krasnowo 22.09.04, 09:58 zakładam wątek ponownie, bo w tamtym tytuł może trochę nieczytelny www.krasnowo.webpark.pl/strony/kuchnia/logo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myshen82 Re: Proponowane logo(a) Forum na www 22.09.04, 10:04 krasnowo...link sie nie otwiera... Odpowiedz Link Zgłoś
krasnowo Re: Proponowane logo(a) Forum na www 22.09.04, 10:09 spróbuj może wkopiować ręcznie, poza tym w miarę nadchodzących propozycji aktualizuję stronę - można trafić na taki moment i wtedy str. się nie otworzy - trzeba spróbować jeszcze raz po chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 chyba w takim razie... 22.09.04, 11:18 ciągle trafiam na aktualizacje...;) na razie najbardziej podoba mi się logo z wałkiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnowo Re: Proponowane logo(a) Forum na www IP: *.sejny.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 12:15 Dopiszę tu, bo nie mogę się coś podczepić pod jottkę - logo, czyli inaczej znak firmowy może być w formie znaku graficznego, ale nie musi - może być też w formie napisu, myślę, że jeżeli wybieżemy coś z rodziny "I...ForumKuchnia" i uznamy to za nasz znak - możemy operować nazwą logo. Odpowiedz Link Zgłoś
poughkeepsie Re: Proponowane logo(a) Forum na www 22.09.04, 11:39 ja głosuję za garnkiem, może niekoniecznie dokładnie w proponowanym kształcie, ale sama idea mi się bardzo podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka pod nieobecność emki 22.09.04, 11:46 może ją zacytuję - propozycja bruna (+ w poprawionej emczynej wersji) to nie jest logo, tylko projekt naklejki a to co innego, mówi siła fachowa (która mam nadzieję wylezie wreszcie z betów i sama da głos) - no ale skoro na razie jej nie ma, to mamy do dyspozycji dwie różne rzeczy:) projekt naklejki + projekty loga a w ogóle to coś mało tych idei jak na deklarowaną tu ilość zawodowców:) Odpowiedz Link Zgłoś
istotka Re: Proponowane logo(a) Forum na www 22.09.04, 11:47 Jako autorka zgadzam się, że kształt jest dość siermiężny, głównie z braku odpowiedniego sprzętu i doświadczenia, natomiast wierzę, że po fachowej obróbce to może wyglądać nieźle, no i dosyć czytelnie nawet w małym rozmiarze bądź z daleka:) Odpowiedz Link Zgłoś
giezik ja tak po cichutku... 22.09.04, 11:46 czy nie mozna by bardziej "zamaszyscie" - znaczy chodzi mi o to, zeby ksztalty (jakiekolwiek) byly bardziej "maźnięte" sugestii kilka www.logoworks.com/images/logos/014-Restaurant/014-2.jpg www.logodesign.com/catalog/images/cookies.gif www.logodesign.com/catalog/images/soyummi.gif www.logoworks.com/images/logos/014-Restaurant/014-4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: ja tak po cichutku... 22.09.04, 12:07 nieno, wszystko można, ale prezentujesz obrazki 'zawodowe', a tu szlachetna walka amatorów się toczy:) zawodowe logo wymaga chwili pracy i co najważniejsze zleceniodawcy, który precyzuje wytyczne projektowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: ja tak po cichutku... IP: *.proxy.aol.com 22.09.04, 14:45 Giezik: całkiem zręczne wzorki. Odpowiedz Link Zgłoś
dodwig2 Re: Proponowane logo(a) Forum na www 22.09.04, 11:47 podana strona nie istnieje Strona o wskazanym adresie nie istnieje. Sprawdź czy wpisałeś prawidłowy adres. Wejdź do Serwisu Stron WWW Wirtualnej Polski - WebPark Ciągle pojawia się takie coś jak powyżej Odpowiedz Link Zgłoś
giezik Re: Proponowane logo(a) Forum na www 22.09.04, 11:52 dopisz na koncu .htm Odpowiedz Link Zgłoś
dodwig2 Re: Proponowane logo(a) Forum na www 22.09.04, 12:12 Dzięki - otworzyłam Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 do krasnowo i w kwestii formalnej 22.09.04, 12:03 właśnie wysłam jpg-i wraz ze sprostowaniem projekt podstawowy plus wersja z poprawionym liternictwem i wersja z czosnkiem są autorstwa BRUNOSCHA - prosze przeczytać post brunosza z wątku "logo?" :))) moje jedynie wykonawstwo, znaczy przesunięcie literek, czosnekno i zmiana formatu zapisu. a tak w ogóle, to zgadza się, to jest projekt naklejki, bo logotypu ForumKuchnia pisanego z klawiatury timesem raczej za logo uznać nie wypada, zaś jabłuszko czy czosnek imitują motyw serduszka czyli sa tutaj funkcyjne, nie stanowia znaku odrębnego howgh :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnowo Re: do krasnowo i w kwestii formalnej IP: *.sejny.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 12:20 Zaraz poprawiam ! krój czcionki zmienimy może - i wtedy, myślę, z czystym sumieniem będziemy mogli operować nazwą "logo". Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch może 22.09.04, 12:20 jeszcze baky coś wyśle. Nadmienił wczoraj że ma coś, ale poczta mi się zwiesiła, to tylko na słowo mu wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: A, na jaki adresik? :O)_n/t 22.09.04, 12:43 wyślij na podany adres krasnowo - robi się galeria. Odpowiedz Link Zgłoś
baky Dobra, niech będzie :O) 22.09.04, 12:51 brunosch napisał: > wyślij na podany adres krasnowo - robi się galeria. To tylko luźne i na kolanie - w pośpiechu, w czsie pracy - najprostsze pomysły. Należałoby dopracować proporcje i w ogóle... To jeszcze nie to... Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 jeszcze jedna uwaga 22.09.04, 12:54 bo widzę, że się parę osób w zapale twórczym rozpędziło - zdaje się nikt nie zwrócił uwagi, że gazeta.pl, forumkuchnia itd. to są nazwy mniej lub bardziej zastrzeżone i niewypada bez zgody właściciela robić z tymi nazwami (a także formą ich zapisu) co się nam podoba. o ile brunosch wykorzystał stary krój gazetowy z poprzedniego życia portalu, to pozostali poczynają sobie śmielej. szkoda marnować pracę czas i zapał na coś, co nie do końca jest zgodne z normami i prawem. trzeba najpierw ustalić wytyczne projektowe min. co znak powinien zawierać - jakie słowo(a)itd, bo to nie jest tak, że zmienimy krój czcionki, wstawimy inny kolor i będzie pieknie:( przypominam, że pomysł wziął się od ryby - znaczy to miał to być znak dla wtajemnieczonych:) pomysł brunoscha poszedł w inna stronę, więc może najpierw zdecydujcie co to ma być - tajniactwo i masoneria czy też wykorzystywanie znaku, którego merytoryczną zawartość stanowi własność agory s.a. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: Strona sie nie otwiera - niestety 22.09.04, 13:02 na skrzynke gazetową krasnowo krasnowo małpa gazeta peel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRASNOWO Re: Strona sie nie otwiera - niestety IP: *.sejny.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 13:03 krasnowo@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
giezik do realizacji 22.09.04, 12:59 moze ktos sie pochyli nad czyms takim napis KUCHNIA - czcionka luźniejsza, zamaszysta. H zrobione w kształt czapki kucharskiej - dlatego ta zamaszystość potrzebna w całej czcionce, zeby usprawiedliwić ten "obłoczek" i gdzies tam mniejszymi literkami "forum" Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 nie ma lekko :) 22.09.04, 13:21 ilość skojarzeń kuchennych w sumie ograniczona, ilość firm z branży ogromna - nie jest rzeczą prostą zrobić coś nowego, świeżego, a do tego jednoznacznie czytelnego bez skojarzeń z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: do realizacji 22.09.04, 13:23 bym powiedziała raczej, że jedzenie to popularne zajęcie, no więc w ramach twórczości związanej trzeba brać pomysły nie te pierwsze, tylko te drugie z brzegu:) no i miało być kryptycznie, i z poszanowaniem praw autorskich Odpowiedz Link Zgłoś
giezik Re: do realizacji 22.09.04, 13:33 wyslalem - szkic :) (cholera pewnie sie okaze ze ktos tam juz tak ma) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: do realizacji 22.09.04, 13:35 a to reserczingu najpierw nie zrobiliśmy?:) żeby sie nie męczyć na darmo Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 może 22.09.04, 13:42 warStaty projektanta systemu identyfikacji wizualnej by się zdały? :) Odpowiedz Link Zgłoś
giezik jottka czytalas Generation P ? 22.09.04, 13:43 tam jest taka niezla sytuacja, jak to koles z agencji reklamowej wymyslil slogan dla sprite (bodaj - z pamieci jade) opierajac sie na grze słow Nie-Kola (to na rynek rosyjski mialo byc), po czym okazalo sie, ze nie sprawdzil do ktorego koncernu tenze sprite nalezy i wpadk abyla spora Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jottka czytalas Generation P ? 22.09.04, 13:47 a to ja i bez pielewina znam:) tzn. model sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnowo Giezik i Baky ! IP: *.sejny.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 13:51 Dostałam ! wrzucę za godzinkę - muszę nakarmić czterech chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Czosnek rules! IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 22.09.04, 14:01 Po powrocie do kompa zastałam całą cudną galerię. Mnie najbardziej się podoba wersja Brunoscha po przeróbce Emki - jako naklejka. A sama ta główka czosnku mogłaby być masoneryjnym logo. Zresztą wszystkie są świetne, i wałek i garnek - bardziej "logowate". Na ile projektów jeszcze czekamy i kiedy OFICJALNE GŁOSOWANIE? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Czosnek rules! 22.09.04, 14:09 nołbul, ty sie akurat na prawie autorskim troche znać powinnaś:( rzuć okiem na posty emki powyżej, te projekty wykorzystują znaki zastrzeżone agory, tak sie nie da bez zgody właściciela no i gdzie ten kryptycyzm i masoneria??? Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch wolnokucharze 22.09.04, 14:14 ależ jottko, w ramach konspiracji nosić będziemy zamiast szkaplerza główkę czosnku i dawać będziemy sobie nią znaki, żeby innego wolnokucharza poznać, powitać i oddać wyrazy szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: Czosnek rules! IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 22.09.04, 14:16 Czytałam posty Emki, ale widocznie nie zrozumiałam :) Czy same słowa "Forum Kuchnia" są zastrzeżone, nawet jeśli się je rozwałkuje inną czcionką? Bo jeśli tak, to faktycznie mamy problem. Pozostają: pusty wałek i pusty garnek... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Czosnek rules! 22.09.04, 14:19 one są np. na wałku zestawiane z tekstem gazeta.pl. do tego przy zachowaniu ich czcionki itepe - szczegółów nie znam, ale to są nazwy tworów agory, więc oni mają do nich prawa i tylko oni, przypuszczam, mogliby takie logo z pełnym brzmieniem nazwy zlecić do wykonania więc jeśli chcielibyśmy oficjalnie używać czegokolwiek z odwołaniem do nazwy forum/ portalu, to trzeba by było sie kontaktować z - nie wiem, adminami pewnie najpierw ale możemy sobie np. skrzyżować czosnek z myszą i to będzie nasz tajny znak, do którego nikomu nic:) i w tym sensie kryptyczna ryba jest dobra Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Czosnek rules! 22.09.04, 14:20 Jestem za Związkiem (Lożą) Wolnokucharzy I nikt nam nic nie zrobi, nawet masoni mogą nam naskoczyć Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Czosnek rules! 22.09.04, 14:21 loża, loża, do dobrej tradycji należy ucztowanie na leżąco:) no i tajny znak, bez żadnych literek, w końcu możemy przyjmować i obcokrajowców w szeregi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnowo Re: Czosnek rules! IP: *.sejny.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 14:22 Coś się dzisiaj odlepić nie mogę :) wrzuciłam w googla forum i kuchnia - wyszło 10 stron - więc chyba te słowa nie mogą być jednak zastrzeżone - gorzej z gazeta.pl - ale z tego możemy chyba zrezygnować? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Czosnek rules! 22.09.04, 14:25 słowa pospolitego zastrzec nie możesz:) ale tu chodzi o nawiązanie do konkretnie istniejącej własności i używanie swojego loga - trzeba zapytać prawnika albo zwyczajnie wysłać maila do władz portalu z uprzejmym zapytaniem, czy sie nie cieszą, że chcemy ich popularyzować i co oni na to Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Czosnek rules! 22.09.04, 14:31 jottka napisała: > wysłać maila do władz portalu z uprzejmym zapytaniem, > czy sie nie cieszą, że chcemy ich popularyzować i co oni na to i w dodatku niech wybrany projekt zawiśnie na stronie FK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnowo Re: Czosnek rules! IP: *.sejny.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 15:30 myślę, że używając logo "forum kuchnia", w jakimkolwiek kontekście i nawiązaniu, nie naruszymy praw gazety. Nie możemy tylko używać w logo nazwy czy adresu gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Czosnek rules! 22.09.04, 15:39 Gość portalu: krasnowo napisał(a): > Coś się dzisiaj odlepić nie mogę :) wrzuciłam w googla forum i kuchnia - wyszło > > 10 stron - więc chyba te słowa nie mogą być jednak zastrzeżone - gorzej z > gazeta.pl - ale z tego możemy chyba zrezygnować? Jak już w którymś z tych licznych wątków o logo pisałam - IMHO, nawet powinniśmy. Nie reklamujemy portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: Czosnek rules! IP: *.proxy.aol.com 22.09.04, 15:36 Byle nie smrodliwy czosnek! Jeśli czosnek to ja się wynoszę. Co to jest, Transylwania? Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica pozwolicie, że ja wrzucę swoją propzycję w 22.09.04, 14:22 weekend. podrzucę do krasnowo. pzdr, l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: Proponowane logo(a) Forum na www IP: *.proxy.aol.com 22.09.04, 14:43 Trzy widelce sztorcem i pod nimi poziomo nóż. Taka "korona". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnowo Kolejna aktualizacja (no txt) IP: *.sejny.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 16:11 Odpowiedz Link Zgłoś
lomas Pytanie 22.09.04, 15:35 czy jako naklejkę można użyć zdjęcie? Gdyby ktoś z Forumowiczów wyspecjalizowanych w robieniu pieknej pizzy zrobił jej zdjęcie (zrzekając się oczywiście praw autorskich) . Można by na nim ewentualnie gdzieś w rogu dopisać forum kuchnia . Szkoda że ze mnie plastyczne antytalencie :( Odpowiedz Link Zgłoś
giezik jeszcze koncept 22.09.04, 15:40 napis Kuchnia z makaronow (najlepsze penne/rurki, do tego by byly) Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 krasnowo... 22.09.04, 15:44 zlituj się i wrzuć te nowe propozycje na swoją stronę jak juz będziesz miała czas, rzecz jasna..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnowo Re: krasnowo... IP: *.sejny.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 16:16 chłopaki nakarmione - strona zaktualizowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: krasnowo... 22.09.04, 16:20 fajnie ze z głodu nie cierpią;) podoba mi się baky'ego pomarańczowe logo... Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch No to... 22.09.04, 16:16 nie wiadomo co wybrać... świetny jest projekt giezika z jajkiem sadzonym, ale projekty bakiego też ciekawe... no i porobiło się. A wszystko to przez tajemniczą rybę na błotniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik a propos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 16:16 tak a propos tego sfromulowania gazeta.pl - racja praw do tego nie ma to raz. Dwa czasem warto pozostawic pewne niedomowienie - ci co wiedza to wiedza, a Ci co zechca sie dowiedziec to sie dowiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: a propos 22.09.04, 16:18 poza tym mieliśmy ludziom zabijać klina tajemniczą naklejką, na kształt ryby na smaochodzie, a wyszła nam afirmacja portalu GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik O TO TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 16:25 tak naprawde byc moze wystrczylby sam napis forum z jakims czyms "tajemniczym" - czy to beda sztucce, a la baky, czy jajo sadzone, czy moze zamiiast o - pizza jak u pirenejki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnowo nie będzie mnie jakieś 2 godzinki (no txt) IP: *.sejny.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 16:56 Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie będzie mnie jakieś 2 godzinki (no txt) 22.09.04, 17:05 jesli moge dolozyc swoje trzy grosze: moze po prostu sztucce, czapka kucharska itp. (bez jakichkolwiek napisow) - wtedy wyglada tajemniczo i miesci sie w kanonie "ryby", "losia", czy innego "nurka" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomas Re: a propos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 17:11 no właśnie, za taką reklamę na kilkudziesięciu autkach to GW byłaby nam wdzięczna ale to nie o to chodzi chyba, ja jestem za symbolem w stylu ryby, pomysł z główką czosnku bardzo mi się podoba (samą główką bez napisów) i jaka dopiero wtedy tajemnica- pogromcy wampirów, homeopaci lub inni niekonwencjonalni, kuchnia czy co tam jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
giezik czosnek 22.09.04, 17:21 jest faktycznie - mocno intrygujacy a inspiracji mnostwo www.garlicworld.com/shopsite_sc/store/html/media/clove.gif www.fractalus.com/sharon/x_sketch/garlic.jpg prfonts.netfirms.com/illos/graphics/garlic.gif nurturebynature.mine.nu/Garlic%20Bulb_files/image004.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomas Re: czosnek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 17:32 www.1clipart.com/1clipart.cfm?p=Food/Vegetables&page=2&max=3 i tu jest czosneczek aż się patrzy :) Szukajcie , a ja zmykam na ploty z kumpelą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomas Re: Proponowane logo(a) Forum na www IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 17:26 To z wątku Logo? Pichciarza ciasteczko owsiane www.1clipart.com/1clipart.cfm?p=Food/Deserts&page=2&max=3 precel www.1clipart.com/1clipart.cfm? p=Food/Deserts&page=1&max=3&CFID=6449400&CFTOKEN=58310971 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomas nie wkleiło się :( ale jeszcze raz próbuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 17:28 precel www.1clipart.com/1clipart.cfm?p=Food/Deserts&page=1&max=3&CFID=6449400&CFTOKEN=58310971 ciastko www.1clipart.com/1clipart.cfm?p=Food/Deserts&page=2&max=3 Odpowiedz Link Zgłoś
giezik precel jest faktycznie kól 22.09.04, 17:29 precel ma wszystko to co trzeba - tajemniczy, zamaszysty i jednym pociagnieciem reki mozna go wymalowac (np. na murze :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Proponowane logo(a) Forum na www 22.09.04, 17:28 jesli to ma byc nalepka na samochod, to symbol powinien byc czytelny sam w sobie :) - obrys, kontur, plama itp. Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Proponowane logo(a) Forum na www 22.09.04, 18:49 Czy można jeszcze wysylac logo? to ja wysyłam,pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnowo Re: Proponowane logo(a) Forum na www IP: *.sejny.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 19:06 no pewnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: Proponowane logo(a) Forum na www IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 22.09.04, 22:49 Teraz to już naprawdę nie umiem wybrac. Komplementy dla wszystkich. Niemniej moim nieustającym faworytem jest czosnek. A zaraz po nim - projekt Baky'ego, ten bez "gazeta.pl". Kryterium oceny - czytelność i prostota. Keep up the good work! :) Odpowiedz Link Zgłoś
giezik Re: prosimy o wiecej propozycji, 23.09.04, 08:36 porannie wyslalem do krsnowo na skrzynke taki pomysl bardziej zblizajacy do 'ryby', acz nie beacy czosnkiem (z czosnkiem jest problem z prostą kreską jednak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zachwycona Re: Proponowane logo(a) Forum na www IP: 213.17.230.* 23.09.04, 08:49 Projekty są świetne:) Aż nie wiem co dalej napisać, bo praktycznie niemal każdy ma jakieś niepodważalne zalety. Projekty baky wykazują ogromną "lekkość" inwencji. Wariacje na temat "I love..." są przesympatyczne. Wałek nr 1 obraca się na naszych oczach. Gdzie ja jestem? Czy to forum kuchnia, czy sztuki piękne...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zachwycona Re: Proponowane logo(a) Forum na www IP: 213.17.230.* 23.09.04, 08:57 I jeszcze dopiszę, że projekty giezika jak to u giezika...bardzo smaczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnowo aktualizacja !!! IP: *.sejny.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 10:31 Zapraszam ! Przyszedł mi da głowy taki pomyśl - może skupimy się na logo - znaku graficznym, a jak już się zdecydujemy, to nalepkę zawsze z tego można zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnowo pełny link IP: *.sejny.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 10:34 www.krasnowo.webpark.pl/strony/kuchnia/logo.htm Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: pełny link 23.09.04, 15:51 pierwszy raz mi sie udalo otworzyc kilka dni nieobecnosci a tu rewolucyjne jakies zapedy :P precelek Giezika jest jak sie patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna_jl Mam problem z czosnkiem na samochodzie... IP: 84.99.85.* 23.09.04, 13:31 ...kojarzy mi sie z "sekta" wampirystyczna z Transylwanii, nic na to nie poradze! A precelek ...TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomas I o to chodzi:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 15:37 żeby wiedzieli tylko wtajemniczeni, a cała reszta się domyślała-pogromcy wampirów? maniacy czosnku? ogrodnicy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: I o to chodzi:) 23.09.04, 16:01 Hmmmm....mnie się podobają te jajka Littlemy,chociaż czosnek też może być ale może jakiś bardziej schematyczny obrazek jakby był,ten jest IMO mało wyrazisty.Precelek też może być,i podobny do ryby;)w jakiś sposób:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LITTLEMY Re: I o to chodzi:) IP: *.com.pl 23.09.04, 16:09 dzieki :) wyslalam tez precla i pomidora :D pracuje nad czosnkiem, moze cus sie urodzi... Odpowiedz Link Zgłoś