Dodaj do ulubionych

FANTAZJE! :)

01.08.02, 18:40
POMOCY!
Kochani - no bo ile mozna miec fantazji o Ksieciu Williamie czy tez Michale
Zebrowskim - czy tez o dwoch na raz????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JEJKUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maggieopetana:))))))))))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • nasza_maggie Re: FANTAZJE! :) 01.08.02, 18:44
      No bo sluchajcie - a moze ja nie jestem osamotniona? A moze w taka pogode wam
      tez jakies dziwnoty w glowie sie pojawiaja?? Co? No powiedzcie??? Pokazcie ze
      nie jestem sama!!!!!!!!!!!!!!!!!! Troche solidarnosci - ludzie!

Maggie:))))
      • Gość: annuszka Re: FANTAZJE! :) IP: *.supernet.com.pl 01.08.02, 19:00

Nie jestes osamotniona,zdecydowanie nie...pojawiaja sie...i pogoda nie ma z tym
        wiele wspolnego...pozdr
    • Gość: aras Re: FANTAZJE! :) IP: *.espol.com.pl 01.08.02, 19:05
      A ten Łyliam, to aby nie jest przypadkiem nieletni ?? ;-)))
      A tak w ogóle to kostki lodu dobrze robią w upały :)))))))
      Pozdrawiam.
      • Gość: olomanolo Re: FANTAZJE! :) IP: *.Veg-Physiol.Med.Uni-Goettingen.de 01.08.02, 19:21
        No popatrz Madzia, a ja mam tylko z Toba hihihi ;) ale za
        to jaaakie ;)))))))

Olomadziocholo ;)
        • nescaa Re: FANTAZJE! :) 01.08.02, 19:50
          cmoook magiel-ku:)))))))))) dawno nie widziany:))
        • nasza_maggie Re: FANTAZJE! :) 04.08.02, 17:19
          Olo,
          Ja tez tak naprawde to mam tylko o Tobie:) Ale nie powiem Ci o nich bo bys sie
          biedny wystraszyl:))))

Caluje:)
          Maggiezaolomanolowana:)
    • Gość: Lolek Re: FANTAZJE! :) IP: 213.77.78.* 02.08.02, 08:55
      To moze ja opisze, ale prosze sie nie smiac. Nie sa to, co prawda, fantazje, bo kto by marzyl o rzeczach,
      ktore mi sie snily?:)
      1. ostatnio snilo mi ise, ze jestem zajacem z kreskowki. bylem lekko stuknietym zajacem i podpisalem kontrakt
      polegajacy na tym, ze wszystkie stwory z kreskowek mialy obierac ziemniaki. Jako ze stwory nie mogly sie
      wyrobic przyjechala jakas komisja i zniszczyla swiat kreskowek.
      2. wczesniej snilo mi sie, ze naleze go grupy terrorystow - wegetarina, ktorzy oapnowali pizzerie i mimo
      kordonu policji wykonali 1000 pizz wegetarianskich, aby udowodnic, ze niejedzenie miesa to jest to:)
      3.snilo mi sie tez, ze jezdzilem autostopem po dzungli poludniowoamerykaskiej (b. mily sen, caly czas chce
      aby sie spelnil)
      4. snilo mi sie tez, ze bylem malym chlopczykiem, ktory zabil kolege, bo on jechala na jakas wycieczke a ja
      nie. telewizja pokazywala na zasadzie reality show moj dom gdy chcialem zabic najpierw psa a pozniej
      rodzine. to bylo strsznie przezycie.
      5. a z podtekstwo erotic tak charakterystycznych dla maggie :)? no tego to nie powiem:)
      • Gość: ireo sie nie smiej Re: FANTAZJE! :) IP: 212.244.167.* 02.08.02, 16:25
        Drogi Lolku
        Bardzo mi się podoba, że jesteś przyzwoity, wstydliwy i nie uzewnętrzniasz się
        z fantazjami natury seksualnej, co wprawdzie pozostaje w kontraście do Twoich
        zachowań na czacie :-), ale mimo to wzbudza sympatię. W nagrodę poświęcę chwilę
        zamieszczonym streszczeniom snów (które lubię jako temat, bo przemawia do mnie
        pogląd z początku wieku, że sen którego nie tłumaczymy jest jak list, którego
        nie czytamy; zresztą o moim zamiłowaniu świadczy nawet sen olomanolo, którego
        wcale nie było)
        [w tym miejscu niektórzy, np. „mwt”, która mi czasami „współczuje”, pewnie się
        pogubią, ale mimo to ciągnę dalej, skoro już zdecydowałeś się opowiadać sny na
        forum:-)]

