Gość: Gapa IP: *.acn.pl 06.04.03, 19:40 Czesc! Chce wyslac moje dziecko do szkoly na kabatach. Chodzi PRIMUSA.Moze wiecie cos o tej szkole? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
runek Re: Szkola PRIMUS 07.04.03, 10:02 nie udawaj,że nie chodziłeś do szkoły :) będąc dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: Szkola PRIMUS 07.04.03, 10:11 chodziłem, ale nie dobrowolnie. a wymuszone zeznania i dokumenty (np. świadectwa szkolne) się nie liczą. Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: Szkola PRIMUS 07.04.03, 10:16 ireo napisał: > chodziłem, ale nie dobrowolnie. > a wymuszone zeznania i dokumenty (np. świadectwa szkolne) się nie liczą. pewnie dostawałeś takie (z) czerwonym paskiem :). Ja przeżyłem w szkole wiele miłych chwil. Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Szkola PRIMUS 07.04.03, 10:11 ireo napisał: > Moim zdaniem szkoła nie jest dla dzieci. Szkoła jest dla Żon, wiadomo! (vide Molier) heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: Szkola PRIMUS 07.04.03, 10:13 no właśnie, np. a przecież żona nie może być dzieckiem ex definitione. i odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Szkola PRIMUS 07.04.03, 10:26 A Jadwiga, za przeproszeniem Święta? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: Szkola PRIMUS 07.04.03, 14:03 ale żona per procura - znaczy że nieprawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: Szkola PRIMUS 07.04.03, 10:32 nonstop napisał: > ireo napisał: > > > Moim zdaniem szkoła nie jest dla dzieci. > > Szkoła jest dla Żon, wiadomo! > (vide Molier) > heheheh > żona w szkole się opłaca bo nie przekracza progu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: Szkola PRIMUS IP: *.stacje.agora.pl 07.04.03, 11:06 ależ runiu! wszystko zależy od punktu widzenia. dla takich co sami przekraczają aż dwa progi, żona_co_nie_przekracza jest inwestycją strategiczną lepszą niż budowa na wynajem, hehe. życzę wielokrotnego progu przekraczania ;-) hipek_tym_razem_nie_błotny_a_śnieżny (o tempora!) Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: Szkola PRIMUS 07.04.03, 12:17 to taka tradycja - pan młody przenosi panne młodą przez próg wprost do domu wybudowanego na wynajem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mors Re: Szkola PRIMUS IP: 195.136.112.* 07.04.03, 11:07 Chyba, ze ci mistrz wielki Kolodko zlikwiduje mozliwosc wspolnego opodatkowania :) Mors Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majas Re: Szkola PRIMUS IP: *.lask.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 12:19 tak zgadzam się z tobą ale nie do końca! Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Szkola PRIMUS 07.04.03, 12:55 Gapo, no i widzisz?!? Pytasz i odpowiedzi oczekiwanej doczekac sie nie mozesz. Wprost - nie mozesz, bo podskorna jest. Przyjrzyj sie uwaznie wpisom wszystkim - to ludzie, co szkoly konczyli. Madre towarzystwo, ze lomatko, ale owa przemadrosc jest poszkolna, bo przeciez nie genetyczna, nie wrodzona. To w tych szkolach tak Ich wycwiczyli, wiec przemysl sprawe, czy chcesz, zeby Twoje dziecko kiedys tutaj takie rzeczy... hahahaahahahhahahahahaa ewka_zupelnie_tepa Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: Szkola PRIMUS 07.04.03, 13:04 ewka, ale co Ty? przecież to było "pytasz i masz". instant i express. nie wierzcie ewce Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: Szkola PRIMUS 07.04.03, 13:49 ireo - masz trochę racji w tym co piszesz,że ci się ewka z czymś rozpuszczalnym kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Szkola PRIMUS IP: *.nsm.pl 07.04.03, 14:02 runek napisał: > ireo - masz trochę racji w tym co piszesz,że ci się ewka z czymś rozpuszczalnym > kojarzy. lomatko, ze na ten przyklad kwas????? ewka_kwas_owa_ale_ma_zasady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Szkola PRIMUS IP: *.nsm.pl 07.04.03, 13:53 ireo napisał: > nie wierzcie ewce noo, nie wierzcie ewce bo ta ewka to konewka wodolejka ewka_kon_ewka P.S. (Nonie, nie dopatrujemy sie! tu koniewa ani nawet kon_i_ewa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Szkola PRIMUS IP: czech:* / 192.168.11.* 08.04.03, 12:49 PRIMUS SUCKS! (no ale to chyba nie o tym ;))))))))))) no coz odp tu na swe pyt nie znajdziesz ale jak sie usiluje zadawac powazne pytania w taaaaakim miejscu forum to .........:P/#$^* Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Szkola PRIMUS 08.04.03, 13:35 Marszałek Koniew (Iwan zresztą) wiecznie żywy ?! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Szkola PRIMUS 08.04.03, 15:27 nonstop napisał: > Marszałek Koniew (Iwan zresztą) wiecznie żywy ?! > > :-))) Nonie, Ty sie przyznaj - wydrapales mu gdzies tam, temu koniewu, non omnis moriar, i stad jest jak jest. ewka_co_tylko_rylec_nonowi_podawala Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Szkola PRIMUS 08.04.03, 17:49 Nie-e ewka, wydrapałem finis coronat opus(t) hyhy P.S. A kto ścierał krew z podłogi? Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Szkola PRIMUS 08.04.03, 19:41 nonstop napisał: > Nie-e ewka, wydrapałem finis coronat opus(t) > hyhy > P.S. > A kto ścierał krew z podłogi? Nonie, zaraz tam coronat! wienczy to laur. I nie opus(t) tylko o(d)pus(t), uhaha. A krew? Wiadomo, Ireo. ewka_co_z_krwia_nic_wpolnego_miec_nie_chce_ni_nie_moze Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: Szkola PRIMUS 09.04.03, 15:01 ewka5 napisała: > Nonie, zaraz tam coronat! wienczy to laur. I nie opus(t) tylko o(d)pus(t), > uhaha. A krew? Wiadomo, Ireo. > ewka_co_z_krwia_nic_wpolnego_miec_nie_chce_ni_nie_moze - A laur to bobek. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Szkola PRIMUS 09.04.03, 19:23 ireo napisał: > - A laur to bobek. a bobek to -jak wiadomo- kobiela niejaki. Gapo, jak sama widzisz wniosek nasuwa sie jedyny i jedynie sluszny: poslanie (wyslanie, zeslanie) dziecka do szkoly przez Ciebie wybranej spowoduje, ze pod Twoim bokiem i innych telewidzow (czyt. nas) wyrosnie (czyt. wyucza, wychowaja) drugi Bobek Kobiela. Wiesz co? Wyslij tam dziecko! ewka_co_by_wyslala_ale_nie_musi_bo_juz_ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: Szkola PRIMUS IP: *.gdynia.mm.pl 08.04.03, 15:56 gapa-powiem /a raczej napiszę/ wprost-ja nic nie wiem o tej szkole.howg binka_co_ją_przekleństwo_chińskie_tknęło ps ewa-ściagnęłam od ciebie podisu rodzaj-mam nadzieję ,że nie zastrzeżony patentem?:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Szkola PRIMUS IP: *.nsm.pl 08.04.03, 16:53 Gość portalu: binka napisał(a): > ps ewa-ściagnęłam od ciebie podisu rodzaj-mam nadzieję ,że nie zastrzeżony > patentem?:-)))))))))) a uzywaj_cie, do woli i ku radosci swojej i innych. ewka_co_uzywa_c_lubi Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Leeeee..... 08.04.03, 23:56 Tyle tegich glow i ani slowa o sexsie??? Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Leeeee..... 09.04.03, 09:22 feministka0.75 napisała: > Tyle tegich glow i ani slowa o sexsie??? sex w szkole z prymusem? a fe, nie uchodzi, nie uchodzi... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Leeeee..... IP: *.nsm.pl 09.04.03, 11:14 nonstop napisał: > sex w szkole z prymusem? > a fe, nie uchodzi, nie uchodzi... > :-))) > bo - jak wiadomo - najlepszy on, ten seks rzecz jasna, z tym_i z oslej lawki, uhaha. ewka_konewka Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Re: Leeeee..... 09.04.03, 13:03 nonstop napisał: > feministka0.75 napisała: > > > Tyle tegich glow i ani slowa o sexsie??? > > sex w szkole z prymusem? > a fe, nie uchodzi, nie uchodzi... > :-))) > Toz to najwazniesze aby byl z prymusem (nie mylic z przymusem) :-PP Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Leeeee..... 09.04.03, 13:18 Jaaasne, w końcu nic tak nie uleczy rannego kota, jak łyk benzyny z prymusa! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrau Re: Leeeee..... IP: *.hacker.komp.pl 09.04.03, 14:49 nonstop napisał: > Jaaasne, > w końcu nic tak nie uleczy rannego kota, jak łyk benzyny z prymusa! > :-))) Ohh... te Behemoty ;-) i nonowe bon moty tysz! mrau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: Leeeee..... IP: *.gdynia.mm.pl 09.04.03, 17:27 sex w szkole ino na Wychowaniu do życia w rodzinie i to ino teoretycznie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś