Gość: Mariusz IP: *.radio.com.pl 14.01.04, 11:17 Witam Państwa :) Moje pytanie jest bardzo krótkie i proste. Gdzie w Polsce jeszcze można kupić wspomniane wina? Ukłony, Mariusz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joe_stru Re: Wino Teliani Valley 14.01.04, 11:38 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > Witam Państwa :) > Moje pytanie jest bardzo krótkie i proste. > Gdzie w Polsce jeszcze można kupić wspomniane wina? > Ukłony, Mariusz. > --->Zatem bardzo krótka i prosta odpowiedź. Można je kupić - całą gamę - w sklepie Creator na ul.Czekoladowej na wrocławskiej Klecinie. Pewnie niewiele Ci to mówi , ale jeśli jesteś zdeterminowany mogę powiedzieć jak się tam dostać:) Ostrzegam jednak ,że próbowałem kilku z tych absurdalnie wycenionych win (40 - 90 PLN) i żadne z nich nie było winem pijalnym. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Wino Teliani Valley IP: *.aster.pl 14.01.04, 12:47 Szanowny joe_stru, Jak tylko będę we Wrocławiu z pewnością zajrzę w miejsce przez Ciebie wskazane. Mam nadzieję, że jeszcze będą... Dziękuję, Mariusz. P.S. Piłem te wina i moim zdaniem są znakomite :) Odpowiedz Link Zgłoś
joe_stru Re: Wino Teliani Valley 14.01.04, 13:09 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > > Piłem te wina i moim zdaniem są znakomite :) ----> A które konkretnie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Wino Teliani Valley IP: *.aster.pl 14.01.04, 15:25 Piłem: Napareuli'97 - czerwone wytrawne Mukuzani'97 - czerwone wytrawne Dlatego też szukam dalej... Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Strona importera 14.01.04, 11:42 era_wina.webpark.pl/wina%20gruzinskie/index1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Strona importera IP: *.aster.pl 14.01.04, 12:42 Pani Haniu55, Niestety importer ów nie odpowiada ani na telefony ani na e-maile. Ponoć padł był i stąd cały ambaras... Ale dziękuję za odpowiedź. Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
panowca Re: Strona importera 15.01.04, 12:47 ale ja znalazłem to co piłem na tej stronie przy okazji to było Alagani Valley białe ale jeśłi w sprzedazy jest ten rocznik 98 to mysę ze może być już trzaśnięte Odpowiedz Link Zgłoś
panowca Re: Wino Teliani Valley 15.01.04, 12:44 swego czasu na Włodkowica zakupiłem białe Tellini wytrane - nie pamietam dokładnie - urzekło mnie tym ze smakowąło jakby rzeczywiści było starzone w dzbanach z gliny albo innego fajansu - pewnie dlatego że miało sie juz ku końcowi - nie było rewelacyjne ale miło mnie nastroiło - było bardzo nietypowe i niepodobne do niczego innego - jesli chodzi o czerwone to kupowałem w dawnym TGG teraz to chyba Hugo czy jakoś tak i niestety były to porazki za około 60 zł Odpowiedz Link Zgłoś