1. scena prawdopodobnie obrazuje Twoją kondycję życiową i intelektualną. Jaki
        będzie dalszy rozwój wypadków, zobaczysz kiedy pojawi się wilk [miałbym ochotę
        dodać jednak coś poważnego o tym śnie, bo wydaje się on mieć głębsze
        przesłanie, ale nie chcę tu obnażać wnętrza Twojej duszy, więc przechodzę do
        następnego :-)]
        2. mam wrażenie, że sen 2, zwłaszcza w powiązaniu z 1., ujawnia Twoją naturę
        pod względem nastawienia na wyczyn, ale to nie wszystko, bo jakoś tak wygląda,
        że jest to wyczyn bez żadnego pożytecznego celu poza samym wyczynem... coś jak
        bicie rekordu Guinnessa. Można tak przeżyć całe życie, w dodatku nie licząc się
        z kosztami (uciskanie innych zwierzątek), ale czy Ci to tak naprawdę odpowiada,
        to już zależy od Ciebie.
        3. miłe błądzenie po lesie – znów bez świadomości i potrzeby jakiegoś punktu
        końcowego...
        4. no właśnie. nasuwa się równanie: 1+2+3=4. Wprawdzie niepoprawne
        arytmetycznie, ale -jak widać- w Twoim wyśnionym świecie zupełnie na miejscu :-
        ) Brak dążenia do określonego celu powoduje błądzenie, które z kolei prowadzi
        do nieopanowania emocji – stąd pragnienie zabicia najpierw zwierzęcia, a potem
        dziecka, bez istotnego powodu. Można spróbować sformułować przypuszczenie, że
        nieuporządkowanie własnego życia zagraża Ci wyzwoleniem się niekontrolowanych
        sił, które Cię przerażą, gdy ich użyjesz. Te cztery opisy wydają się wskazywać
        na potrzebę pewnego przewartościowania. [tutaj na razie przerwę]

Teraz możecie uznać, że to wszystko tylko żarty i/lub normalne ireo-uzurpacje :-
        )
        • Gość: Lolek Re: FANTAZJE! :) IP: 213.77.78.* 02.08.02, 17:11
          no mile jest, gdy ktos poswieca komus wiele miejsca, choc nie ywdaje mi sie ireo, zebys sobie wielki
          despekt tym uczynil bo przeca wiele pisac to ty lubisz:)
          tylko taka mi sie nasuwa mysl, ze moze choc ja te sny opowiedzialem, to wcale nie oczekuje ich wyjasnienia
          ani analizy i nie czuyje sie nimi wcale zaniepokojony? moze wcale nie daze do tego, aby wiedziec cos na
          pewno? nie zastanawiales sie nad tym?:)
          • Gość: olomanolo Ireoo :)))) IP: *.Veg-Physiol.Med.Uni-Goettingen.de 02.08.02, 19:14
            No Drogi Szanowny Panie Ireo,
            badz ze Pan milosciw i pogodz sie z Tym, ze nasze czatowe
            Panie nie moga tylko Ciebie milowac bez pamieci. Daj choc
            troszke miejsca nam maluczkim, jak na przyklad Lolkowi i
            nie obnazaj tak bezwzglednie marnosci naszego jestestwa
            hihihi. Analiza przednia swoja droga, choc wydaje mi sie,
            ze freudyzm juz jest nieaktualny :).

Pozdrawiam!

olo
            • Gość: ireo Re: Ireoo :)))) IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 17:35
              Cześć :-)
              Psychoanalizy klasycznej do Lolkowych snow nie stosowałem, a gdyby nawet, to
              mógłbym powiedzieć, że tylko dlatego, że sam Lolek wydaje się dość zapóźniony,
              więc na zapoznanego starego Freuda jak najbardziej zasługuje :-) [ale
              oczywiście tak nie jest].

Lolku drogi, gdybym się obawiał, że możesz się czuć zaniepokojony, to nie
              robiłbym Ci umyślnie przykrości i nie rozwijał tematu. A poza tym nie bądź taki
              lolkocentryczny – przecież nie chodziło o to, żebyś tylko Ty sobie poczytał (bo
              wtedy napisałbym tylko do Ciebie) ale także inni zainteresowani [np. związkami
              pomiędzy snami] :-). Zastanowiłem się więc chwilę przed wysłaniem, chociaż
              akurat nie nad tym, czy „dążysz do tego, żeby coś wiedzieć na pewno” :-). Sny
              piękne i wyraziste, a najbardziej zastanawia to, że Ci się to pętanie się po
              chaszczach tak podobało.

Uściski

i.
              • nasza_maggie Re: Ireoo :)))) 04.08.02, 17:07
                Ireo o moze bys tak moje fantazje przeanalizowal he???? A nie tutaj sie nad
                Lolkiem pastwisz:))))

Maggie:)
        • nasza_maggie Re: FANTAZJE! :)ireo? 04.08.02, 17:05
          Ireo????? a co ze snem nr.5???????? Jakos o nim zapomniales:)))))))

• Gość: franek Re: FANTAZJE! :) IP: 212.244.188.* 06.08.02, 15:24
        A wiec tak:
        Ad 4 to zaloze sie o wszyho co mam, ze ci sie to snilo po American Psycho;)
        Jesli o reszte chodzi, to jak mie ladnie poprosisz, ja mam metode analizy snow z warsztatow Gestalt - byloby duzo
        opowiadania, ale efekty zaskakujace.
        :)

Gość portalu: Lolek napisał(a):

> To moze ja opisze, ale prosze sie nie smiac. Nie sa to, co prawda, fantazje, bo
        > kto by marzyl o rzeczach,
        > ktore mi sie snily?:)
        > 1. ostatnio snilo mi ise, ze jestem zajacem z kreskowki. bylem lekko stuknietym
        > zajacem i podpisalem kontrakt
        > polegajacy na tym, ze wszystkie stwory z kreskowek mialy obierac ziemniaki. Jak
        > o ze stwory nie mogly sie
        > wyrobic przyjechala jakas komisja i zniszczyla swiat kreskowek.
        > 2. wczesniej snilo mi sie, ze naleze go grupy terrorystow - wegetarina, ktorzy
        > oapnowali pizzerie i mimo
        > kordonu policji wykonali 1000 pizz wegetarianskich, aby udowodnic, ze niejedzen
        > ie miesa to jest to:)
        > 3.snilo mi sie tez, ze jezdzilem autostopem po dzungli poludniowoamerykaskiej (
        > b. mily sen, caly czas chce
        > aby sie spelnil)
        > 4. snilo mi sie tez, ze bylem malym chlopczykiem, ktory zabil kolege, bo on jec
        > hala na jakas wycieczke a ja
        > nie. telewizja pokazywala na zasadzie reality show moj dom gdy chcialem zabic n
        > ajpierw psa a pozniej
        > rodzine. to bylo strsznie przezycie.
        > 5. a z podtekstwo erotic tak charakterystycznych dla maggie :)? no tego to nie
        > powiem:)
        • nasza_maggie Re: FANTAZJE! :) 08.08.02, 16:43
          Franex ale jaja!

