile spedzanie czasu,a mnie
                  traktuje sie jak wroga!Wiec tez wojuje ! See you soon! narazie jeszcze
                  royowa,a moze od jutra morsowa :-))))
              • iskierka_gd Re: i jak...? 12.07.02, 17:01
                royowa napisał(a):

> Hej, iskierka? a, jakiez to bylo moje nieszczelne zachowanie sie?/Mialo byc
                > chyba bezczelne? tak? A, co ciebie i Morsa obchodza moje nicki? Regulamin
                > zabraniaA, moze jeszcze napiszesz,ze komus ublizam i wulgaryzuje?
                > a, ze mam nick royowa/ To nie znaczy to,ze ublizam royowi! Szukalam,a ty
                > nieraz jak sie zachowujesz jako operator? I tobie wolno?A,ja mowie,ze szukam
                > ojca moich dzieci,ze maz mnie przucil !I dlaczego roy odrazu sie wscieka1
                > Niech sam przeczyta swoje bzdury co wypisuje na forum1 Pa, iskierko,panuj na
                > czacie,a innymi pomiataj!jaki chcesz moj nick? Dla ciebie tylko -Jozek!

Jasnie Pani royowa, nie jeden ban byl dla ciebie ode mnie za to, ze zachowujesz
                sie wulgarnie na czacie wiec nie wciskaj mi ze jestes grzecznie ulozona panienka,
                poza tym proponuje ci cos ze soba zrobic bo rozdwojenie jazni to choroba.
                • royowa Re: i jak...? 12.07.02, 17:14
                  sluchaj jasnie panujaca na czacie? Jaki ban i jaki wulgaryzm? moze
                  przypomnisz? ja mam rozdwojenie jazni,a ty chyba juz daleko posunieta
                  skleroze,a moze i ty dasz kopa?
                  • iskierka_gd Re: i jak...? 12.07.02, 17:25
                    royowa napisał(a):

> sluchaj jasnie panujaca na czacie? Jaki ban i jaki wulgaryzm? moze
                    > przypomnisz? ja mam rozdwojenie jazni,a ty chyba juz daleko posunieta
                    > skleroze,a moze i ty dasz kopa?

Jak nazwac to, ze zamiast mnie obwiniac za bana mowisz ze to roy?
                    echh brak slow na ciebie, nie licz na wiecej odpowiedzi.
                    • royowa Re: i jak...? 12.07.02, 17:45
                      sluchaj ty panujaca? A,kogo roy wezwal na szept? Ty bylas w jego imieniu? I to
                      potwierdzisz,ze nie wejde przez 3 dni na czat? Umiem pisac i moje skargi
                      poszly na najwyzsze szczeble! ja tez nie zadam odpowiedzi! Pa, wasza
                      czatowniczka royowa vel Jozek!
            • royowa Re: i jak...? 12.07.02, 16:41
              Iskierka! wywalic to mozesz galy na morsa,a on na ciebie! Do you understand!
              Nie daj Boze,zebym byla twoja ciotka, albo wujkiem! ha,ha,ha,
          • royowa Re: i jak...? 12.07.02, 16:45
            Sluchaj Mors! A,jakie to profity ma gazetap.pl z czata? Kto sposoruje ten
            czat? Chyba ty razem z royem i iskierka!
            • Gość: Mors Re: i jak...? IP: 217.11.133.* 12.07.02, 16:50
              Zaprzeczam jakobym mial jakies profity z czata Gazeta.pl :-))) A czy jakies ma
              czat a tego to nie wiem, zadzwon do Agory - po raz n+1 zaprzeczam jakobym bym
              pracownikiem Agory albo Gazety Wyborczej :-))

Mors
              • iskierka_gd Re: i jak...? 12.07.02, 17:05
                Gość portalu: Mors napisał(a):

> Zaprzeczam jakobym mial jakies profity z czata Gazeta.pl :-))) A czy jakies ma
                > czat a tego to nie wiem, zadzwon do Agory - po raz n+1 zaprzeczam jakobym bym
                > pracownikiem Agory albo Gazety Wyborczej :-))
                >
                > Mors

Hihi Mors, ja tez nic nie wiem o zadnych profitach ale gdyby mi placili za
                obecnosc na czacie to bym sie wcale nie obrazila ;-))
              • royowa Re: i jak...? 12.07.02, 17:20
                Przepraszm Mors, napisalam o profitach z czata dla Gazety.pl. a, czy wyborcza
                tez cos ma/ Przeciez to ten sam diabel! Do agory juz napisalam!Mors? Ty tylko
                jestes ochotnikiem,a za ochote na razie nikomu nie placa1 wiec, przebacz nie
                ciebie mialam na mysli, jeszcze raz sorry! :-((((
        • royowa Re: i jak...? 12.07.02, 16:47
          Hej Franek,
          dzieki za pomoc! oni mysla,ze z debilami maja do czynienia! tak trzymaj !
          ha,ha,ha,
    • Gość: Mors Re: i jak...? IP: 217.11.133.* 12.07.02, 16:54
      A zeby ostatecznie zakonczyc sprawe z mojej strony zawsze mozesz sie
      skontaktowac z wyzsza instancja - adresy na stronie o czacie
      EOT
      Mors
      • Gość: franek Re: i jak...? IP: 212.244.188.* 12.07.02, 17:00
        a-nar-chia, a-nar-chia;)))
        i tyle
        :)
    • Gość: k2 Re: i jak...? IP: *.atol.com.pl 13.07.02, 01:51
      do ISKIERKI
      1.poczta pantoflowa roznioslo sie jak ty potrafisz odzywac sie na privqach wiec
      mozeniemysl nad tym co by bylo gdybys ty mogla ja wyrzucic , szanuje cie , ale
      cos z toba jet ni tak ostatnio bywam malo n czcie a propo OPOW to moze sie nie
      bede wypowiadal ale .............(ktos powie i wlasnie nie wypowiadaj sie)ale i
      tak mam racje:))))))))))))))))))
      • iskierka_gd Re: i jak...?Do k2 13.07.02, 11:00
        Gość portalu: k2 napisał(a):

> do ISKIERKI
        > 1.poczta pantoflowa roznioslo sie jak ty potrafisz odzywac sie na privqach wiec
        >
        > mozeniemysl nad tym co by bylo gdybys ty mogla ja wyrzucic , szanuje cie , ale
        > cos z toba jet ni tak ostatnio bywam malo n czcie a propo OPOW to moze sie nie
        > bede wypowiadal ale .............(ktos powie i wlasnie nie wypowiadaj sie)ale i
        >
        > tak mam racje:))))))))))))))))))

k2 mysle, ze jestes ostatnia osoba ktora moglaby tu sie co do kultury rozmowy
        wypowiadac.
        Nie bylo sytuacji, w ktorej moglabym Cie w jakis sposob obrazic lub urazic wiec
        nie wypowiadaj sie jesli nic na ten temat nie mozesz powiedziec. Ja sie nie od
        poczty pantoflowej dowiedzialam jaki poziom kultury Ty przedstawiasz, ja i roy
        odczulismy to na "wlasnej skorze". I chcialabym zebys sobie przypomnial jak ja
        sie wtedy w stosunku do Ciebie zachowalam. Przemysl kilka razy to co chcesz
        powiedziec zanim otrworzysz buzie.
        Z pozdrowieniami.
        iskierka
      • royowa Re: i jak...? 13.07.02, 13:21
        Hej, Gosciu,dziekuje za sprawiedliwa opinie!
        Royowa :-))))
        • royowa Re: i jak...? 13.07.02, 13:38
          Hej,wszyscy tu wypowiadajacy sie,uwazam,ze temat zostal wyczerpany!
          Bylo mi bardzo milo, podyskutowac z Wami w tak kulturalnej atmosferze.Szkoda,ze
          takich rozmow nie prowadzi sie na czacie.Dziekuje za szczere wypowiedzi!
          Zycze Wam wszystkim,wszystkiego najlepszego,
          Wasza Royowa vel reszta nickow !Pa, daragije, jak mowi V2! :-))))))))
          • mimika Re: i jak...? 17.07.02, 13:59
            ha!
            jak na moje oko, to royowa vel sindey (to pod tym ostatnim nickiem poznałam
            osobke) bawi sie stawiajac sie opom.
            przytocze tu historie wygrzebana z mej pamieci.
            kiedys dostalam "lejce" na krotko, bo wszyscy inni mieli przerwe przyszla
            sindey i ni z beczki ni z owieczki okazala mi swa wyrazna dezaprobate wyrazajac
            sie w sposob dosadny.
            no coz... jej problem. niektórzy widac juz tak maja.
            daj im panie boze zdrowie i mnie nie opuszczaj;)
            • issabel Re: i jak...? 21.07.02, 17:09
              I w jakiz to sposob dosadny ? Odezwala sie sie Sidney?Powiedz to na forum?
              Ublizyla tobie?Dosadnie? Jak?Powtorz!a,moze uwierze,moja ty prawdnomowna
              mimika! :-)))
              • mimika Re: i jak...? 24.07.02, 09:58
                a prosze bardzo
                to bylo cos w stylu:
                "glupia suka jestes". ot tak sobie na dzien dobry.
                • zulu Re: i jak...? 24.07.02, 20:13
                  Mimika? Suka to pies? Czy suczka? Kogo masz na mysli? Siebie?To trzymaj sie
                  debilu!
                • zulu Re: i jak...? 25.07.02, 19:13
                  Mimika? A, tak dosadnie jak to lubisz, pocaluj royowa z jezyczkiem w dupe!
                  Tego pragniesz i to lubisz/ Bye! Przyjemnosci!Suka czy suczka!
            • issabel Re: i jak...? 21.07.02, 17:28
              hej, mimika! Odpowiadam , za royowa! Komu trzymasz palec prosto?Ona ci
              odpowiedziala?Baw sie dobrze!Bo nastepny ignor bedzie niespodziewany!Kazde
              chamstwo na czacie, bedzie ignorowane,obojetnie kto to bedzie! Good lucki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka