Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Biedronka mnie rozczarowała

IP: *.toya.net.pl 08.10.11, 12:00
    Po raz pierwszy chyba, Biedronka wycofała nagle ze sprzedaży wina z akcji "Winnice Francji", nie obniżając uprzednio ich ceny. Szkoda... Parę win kupiłem w cenie dotychczasowej, ale liczyłem na zrobienie zapasów, np. ChndP", po tradycyjnej obniżce. A tu kiszka! Oczywiście Biedronka może robić co chce, ale jednak czuję się rozczarowany. Patrzę na Medoca i myślę - jutro kupię, nawet jeśli nie stanieje. Następnego dnia idę do Biedronki, a tu puste półki, mimo że dzień wczesniej tych Medoców było ze 20 sztuk... Podobnie jak i innych win... Znikły!
    Obserwuj wątek
      • Gość: 50groszy Re: Biedronka mnie rozczarowała IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 15:40
        To dziwne co piszesz.
        Byłem dzisiaj w B. w Wwie na Tarchominie.
        Było jeszcze trochę Francji - niedużo i bez przeceny.
        Portugalia też była - resztki...
        • Gość: paweł Re: Biedronka mnie rozczarowała IP: *.toya.net.pl 09.10.11, 16:19
          Mam sygnały z innym ośrodków, że Francja zniknęła. Nie wykluczam jednak, że przewieziono butelki do innych sklepów, gdzie wina dobrze schodziły. Niestety, nie zdążyłem spróbować Chablis, a na forum też nikt nie zrecenzował...
          • Gość: cava Re: Biedronka mnie rozczarowała IP: *.open.pl 10.10.11, 11:09
            w sb. widziałem Francje w biedrze, głównie białą, ale powiem szczerze, mi ta Francja jakos nie smakuje, zwłaszcza czerwona, biała na 3 z plusem, czerwona poniżej pijalności:( czekam już na cos nowego...
          • flamengista Chablis bardzo przeciętne 01.11.11, 22:59
            jak na taką cenę (30 zł) nadal wino niezłe, ale jak na Chablis - zwyczajnie słabe.

Po prostu "mocno owocowy" smak, ale bukietu tam żadnego się nie dopatrzyłem. Nie jestem ekspertem, ale pijałem lepsze Chablis. Oczywiście, za wyższą cenę.

Moim zdaniem cudów nie ma - Biedronka daje "markowe" wina z najniższej półki. Chablis Chablisowi, czy Barolo Barolu nierówny.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka