Gość: rural IP: 213.134.140.* 28.12.05, 16:04 Chciałbym spytać czy jesteście w stanie polecić jakiś ciekawy serwis w sieci dotyczący opisu i ocen win portugalskich? Coś w stylu veronellego czy altraguidy jak w przypadku win włoskich. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anjos Re: Oceny i opisy win portugalskich IP: *.dsl.telepac.pt 31.12.05, 19:27 Nic profesjonalnego....moja stronka 160 winek portugalskich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rural Re: Oceny i opisy win portugalskich IP: 213.134.140.* 02.01.06, 15:36 Anjos! Stronę znam. Fajny, bezpretensjonalny, subiektywny pomysł. Jedna tylko drobna uwaga. Cortes de Cima to Hans Kristian Jorgensen, a ten to zdaje się Duńczyk, a nie Holender. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theologus Re: Oceny i opisy win portugalskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 17:04 Jaki jest adres tej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rural Re: Oceny i opisy win portugalskich IP: 213.134.140.* 02.01.06, 17:16 wina.no.sapo.pt/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Oceny i opisy win portugalskich IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.02.06, 13:23 witam a jaki jest jej adres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anjos rural..... IP: 83.240.140.* 03.01.06, 15:04 masz racje.....sorki...poprawie ! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
el_padre Anjos! 21.01.06, 23:47 Bawiłem teraz w Portugalii i skorzystałem z twoich sugestii. Dzięki. Alabastro trzyma się mocno! Quinta de baixas wyśmienite! Wbrew Tobie kupiłem Charamba bo w ichnim przewodniku stoi bardzo mocno. Leżakuje i odpoczywa po podróży:) Verde Deu la deu kompletne rozczarowanie:( Może butelka miała feler.) Qinta dos quatros vientos powala ceną 28 euro Cistus mnie nie zachwycił. Ot, taki sikacz. Vinha d'Ervideira wspaniale. To rzeczywiście dobry rocznik. Niestety już otworzylem po powrocie:) Jose de Sousa rozczarowuje trochę. Spodziewalem się więcej. Mam jeszcze parę butelek do spróbowania. Zobaczymy co się trafi:) Plujęsobiew brodę, bo samolot był w połowie pusty i można było brać w opór. A sklep na lotnisku dobrze zaopatrzony, oj dobrze... Nie podejmuję się szczegółowego opisu. Sorry, wymiękam:) Pozdrawiam. Bardzo mi pomogłeś. PS. Rozbawia mnie ich kompletna olewka co do win z innych krajów. Jakby tylko oni fermentowali winogrona. Gdzieś, leży kilka francuzów czy zakurzonych hiszpanów i szlus Przy okazji niezły sklep. Chwalą się, że dostarczają w każde miejsce na świecie:) www.napoleao.co.pt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anjos :)....ciesze sie, ze cos tam pomoglo... IP: 82.155.138.* 22.01.06, 19:48 Milego picia i delektowania sie ! PS.Co do winek nie-portugalskich w Portugalii - masz swieta racje ! Ja po inne winka jezdze bliziutko do hiszpanskiego Vigo. . pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docg Re: Anjos! IP: *.poltegor.com.pl 23.01.06, 08:18 el_padre napisał: > Przy okazji niezły sklep. Chwalą się, że dostarczają w każde miejsce na świecie :) > www.napoleao.co.pt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PK Re: Oceny i opisy win portugalskich IP: *.icpnet.pl 07.02.06, 19:00 Tutaj mozna cos znalezc Mam nadziej ze sie przyda www.os5as8.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rural Re: Oceny i opisy win portugalskich IP: 213.134.140.* 08.02.06, 09:53 Dzięki PK. Ciekawe. Jest od czego zacząć... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rurale Re: Oceny i opisy win portugalskich 13.03.06, 11:12 Nieuważnie czytałem MW, a przecież WB podał bardzo ciekawy adres www.vinhos.online.pt pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś