Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wino na Woli

21.10.06, 04:07
    Podobno jest dobry sklep z winem w Warszawie na Woli. Czy ktos wie cos blizej
    na ten temat: jaki jest tam adres albo chociaz jak sie nazywa? Dziekuje Wam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Dzieciol Re: Wino na Woli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:53
        Mielzynski Sp. z o.o.
        Ul. Burakowska 5/7
        01-066 Warszawa, uliczka odchodzi od Powązkowskiej
        Czynne od 9.00 do wieczora
        • marcinekk9 Znalazlem! Sklep jest ciekawy i mily 07.11.06, 10:52
          Tylko dlaczego tak tam drogo? I chyba wlasciciel nie zawsze jest w humorze:(((
          A moze to nie byl wlasciciel? W kazdym badz razie - wrzeszczal ostro, az moja
          zona kazala mi szybko brac nogi za pas. Szkoda...
          • drum7 Najgorszy ze sklepow!!!!!!!!!!!!!!! 10.11.06, 04:40
            Drogie wina!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: myale Re: Najgorszy ze sklepow!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:08
              kochana Moniko, daj sobie proszę spokój.....bo to męczy
            • Gość: stefan323 Re: Najgorszy ze sklepow!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.02.07, 01:13
              nie koniecznie jakos strasznie drogo. sam znalazlem tam pare rodzajow po
              zupelnie przystepnych cenach, miedzy 25 a 35 za butelke wina z porada
              sommaliera to chyba nie jakos strasznie duzo?
              pozdrawiam
      • Gość: winowsieci Re: Wino na Woli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 17:06
        hej, dobry sklep jest za rogiem a właściwie to sklep z dobrymi winami, na
        www.winowsieci.pl. to wina, które osobiście wyszukałem, włócząc się przez
        winnice Francji, ich smak i zapach nie zawodzi, a cena jest chyba
        konkurencyjna, Sprawdź!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka