runek 20.11.02, 09:58 Czy k2 to fred ? Kiedyś nawet nie zdawałem sobie sprawy,że tacy ludzie istnieją. Chyba było mi wtedy lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maggie Re: Pytanie IP: lintvnch:* / 192.168.5.* 20.11.02, 11:38 Lomatko ruenk ale gafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jejku..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: Pytanie IP: *.atol.com.pl 20.11.02, 13:17 runek miedzy mna jest jedna roznica ja jak obiecuje to napewno dotrzymuje slowa wiec jak bym ci powiedzial ze cie zabije to juz dawno sie rozkladasz :))))) a tak wogole jestes w grupie osob ktorych nie lubie jestescie frajerami co leczycie kompleksy na czacie wchodzicie do dupy opa tak jak twoj koleszka ireo a knurek tak wogole to po co ci odpisuje jak jestes nikim taka szmata Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: Pytanie 20.11.02, 14:19 runek, jak widać - tak. zresztą to trudno rozpoznać, bo im prostsze organizmy, tym bardziej są do siebie podobne. i tym mniej warto im się przyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: Pytanie IP: *.atol.com.pl 20.11.02, 17:32 bravo bravo ireo jestes wielki chcialem cie przeprosic wiesz ty masz klase i poziom nie to co ja wiesz tak naprawde ci zazdroszcze taki facet z jajami pewnie ni3e jedna babka wzdycha za Toba jeszcze raz sorrki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aba_jo Re: Pytanie IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 18:22 Gość portalu: k2 napisał(a): > bravo bravo ireo jestes wielki chcialem cie przeprosic wiesz ty masz klase i > poziom nie to co ja wiesz tak naprawde ci zazdroszcze taki facet z jajami > pewnie ni3e jedna babka wzdycha za Toba jeszcze raz sorrki Ech , westchnęlam głosno za ireo, Babka z jajami? Baba na straganie sorry:-) /ireo ,pozdrowki ,liczę na dystans i zrozumienie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hypne Re: Pytanie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.11.02, 17:39 Ireo, ależ organizymy proste rozmnażają się szybko, przez prostą multiplikację, więc tym bardziej należy je obserwować celem kontroli ilości osobników i ich możliwych mutacji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate1 ja w kwestii prostych organizmów ;) IP: *.chello.pl 22.11.02, 23:12 oj ireo pozwolę sobie się z Tobą nie zgodzić. Popatrz ....a takie nicienie, niecałe 1000 komórek a jak zgrabnie wyrzucają z siebie "komórki śmierci" - w Wyborczej się przy śniadanku naczytałam i zadziwiłam, i zadumałam nad "szczwanością" tych prostych, bądź co bądź - organizmów. Proszę o tolerancję dla nicieni !!!!! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: Pytanie 21.11.02, 21:42 mialem zamiar napisac, ze przeciez nie... czasem jednak chwale sobie moj brak porywczosci. b. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzik Re: Pytanie 21.11.02, 22:21 runek napisał: > Czy k2 to fred ? > Kiedyś nawet nie zdawałem sobie sprawy,że tacy ludzie istnieją. > Chyba było mi wtedy lepiej. Przestales byc moim ulubionym runkiem - runek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: Pytanie IP: 62.65.141.* 22.11.02, 13:06 runek, ty sie zmieniles. oczekiwalem powaznego pytania w stylu "czy sa tu jakies w miare inteligentne kobiety?", albo ewentualnie "czy sa tu jakies w miare ladne kobiety?" albo moze "czy sa tu jakies w miare kobiety?" a ty walisz jakims niezrozumialym tekstem. to zostawia niesmak. smok ps. odpowiedz k2 byla dosyc mocna, ale pytanie jest dwuznaczne. fred to przeciez synonim meskiego narzadu plciowego (prosze od razu nie walic tekstow typu, ze chyba w jakims niewiadomo jak zdegenerowanym srodowisku, z ktorego wywodzi sie k2 badz ja - prawde mowiac znam to okreslenie z TV). k2 mogl wziac to jako niewybredna obelge i podszedl do tego emocjonalnie. moglo byc tez inaczej, ale ... ps2 bigot, i tak sie pospieszyles Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: Pytanie 22.11.02, 14:02 Smoku drogi, nie zgodze sie z Toba co do mojego pospiechu... Napisalem, ze mialem zamiar zaoponowac zdecydowanie na tak postawione przez Runka pytanie, ale po odpowiedzi k2 nie mialem juz odwagi. Tak jak w realu są pewne zachowania, dla których nie ma usprawiedliwienia, tak tu, na forum, są slowa i określenia, uzycie których nic nie jest w stanie wytłumaczyc. A to wlasnie K2 w zupelnie zaskakujacy dla mnie sposob przekroczyl granice, przy czym rzeczywiste tlo problemu zupelnie mnie nie interesuje, bo nawet nie powinno... Fred to dla mnie synonim arogancji na czacie - byl kiedys taki jeden, o istnieniu ktorego tez chcialbym nie wiedziec. K2 swoja wypowiedzia zblizyl sie niestety do "poetyki" tamtych wypowiedzi. Tylko mi nie piszcie, ze zostal sprowokowany, ze to dlatego, ze odpowiadal, ze emocje... nie uznaje takiej argumentacji. Nikt z Was chyba nie uwaza, ze w rozmowie z fredem mozna mowic "fredem". b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pul_mruffki Re: Pytanie IP: *.ae.poznan.pl 22.11.02, 16:32 Bigocie, wyjąłeś mi to z ust pozd Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Pytanie 22.11.02, 17:37 Eheheh bigott, "arogancji", łagodnie to ująłeś... A wystarczy sobie obejrzeć powrót trolla w wątku "Kto się boi ireo" :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pul_mruffki Re: Pytanie 22.11.02, 18:32 Chciałam tylko powiedzieć, Bigocie i Nonie, że się zgadzam z Wami całkowicie. Poraz kolejny wyszła komuś słoma z butów z partyjnym pozdrowieniem loczki_też_złociste Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: Pytanie 22.11.02, 19:30 Ja sobie wypraszam w imieniu slomy! Co ona winna jest temu ? ;-) Mors Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: Pytanie IP: 62.65.141.* 22.11.02, 20:15 przeczytalem jeszcze raz i przyznam, ze rzeczywiscie k2 przesadzil, ale nikt nie jest idealny, kazdy popelnia bledy, trza dac chlopakowi szanse smok ps. a moze to nie byl k2? zawsze ktos mogl sie podszyc Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Pytanie 22.11.02, 20:17 Co tam jedna szansa, kilkanascie wykorzysta i nic, wiec co za roznica czy sie da jeszcze jedna czy jeszcze 20 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: odpowiedz IP: *.atol.com.pl 24.11.02, 17:24 iskierka ma racje ile by tych szans nie bylo , to k2 zawsze cos napisze malomadrego .Juz sobie obiecyw3alem ze nie bede pisal na idiotyczne watki i pisane przwez rozumy tego wieku ktos kiedys powiedzial " nie ruszaj gowna bo smierdzi wiec ireo sorrki ze poruszylem toba i tym drugim kawealkiem " a i reszte czatu chcialem przeprosic grozby na czacie sa malopowazne i kto zwrocil na to uwage to chyle czolo SORRY (poprawie sie bo chyba ktos mnie lubi) Odpowiedz Link Zgłoś