dinka520 20.03.06, 22:51 jaki fotelik samochodowy wybrac dla dziecka rocznego, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
she_5 Re: akcesoria dla dzieci 20.03.06, 23:06 różowy dla dziewczynki, niebieski dla chłopczyka Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: akcesoria dla dzieci 20.03.06, 23:23 najlepiej od razu kupić mu smarta :) Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: akcesoria dla dzieci 20.03.06, 23:53 Moim zdaniem powinnaś zacząć od samochodu, w mniej niż cztery gwiazdki dziecka nie można fotelikować. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: akcesoria dla dzieci 22.03.06, 15:28 agni_me napisała: > w mniej niż cztery gwiazdki dziecka nie można fotelikować. najbezpieczniej będzie w czołgu -- czterej pancerni i kot Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: akcesoria dla dzieci 22.03.06, 17:34 czy w czolgu bedzie fotelik Ludwik XVI? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: akcesoria dla dzieci 22.03.06, 18:55 "dobre" samochody mają fotelik zinegrowany... Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: akcesoria dla dzieci 22.03.06, 21:57 kammik napisała: > czy w czolgu bedzie fotelik Ludwik XVI? tak, ale bez nóżek, bo się już nie zmieszczą -- jeśli wiesz co chcę powiedzieć.. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: akcesoria dla dzieci 23.03.06, 16:58 nie mam takich poranków, kamusiu, podczas których myślę o galarecie:) wstałam dziś trochę później od Ciebie i przypominałam sobie, jakie akcesoria miała Erika, bo obiecałam moneoo, że opowiem dziś scenę w sypialni -- udawaj, że mnie kochasz, nie rozczarowujmy świata:) Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: akcesoria dla dzieci 23.03.06, 20:01 no cos tam sobie nakupowala ale fotelika chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: akcesoria dla dzieci 24.03.06, 18:22 przede wszystkim fotelik :) mały, praktyczny, wygodny fotelik elektryczny pierwszym użyszkodnikiem fotelika Eriki będzie (rzecz jasna) balti (Erika lubi, bo sama jest inna) balti otrzyma na początek kilka kopów rewalidacyjno-resocjalizacyjnych po pierwszym przestanie wklejać linki z wiadomą tv, która szerzy po drugim przestanie wklejać linki z wiadomym radiem, które też szerzy po trzecim poprosi o następny, ale go nie dostanie, bo przyjdzie czas na wieczorne biczowanie (Eriak ma bogaty wybór biczyków i pejczyków wśród swoich akcesoriów) -- lubię ten stan: papierosy, kawa i ja Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: akcesoria dla dzieci 24.03.06, 20:06 obawiam sie, ze nikt tego nie pusci przed 22 Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: akcesoria dla dzieci 25.03.06, 12:07 mylisz się kamusiu będzie to pokazywała nonstop (za przeproszeniem) mołdawska telewizja Tran Erika, balti i Teresa Orlowsky show - to tytuł pierwszego programu redakcja czeka na inne propozycje -- całe ciało mam obolałe Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: akcesoria dla dzieci 26.03.06, 21:37 nie chce mi się już tego ciągnąć, kamusiu -- mam w dupie małe miasteczka Odpowiedz Link Zgłoś
hania37 Re: akcesoria dla dzieci 22.03.06, 07:30 Dinka,zamiast narażać się na fajerwerki dowcipu naszych czatusiów kochanych,wejdź na forum e-dziecko;-)Do czatusiów:co nie znaczy,że nie uwielbiam was czytać:-P Odpowiedz Link Zgłoś
moneoo Re: akcesoria dla dzieci 22.03.06, 22:15 Jak już Pomponiki wspomniały najlepszy i najbezpieczniejszy jest człog. Szczególnie polecam czołg MERKAVA, podobno najbardziej bezpieczny, nie udało się jeszcze przeciwnikom zabić załogi w/w czołgu. W wojsku izraelskim prowadzony tez przez kobiety, łatwy w obsłudze i kierowaniu. Po usunięciu 45 pocisków z tylnej cześci, może wejść 10 żołnierzy, a co dopiero mówić o foteliku Ludwika, spokojnie można zabrac małego z kumplami i im jeszcze urzadzić kinderbal. ó.E. bluenet.w.interia.pl/militaria/czolgi/merkava/merkava.html Odpowiedz Link Zgłoś
turms.niesmiertelny Re: akcesoria dla dzieci 22.03.06, 22:32 niektórzy pewnie napiszą, że najbezpieczniejsze jest Łono, no ale tam z pewnością Ludwik się mieści, tylko bez nóżek... Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: akcesoria dla dzieci 22.03.06, 23:58 moneoo napisał: > spokojnie można zabrac małego z kumplami i im jeszcze urzadzić kinderbal. no to lecimy z koksem: wstawiamy tam fortepin (z nóżkami) i tralala wasza ulubiona kaszanka -- www.imdb.com/title/tt0254686/ Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: akcesoria dla dzieci 22.03.06, 23:28 Kiedyś, dawno temu, chyba już z 5 lat minęło... bardzo daleko, za rzekami, za górami - prawdę rzekłszy: w Wyszkowie, szedłem sobie spacerem i zobaczyłem szyld. Napis brzmiał: "Akcesoria do niemowląt". Pomyślałem sobie: Jak to dobrze, że urodziłem się wcześniej. Bez "many options". Cwi Odpowiedz Link Zgłoś
angelikary Re: akcesoria dla dzieci 14.07.21, 18:20 polecam świetny sklep gdzie na pewno się coś wybierze. ja tam zawsze zamawiam i foteliki również kupowałam sklepmati.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: akcesoria dla dzieci 20.08.21, 10:06 ale te dzieci juz chyba są dorosłe :) Odpowiedz Link Zgłoś