marcinekk9 21.10.06, 04:07 Podobno jest dobry sklep z winem w Warszawie na Woli. Czy ktos wie cos blizej na ten temat: jaki jest tam adres albo chociaz jak sie nazywa? Dziekuje Wam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dzieciol Re: Wino na Woli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:53 Mielzynski Sp. z o.o. Ul. Burakowska 5/7 01-066 Warszawa, uliczka odchodzi od Powązkowskiej Czynne od 9.00 do wieczora Odpowiedz Link Zgłoś
marcinekk9 Znalazlem! Sklep jest ciekawy i mily 07.11.06, 10:52 Tylko dlaczego tak tam drogo? I chyba wlasciciel nie zawsze jest w humorze:((( A moze to nie byl wlasciciel? W kazdym badz razie - wrzeszczal ostro, az moja zona kazala mi szybko brac nogi za pas. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
drum7 Najgorszy ze sklepow!!!!!!!!!!!!!!! 10.11.06, 04:40 Drogie wina!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myale Re: Najgorszy ze sklepow!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:08 kochana Moniko, daj sobie proszę spokój.....bo to męczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan323 Re: Najgorszy ze sklepow!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.02.07, 01:13 nie koniecznie jakos strasznie drogo. sam znalazlem tam pare rodzajow po zupelnie przystepnych cenach, miedzy 25 a 35 za butelke wina z porada sommaliera to chyba nie jakos strasznie duzo? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winowsieci Re: Wino na Woli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 17:06 hej, dobry sklep jest za rogiem a właściwie to sklep z dobrymi winami, na www.winowsieci.pl. to wina, które osobiście wyszukałem, włócząc się przez winnice Francji, ich smak i zapach nie zawodzi, a cena jest chyba konkurencyjna, Sprawdź! Odpowiedz Link Zgłoś