monika_04 02.09.05, 08:11 Kupiłam sobie dziś rano kolczyki, malutkie bardzo, srebrne z maleńkimi różowymi serduszkami.. śliczne po prostu...Założę je i przez małą chwilkę poczuję się jak królowa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kemocik Re: Kolczyki 02.09.05, 16:53 By poczuc sie jak krolowa ..potrzebne jest jeszcze ..jakies berlo w reku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
uszatek1 Re: Kolczyki 02.09.05, 18:03 kemocik napisał: > By poczuc sie jak krolowa ..potrzebne jest jeszcze ..jakies berlo w reku:)) ...berło to pewnie co wieczor trzyma w reku :-))( a moze i w dzień ) Odpowiedz Link Zgłoś
kierowniczka.dzialu pozwole sobie zredagowac... 04.09.05, 05:25 monika_04 napisała: > Kupiłam sobie dziś rano kolczyki, malutkie bardzo, MALUTEŃKIE (zamiast malutkie) >srebrne z maleńkimi > różowymi serduszkami.. SERDUSZEŃKAMI (zamiast serduszkami) >śliczne po prostu...Założę je i przez małą chwilkę CHWILEŃKĘ (zamiast chwilkę) > poczuję się jak królowa... JAK PRZEDSZKOLU (zamiast jak królowa) dziekuje i pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
pierdzielok.sromotny Re: Kolczyki 04.09.05, 07:05 no super, gratuluje wyboru! a swieca sie i dyndaja? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Kolczyki 05.09.05, 07:34 Przecież napisałam, że malutkie- to jak mają dyndać? Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Kolczyki 05.09.05, 18:25 monika_04 napisała: > Przecież napisałam, że malutkie- to jak mają dyndać? no to co, że malutkie? malutkie też mogą dyndać, jeśli tylko są na dyndadełkach każde dyndadełko, bez względu na długość, składa się z: przeddyndadełka, śróddyndadełka i zadyndadełka przeddyndadełko składa się z: przeddyndadełka przeddyndadełka, śróddyndadełka przeddyndadełka i zadyndadełka przeddyndadełka śróddyndadełkobleeeeeeeh -- czytanie tego forum może być przyczyną wielu niegroźnych chorób Odpowiedz Link Zgłoś
kemocik Re: Kolczyki 05.09.05, 18:53 Ale sie naddydenkowals..........hahahhahah ...ale zapomnialas czego to wszystko sie trzyma? hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
elberr Re: Kolczyki 05.09.05, 19:09 ja za to wiem ze to wszystko sie kupy nie trzyma :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Kolczyki 05.09.05, 19:59 elberr napisał: > ja za to wiem ze to wszystko sie kupy nie trzyma :) nie wiem, co masz na myśli pisząc: "to wszystko" o kupę nie pytam, bo nie mam śmiałości -- ładny benio, prawda? tylko mu kolczyków brakuje:) onephoto.net/info.php3?id=1617 Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Kolczyki 06.09.05, 20:23 ja to myślałam, że kolczyki się ucha trzymają... ale wiadomo, głupia maupa jestem:) a tu kupa... ech... życie robi niespodzianki:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Kolczyki 06.09.05, 08:55 Oświadczenie: No więc oznajmiam, że nie dynda tam nic. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Kolczyki 06.09.05, 15:29 jeśli "tam" nic nie dynda, to dynda gdzie indziej i ja teraz nie wiem, czy możesz się czuć jak królowa, no bo co to za królowa, której dynda? -- czujcie się jak w domu, komu dżinu, komu dymu Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Kolczyki 06.09.05, 20:26 lubie.pomponiki napisała: > jeśli "tam" nic nie dynda, to dynda gdzie indziej > i ja teraz nie wiem, czy możesz się czuć jak królowa, no bo co to za królowa, > której dynda? to w końcu dynda czy nie dynda?:) bo niby jak "tam" nie dynda, to gdzie indziej ma dyndać? a z kolei, jeśli gdzieś dynda, to nie można być królową... czyli królowe robią sobie operacje plastyczne antydyndania?:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Kolczyki 07.09.05, 08:10 Na razie nic mnie nie dynda (na szczęście) bom w wieku kiedy operacje plastyczne nie są (jeszcze) potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Kolczyki 07.09.05, 10:35 monika_04 napisała: > Na razie nic mnie nie dynda (na szczęście) bom w wieku kiedy operacje plastyczne nie są (jeszcze) potrzebne wyjaśnienie było zbyteczne, 04 przy nicku sugeruje rok urodzenia i niepospolity geniusz rocznego dziecka:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Kolczyki 07.09.05, 10:50 04 bez r. nie oznacza rocznika tylko co innego :P Odpowiedz Link Zgłoś
vera_bb Re: Kolczyki 07.09.05, 13:38 Podobno jest tak, że nie można być zbyt chudzym, ani zbyt bogatym. I zawsze znajdzie się coś, co można chirurgicznie-plastycznie podciągnąc ;) monika_04 napisała: > Na razie nic mnie nie dynda (na szczęście) bom w wieku kiedy operacje plastyczn > e > nie są (jeszcze) potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Kolczyki 07.09.05, 21:24 vera_bb napisała: > I zawsze znajdzie się coś, co można chirurgicznie-plastycznie podciągnąc ;) szczególnie uszy z tymi kolczykami:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierdzielok.sromotny Re: Kolczyki 08.09.05, 01:11 vera_bb, no wiesz zupelnie nie znasz zasad mechaniki anatomicznej. przeciez jak pociagniesz za jedno ucho to drugie sie wchlonie :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
lina.a Re: Kolczyki 08.09.05, 12:04 vera_bb, no wiesz zupelnie nie znasz zasad mechaniki anatomicznej. przeciez ja > k pociagniesz za jedno > ucho to drugie sie wchlonie :PPPPP ...ale to ktore wyjdzie...bedzie pieeeeekne:)) A. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Kolczyki 08.09.05, 13:01 gorzej jak to dłuższe okl(a/o)pnie, ale powiedzmy że jest to dobra wiadomość ps pomyśleć może należy Monicque o położeniu uszu po sobie, lubo nad kolczykiem w nosie,a może w.. pępku. Proszę li tylko o "wyciągnięcie wniosku":))) Z uszanowaniem Ka(niba)lka Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Kolczyki 08.09.05, 17:07 Nic mi się nie rozciągnie bo kolczyki są maleńkie- nawet nie pół centymetra :P Odpowiedz Link Zgłoś
vera_bb Dyndanie 10.09.05, 07:55 A swoją drogą... jaki ten temat dynadania (kolczyków) fascynujący jest ;) Aż dziw! Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma pompony w wisielczym nastoju dziś dyndają? 10.09.05, 14:32 ..ja myślałam raczej.. o wesoło dyndającej huśtawce;) życzę udanej, pogodnej soboty:) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: urszulko...................... 10.09.05, 20:04 urszulka_ma napisała: > ..ja myślałam bardzo się cieszę i gratuluję:) > raczej.. o wesoło dyndającej huśtawce;) wybacz, ale huśtawka, która tylko dynda, nawet wesoło, nie jest huśtawką a dyndadełkiem > życzę udanej, pogodnej soboty:) uśmiechnij się teraz :) dziękuję runek Odpowiedz Link Zgłoś
kemocik Re: urszulko...................... 11.09.05, 08:30 TA jeszce jak z panem dyndalskim tak sie pochustac? nie........Urszulko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma hmm... 12.09.05, 17:17 kemocik napisał: > TA jeszce jak z panem dyndalskim tak sie pochustac? kemocik, Ty, lubisz z panem czy panią.. tak się pohuśtać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma lubie.pomponiki..może zmienisz swój nick.. 12.09.05, 17:10 ..na - lubie.dyndadełka? ubie.pomponiki napisała: > wybacz, ale huśtawka, która tylko dynda, nawet wesoło, nie jest huśtawką a > dyndadełkiem wtedy wybaczę ps. Co to jest? - wisi na ścianie, dynda i jest czarne Odpowiedz Link Zgłoś
klamca_no1 Re: Kolczyki 12.09.05, 17:19 gdzie to teraz kobiety tych kolczykow nie zakladaja no:) a co w uszkach masz moniko?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makdelete Re: Kolczyki 19.09.05, 14:27 hmm... Witaj Moniko! :) ładnie napisałaś o kolczykach hehehe mała rzecz a cieszy! pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś