nasza_maggie 29.05.03, 17:31 Dzis sa moje imieniny:) Oraz wszelakich innych Madź czatowych i nie:) Dziekuje:) Maggie/Madzia/Madzieńka/Magdalena/Madźka/Magga/Lenka :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dragonetka wszystkiego IP: 193.0.110.* 29.05.03, 20:07 smoczego;))))))))))))) Maggie i reszcie zanickowanych Magd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: I*M*I*E*N*I*N*Y IP: *.sd.sd.cox.net 29.05.03, 17:55 wszystkiego, maggie :) i innym cztowym magdom tez :) rz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: I*M*I*E*N*I*N*Y IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 18:05 Maga w tym Twoim dniu zycze wszystkiego Maggi-cznego:) JJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: I*M*I*E*N*I*N*Y IP: *.proxy.aol.com 29.05.03, 18:09 ..no czego Ci zyczyc??:)kluczyka pasujacego do dziurki??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo_slon Re: I*M*I*E*N*I*N*Y IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.03, 18:41 a zatenm nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc wszystkiego co najlepsze i dac wielkiego cmokasaaa wszystkim magdom na czacie i forum :-)) kisss i tereee :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCX Re: I*M*I*E*N*I*N*Y IP: 213.17.181.* 29.05.03, 18:46 Zatem wszystkiego najlepszego CI zyczymy... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mARYSKA Re: I*M*I*E*N*I*N*Y IP: *.gdynia.mm.pl 29.05.03, 18:53 CHCESZ ZE MNĄ CHODZIDŻ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: I*M*I*E*N*I*N*Y IP: *.gdynia.mm.pl 29.05.03, 19:28 dużo dobrego i lepszego:-)))))))))))))))) buziaki gorące;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: I*M*I*E*N*I*N*Y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 21:15 ja zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rz Re: I*M*I*E*N*I*N*Y IP: *.sd.sd.cox.net 29.05.03, 23:43 ja ci tez, ty zdziro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisienka Re: I*M*I*E*N*I*N*Y IP: *.icpnet.pl 29.05.03, 19:41 Najlepszego -) od najgorszej-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annuszka Re: I*M*I*E*N*I*N*Y IP: *.supernet.com.pl 29.05.03, 22:00 maggie-samej magii;) pozdr;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: I*M*I*E*N*I*N*Y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 22:22 :-))) najdobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Upadek postępuje IP: 62.65.141.* 30.05.03, 11:17 I forum osiągnęło kolejne dno, uczestnicy sami sobie przypominają o imieninach, a już widziałem, że o urodzinach także. smok_telesfor ps. proponuję otworzyć nowe forum "forum o czatowych urodzinach i imieninach", podejrzewam, że z obecnego ubyłoby jakieś 30% wątków Odpowiedz Link Zgłoś
madol Re: Upadek ustępuje...? 30.05.03, 11:33 Gość portalu: smok_telesfor napisał(a): > proponuję otworzyć nowe forum "forum o czatowych urodzinach i imieninach", > podejrzewam, że z obecnego ubyłoby jakieś 30% wątków > smok_telesfor po co forum? napisz tylko nowy wątek pt."koncert życzeń"..wtedy Tobie życzenia też prześlemy:-) kiedy masz imieniny? Madzia wszystkiego dobrego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: Upadek ustępuje...? IP: 62.65.141.* 30.05.03, 14:29 jak to pieknie jak ktos nie rozumie o czym mowa, albo udaje. smok_telesfor ps. zyczen wymuszonych, nieszczerych oraz od samego siebie nie przyjmuje, tych ostatnich nawet nie wysyłam (to ostatnie pachnie nawet Jasiem Fasolą) Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie Fajno:) 30.05.03, 16:27 Kochani, Dziekuje wam bardzo za zyczenia:) No i pewnie wszystkie inne czatowe Magdy tyz:) Caluje mocno i slonecznych dni zycze:))))) Maggie_oraz_wyjscie_smoka:) Odpowiedz Link Zgłoś
madol Re: Telesfor..ustępuje.....? 31.05.03, 10:11 Gość portalu: smok_telesfor napisał(a): > jak to pieknie jak ktos nie rozumie o czym mowa, albo udaje. > > smok_telesfor > > ps. zyczen wymuszonych, nieszczerych oraz od samego siebie nie przyjmuje, tych > ostatnich nawet nie wysyłam (to ostatnie pachnie nawet Jasiem Fasolą) "Pora na Telesfora" Kukiełkowy Smok Telesfor (animowany spod stołu przez..kogo?) poznaje świat, a pomaga mu w tym najpierw czacik, a potem forum o czaciku. Program bawiąc uczy- np. Telesfor popełnia celowo błędy językowe, a forumowicze muszą go poprawiać i zmuszają biedaka do powtórzenia prawidłowej formy. Często dostaje się życzenia..typu "spełnienia wszystkiego, czego sam sobie tylko życzysz..bo wiesz najlepiej co potrzebujesz". Telesfor..nigdy tego nie robi..nie życzy sobie..nic dobrego..?..i jeszcze poucza..żeby nikt sobie dobrego nie życzył..bo zostaje się Jasiem Fasolą..(komikiem któremu często zdarzają się błędy) Czyżby obawiał się..że go ktoś wyśmieje? Telesfor bardzo się stara..aby forumowcy wszyscy..prawidłowo mówić, pisać, myśleć i rozumieć nauczyli się właśnie od niego..zapomina bowiem !..że..cenią sobie jego słowa..ale..raczej doskonale potrafią samodzielnie owe czynności wykonywać. Dlatego uważają że..pomysł Telesfora na koncert życzeń..imieninowych i urodzinowych był bardzo dobry..i mają nadzieje..że tradycyjnie..Telesfor..zje po sylabie na ekranie napis "do zobaczenia" co dla ówczesnych forumowiczów..będzie znaczy że..Telesfor jednak złoży czasem jakieś życzenia.. w wątku..pod tytułem.."życzenia Telesfora dla każdego stwora". kto chce poznać Telesfora..niech sobie tu kliknie: www2.gazeta.pl/telewizja/1,34999,1499011.html?as=2&ias=3 Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk Lekko opoznione ale szczere....Re: I*M*I*E*N*I*N*Y 30.05.03, 17:43 zyczenia imieninowe skladam wszelkiej masci Magdom ukrywajacym sie pod roznymi imionkami i nickami;))) Spokoju ducha i szczescia docent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorotka Re: I*M*I*E*N*I*N*Y IP: *.tnt1.dillon.co.da.uu.net 31.05.03, 05:29 A ja nie obchodze imienin. I zreszta wszystkim polecam obchodzenie urodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: I*M*I*E*N*I*N*Y IP: *.chelmnet.pl 31.05.03, 13:47 MAg, naj. (z powodu burza klacza brak byl przez tydzien prawie, stad obsuwa czasowa). ewka_z_zyczeniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margie Re: I*M*I*E*N*I*N*Y IP: *.acn.pl / 10.68.3.* 01.06.03, 19:27 Cholero!!!! wszytskiego najlepszego!!!! wiesz, czego ja ci zycze, prawda? Swoja droga moglas mi przypomniec, jakos bysmy to uczcily:)) Odpowiedz Link Zgłoś