Ha wlasnie przerabiam Gestalt na egzaminy hehehehe:)))

• Gość: Lolek Re: FANTAZJE! :) IP: 213.77.78.* 11.08.02, 16:08
          to ja poprosze w czwartek po przyjezdzie:)
          • nasza_maggie Re: FANTAZJE! :) 12.08.02, 11:42
            nie rozumiem, co ci w czwartek przejechac? jakim przejazdem? Lolek - ty chyba
            znowu sie ubzdryngoliles i siedzisz przed monitorem he?

• Gość: Lolek Re: FANTAZJE! :) IP: 213.77.78.* 12.08.02, 12:44
              nasza_maggie napisała:

> nie rozumiem, co ci w czwartek przejechac? jakim przejazdem? Lolek - ty chyba
              > znowu sie ubzdryngoliles i siedzisz przed monitorem he?
              >
              >
              > Maggie:)

zaprzeczam:)
              ja tylko przez tydzien sie odzwyczailem od klawiatury:)
              • Gość: franek Re: FANTAZJE! :) IP: 212.244.188.* 13.08.02, 15:54
                To ja mam jezdzic, czy magga? I czy loda, czy murzynka? Bo juz sama nie wiem:)

• Gość: via Re: FANTAZJE! :) IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 02.08.02, 10:08
      mmm...!
      no gusta mamy droga maggie podobne :))))))))))))))
      choć muszę przyznać, że panowie/chłopcy (haha) ci w mych fantazjach jak dotąd
      się nie-po-ja...
      może to dlatego, że staram się nie sugerować wyobraźni niczego i zawsze z
      zaciekawieniem czekam, któż mi-się-tym-razem-pojavii
      ach..ostatnio, przyczym to już sporo czasu minęło, był to martin schmidt (czy
      jak się go tam pisze)
      to ci dopiero była frajda...!
      ściskam cię, moja droga
    • nasza_maggie Zapomnialam:))))))))))) 04.08.02, 16:59
      Aha, jeszcze zapomnialam hheheheheh Al Pacino hehhehehe taka moze byc wersja
      mlodsza - albo nawet i starsza tez moze byc - oby tylko byla hehehehe:)))

Pozdrowka:))

MaggiePacino:))))
    • nasza_maggie 0700-Maggie 06.08.02, 17:38
      Ja do cholery nie wieze, ze wy tu siedziecie tyle godzin i zadnych durnowatych
      fantazji nie macie ludzie. Prosze poratujcie mnie:))))) Ha, nawet i fantazje z
      kreskowkami moga byc:) heheheheheheh:))))) np. z Jessica Rabbit :)))
      heheheheheh!

Maggie:)))))))))))))
      • fred75 Re: 0700-Maggie 08.08.02, 21:02
        Chcesz durnowate fantazje Meggi proszę cie bardzo

Fantazja nr 1

Meggi wśród krasnoludków z wielkim brzuchem wylicza " na kogo wypadnie na tego
        bęc"

:))))))))))))

Fred Wred

P.S.
        Meggi jak na ciebie człowiek patrzy wszystkie fantazje fajne zamieniają sie w
        koszmar z ulicy wiązów - prosiaczku ( PIGI):)))))) hihihi
        • Gość: beatusek Re: do ireo IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.08.02, 15:43
          widze, ze lubujesz sie w interpretowaniu snow. Poczyn zatem analize mej
          psychiki na podstawie tego oto snu, a wiec snilo mi sie, ze byla ceglowka w
          murze

pozdrawiam
          • Gość: Maggie Re: do ireo IP: *.warman.com.pl 12.08.02, 18:09
            Beatusku, ty chyba za ciezko pracujesz kochana!!!!!!!!!

