Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Calvados w Poznaniu

24.10.05, 14:50
    Będę wdzięczna za podanie miejsc w Poznaiu, w których mogę dostać ten trunek -
    jaka jest przybliżóna cena 1 butelki?
    Obserwuj wątek
      • Gość: cce Re: Calvados w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 24.10.05, 19:17
        la passion du vin stary browar
        • marghot Re: Calvados w Poznaniu 25.10.05, 09:11
          nie cierpie tego sklepu, obsługa jest delikatnie mówiąc "mało kompetentna"
          ale spróbuję, może coś się zmieniło :)
          • Gość: Sługa Poniżany Re: Calvados w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 08:23
            marghot napisała:

> nie cierpie tego sklepu, obsługa jest delikatnie mówiąc "mało kompetentna"

To Ty kupując trunek powininnaś WIEDZIEĆ czego chcesz !!!

Konkretnie: jaki trunek, jaka nazwa i nawet jak wygląda orginalna butelka ? :)

A nie wymagać od obsługi żeby mieli w jednym palcu całą wiedzę o trunkach :(

• marghot Re: Calvados w Poznaniu 26.10.05, 12:03
              Wybacz, ale mam prawo oczekiwać, aby wtego rodzaju sklepie obsluga potrafiła
              doradzić odpowiednie wino, po usłyszneiu moich oczekiwań co do np. smaku,
              szczepu itp. Wiedzę powinien mieć rozległą.
              Jeśłi pytam Pana czy mają Prosecco, a On robiąc wielkie oczy odpowiada, że nie.
              A ja w chwilke później znajduję ten trunek na półce, to co mam myśleć o
              kompetencji takiego Sprzedawcy??
              • Gość: saint nie rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 22:36
                witam...
                nie wierze, że znalazłeś/aś prosecco na półce bo na żadnej półce w tym sklepie
                nie leży, tylko w 'eurocavie' na najniższej półce i tylko w śmiesznej
                buteleczce 0,200 ...
                pozdrawiam
            • Gość: cce Re: Calvados w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 28.10.05, 08:24
              A KTO MA SIĘ ZNAĆ JAK NIE SPRZEDAJĄCY?
      • Gość: gregs Re: Calvados w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 26.10.05, 10:59
        Świat Alkoholi, Poznańska 35, mają "oryginalny" i "polski" made in Zielona Góra
        nazywa się "złota jesień". Ten polski do picia to się chyba nie nadaje, ale do
        zastosowania w kuchni to chyba się nada.
        Pozdrawiam
        • Gość: g Re: Calvados w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 08:02
          Nie ,nie nada się.
          Nie należy dodawać do potraw tego, czego by się nie wypiło.
          strata podwójna,wydane pienądze na to coś i często zmarnowana potrawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka