Gość: allegro IP: *.crowley.pl 11.02.04, 13:26 w ramach reklamy allegro, jest sobie taka aukcja allegro.pl/show_item.php?item=21134942 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: panowca niezalogow Re: taka to historia winna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.04, 14:14 i to we Wrocławiu - złożyłem zapytanie czy można obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: taka to historia winna 11.02.04, 14:55 To wino jakiegoś negocianta, niestety nie całkiem czytelnego, ale z tego co odcyfrowałem, nie jest to nikt z aktualnej ich elity, nie mam pełnych danych o elicie z lat 30-tych. Rocznik wybitny, ale zdaniem Broadbenta tylko największe wina miały szansę przetrwać w jakim takim stanie, a i to pod warunkiem idealnego przechowywania. Moim zdaniem muzealna ciekawostka, nic więcej. Oczywiście w tamtych czasach większośc win nawet tych najlepszych chateaux było rozlewanych przez negociants, ale zawsze nazwa chateau była na etykiecie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panowca niezalogow Re: taka to historia winna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.04, 16:40 jednym słowem wartość kolekcjonerska? Odpowiedz Link Zgłoś