• Gość: beatusek Re: do maggie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.08.02, 10:41
              chyba dam ci numer telefonu mojego szefa!!! zadzwon i powiedz mu to:)))))

pozdrawiam

beatusek-pracoholik
            • Gość: beatusek Re: do ireo IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.08.02, 10:43
              snilo mi sie takze, ze bylam klockiem lego i sznurowka do buta:))))
              • Gość: margit Re: IP: *.stacje.agora.pl 13.08.02, 12:57
                Beatusku drogi!
                Klocki, cegłówki, sznurówki,... Czyżbyś podświadomie pragnęła lekkiego uprzedmiotowienia swojej osoby???
                Jak ci się jeszcze zaczną śnić baloniki albo narzędzia ogrodnicze, to naprawdę zacznę się martwić.
                Zostań podmiotem swoich snów!! (i to nie tylko gramatycznym) ;-))
                Pozdrawiam ciepło i życzę trochę oddechu od ciężkiej pracy :-)
                m.
    • Gość: beatusek Re: FANTAZJE! :) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.08.02, 14:33
      Ojej Mar!!!
      ostatniej nocy snilo mi sie ze jestem gwozdziem a ty mlotkiem i, ze wbijasz
      mnie w sciane!!!!:))))

ciekawe co na mnie zawisnie? mam nadzieje, ze nie beda wieszac na mnie psow:)))

• Gość: Maggie Re: FANTAZJE! :) IP: *.warman.com.pl 28.08.02, 20:37
      hehehehehehehehehehehe............ o nie co to to za wiele...tego to juz ze
      mnie nie wyciagniecie i juz wam nic wiecej o mych fantazjache nie powiem i
      BASTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! ciiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

• Gość: triss eeeee tam (non-ponownie na świadka) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 10:38
      co to za fantazje ;((((( przedszkole ... sobie pooglądajcie od produkcji
      light: "Gorzkie gody", "Wielkie żarcie" japońskie "Imperium zmysłów"
      tudzież "Imperium namiętności" po "hardowy" kawałek Pasoliniego "Sado ...."

PS. Maggie się zmiłuj że naprawdę: polski wiedźmin jest nie tej orientacji a
      książę ma pysk konia z hodowli Karoliny Wajdy błeeeeeeeeee ....... Byś jakiegoś
      fajnego chociaż chłopa wymyśliła a nie taką bryndzę ...

• Gość: Maggie triss:) IP: *.warman.com.pl 29.08.02, 12:35
        e tam triss kochana, no to kurna podpowiedz kogo no podpowiedz?! heheheheh:)
        chyba sie zabiore za kobity jak tak dalej pojdzie.

• Gość: triss Re: triss:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 12:07
          KEANU REEVS (sorka za pisownię nazwiska ale jej nie pamiętam) oczywiście :)A
          poza tym najlepszy jest sport :)
          • Gość: Maggie Re: triss:) IP: *.warman.com.pl 22.10.02, 00:33
            Znowu mi cos po glowie lazi...ojojojoj - chyba wyjme rower z garazu:)

Magga_Fantazjowa:)
    • Gość: ania@ Re: FANTAZJE! :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 01:50
      a ja nie mam snow

zadnych

a moze mam...

nie wiem,zapomnialam

czy jest jakas metoda na przypominanie snow?

• Gość: brum-brum Re: Do mistrza - Olomanolo !.....(tylko private) IP: *.hfx.eastlink.ca 22.10.02, 04:00
      Witam olomanolo !.

Musze sie przyznac, ze dawno nie slyszlam Twoich dobrych artykulow !, ktore
      zawsze sprawiaja mnie wiele radosci......etc.

Napisz mnie ciekawa historyjke, prosze o to bardzo !. Moze to byc prezent
      gwiazdkowy dla mnie.

Tobie zycze otrzymania super duper prezentow swiatecznych, wiec juz dzisaj
      prosze Sw. Mikolaja, zeby podrzucil Tobie "lab top computer", ktory ma
      camere.....ha.ha.ha. wowczas moglibysmy sie widziec.

Pozdrawiam serdecznie...brum_brum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka