Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wino bezalkoholowe

IP: *.home.aster.pl 03.05.11, 15:11
    Co myslcie na temat win bezalkoholowych ?
    Teraz w sumie mozna bez umiaru pic takie winko czy to do obiadu czy na przyjeciu.
    Gustujecie w takowych ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Arek. Re: Wino bezalkoholowe IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 15:42
        NIE.
        • Gość: o_p_i Re: Wino bezalkoholowe IP: *.180.65.125.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.06.11, 15:23
          a owszem ,piłam i to w tamta sobote na weselu u przyjaciólki.Teraz podobno to taka moda ze pije je młoda para ;))
      • Gość: Mielonka Drga "Nino"! Reklamuj ten syf gdzieś indziej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 16:38
        • Gość: egzekutor Re: Drga "Nino"! Reklamuj ten syf gdzieś indziej. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.11, 15:40
          kup sobie sok z czarnej porzeczki przelej do butli po winie i masz...wino bezalkoholowe jak znalazł:))) a jaki bukiet, hmmm...i jak czuć beczkę z debu franc., hmmm....
          • Gość: pitassdd Re: Drga "Nino"! Reklamuj ten syf gdzieś indziej. IP: *.play-internet.pl 09.06.11, 12:09
            fajna metoda aby sprzedać sok zamiast po 4 zł za 30 zł

producenci mineralnej powinni zacząć sprzedawać wódke bezalkoholową,
            zamiast brać 0,5 zł za pół litra wody dostali by z 15 albo i 20 zł za pół litra wódki bezalkoholowej (wystarczy dodać jakiś dodatek chemiczny żeby "szarpał" w smaku jak wódka )
      • wein-r Re: Wino bezalkoholowe 18.06.11, 00:51
        Więcej niż gustujemy! My kochamy zwłaszcza wina typu "non alcohol free"! Tak! Bez umiaru.

Niezły temat. Właśnie odkryłem ;)

PZDR
      • Gość: FRANKA Re: Wino bezalkoholowe IP: *.mediaserv.net 06.08.11, 17:20
        Ald --wino -to wino,siki - to siki , i nie nazywac wina ,,,,BEZALKOHOLOWYM,,,,lepiej pij kranowe --lepiej dla twojego zdrowka
      • skobor Re: Wino bezalkoholowe 28.08.11, 16:57
        Ale to nie będzie już wino...
      • freqq5 Re: Wino bezalkoholowe 19.09.11, 19:27
        Jak na mnie wino bezalkoholowe do obiadu spoko, pasuje.. Ale na przykład na przyjęciach to nie ma takiej zabawy jak po winie alkoholowym ;)
        • Gość: Dejzi Re: Wino bezalkoholowe IP: *.218.150.44.static.telsat.wroc.pl 25.06.12, 22:58
          O kurcze. Jest tego trochę w necie :] Wystarczy wpisać bezalkoholowe.
          Muszę kiedyś spróbować bo browarki akurat lubię, zwłaszcza jak prowadzę
      • sogoisland Re: Wino bezalkoholowe 24.07.12, 00:02
        Mam swoje zdanie na temat win bezalkoholowych. Jestem z tym moim zdaniem gdzieś pośrodku. Dla niektórych osób to wino z wyboru. To tak trochę jak z e-papierosami, jedni są zachwyceni inni są na nie :).
        • hotelarz001 Re: Wino bezalkoholowe 24.07.12, 15:23
          Zdecydowanie NIE. Nie rozmawiajmy o takich napojach :)
          • Gość: stymulacja Re: Wino bezalkoholowe IP: *.pools.arcor-ip.net 27.07.12, 10:58
            czemu nie:) Od kilku miesiecy pijam piwo bezalkoholowe. Efekt smakowy bez roznicy do zawierajacego alkohol. Co do wina nie wiem. Ale sprobuje. Wino pijam dla celebry towarzyszacej piciu tego trunku np. przy specjalnych okazjach...... nie dla zawartego w nim alkoholu. Ta stymulacja emocji mi wlasnie przeszkadza.:( Wiec.......
            • Gość: winkopinko Re: Wino bezalkoholowe IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.08.12, 14:14
              piwo bezalkoholowe zdecydowanie różni sie w smaku od alkoholowego

na Iszy rzut oka a raczej języka może nie różnić sie zbytnio ale prpoponuje po wypiciu butelki bezalkoholowego wypić butelke alkoholowego i różnica będzie kolosalna

wina bezalkoholowego nie pijam, bo równie dobrze mogę sobie nalać soku z winogron do pucharu po winie i również udawać że pije wino a cenowo wyjdzie to kilka razy taniej ;)

pijam natomiast wódkę bezalkoholową powszechnie nazywaną wodą mineralną :)
      • victoria303 Re: Wino bezalkoholowe 12.01.17, 12:53
        Jestem w 2 trymestrze ciąży i bardzo mi smakuje wino ze strony winabezalkoholowe.pl - smak i zapach niczym się nie różni od normalnych, alkoholowych win.
      • Gość: Ela Re: Wino bezalkoholowe IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.20, 12:22
        Cześć

Polecam wina bezalkholowe Carl Jung, jest bardzo duży wybór, można je kupić na winabezalkoholowe.pl, piłam u koleżanki.
      • magda1868 Re: Wino bezalkoholowe 25.01.22, 00:58
        Imprezy bez alkoholu stają się coraz popularniejsze. Nadchodzi nowy trend, ludzie zaczynają dbać o siebie, troszczyć się o zdrowie i umysł, być tu i teraz. % jak wiele innych rzeczy szkodzących zdrowemu i świadomemu stylowi życia robią się niemodne. Wesele to jednak wielkie wydarzenie i aż prosi się o wzniesienie toastu. Ja w takich momentach wybieram winezja.pl/wino/cin--cin-live-free-bezalkoholowe
      • missrosa90 Re: Wino bezalkoholowe 02.02.22, 12:58
        Niezależnie od tego, jakie wino będzie na weselu, to idealnie do tego pasuje zestaw serów. Polecam skorzystanie z usług kaiserhofsklep.pl/kategoria-produktu/sery/, gdzie można dowiedzieć się jakie wino do serów pasuje najlepiej, a także zamówić kompleksową obsługę różnych imprez
      • Gość: Hellosome Re: Wino bezalkoholowe IP: *.231.3.36.koba.pl 25.11.23, 12:17
        Niestety te wina często są przesłodzone. I warto zwrócić uwagę, że niektóre mają alkohol do 0.5%. Dla kobiet w ciąży polecam Oddbird - są całkowicie odalkoholizowane, nie są też dziwnie słodkie. Marka ISH Spirits też ma dobre zamienniki win i drinków alkoholowych. Nie są tanie, ale jakość jest mega! Butelka kosztuje ok 60zł to w sumie tyle co dwa drinki w barze.
        Oddbird można kupić na smakwina.pl albo drinkso.pl, Isha ma kilka sklepów internetowych. Szukajcie a znajdziecie. Warto wydać te 50-60zł i mieć dobrą jakość zamiast 30zł za marketową masówkę
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka