niuniek16 12.03.06, 10:20 Jakie potrawy były przyrządzane na Waszej prezentacji? Pytam bo chcę kupić thermomix i słyszałam że wszyscy pokazuja to samo ( co najlepiej wychodzi ). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atunia Re: Prezentacja 12.03.06, 19:34 To samo, to chyba nie, ale zbliżone rzeczy pokazują. U mnie m.in. była zupa-krem z liścia sałaty, bułeczki drożdżowe, lody owocowe. Jeśli chcesz być klientem upierdliwym, to zajrzyj do naszego spisu komentarzy do żółtej książki, wydłub te przepisy, w których są błędy i poproś o przyrządzenie potrawy zgodnie z podanym w książce przepisem Atunia Odpowiedz Link
vena1980 Re: Prezentacja 12.03.06, 19:52 Moja mama jak była prezenterką to robiła z reguły: surówkę, zupę z zielonego ogórka, chleb, cappucino. Na życzenie klienta przyrządzała coś innego. Odpowiedz Link
graja7 Re: Prezentacja 13.03.06, 10:36 U mnie była robiona surówka z białej kapusty, placki ziemniaczane oraz sok z pomarańczy, banana i cytryny, a także bułki drożdżowe i chleb. Odpowiedz Link
elwiravip Re: Prezentacja 13.03.06, 16:09 u mnie było tak: zabajone, bułeczki drożdżowe, pasta z wędliny, kawa, zupa z zielonego ogórka oczywiście surówka Odpowiedz Link
patka.f Re: Prezentacja 13.03.06, 16:15 Na mojej prezentacji kobieta przygotowywała chyba ze 3 surówki, bułeczki pszenne, kawe capuccino i placki ziemniaczane.. Troche sie czepiałam tych surówek, ze nie nierównomiernie posiekane itd.. Ciekawe jakby tak poprosic o zrobienie czegoś trudniejszego- jakby to wyszło.. Odpowiedz Link
alicja_sok Re: Prezentacja 13.03.06, 20:55 Na prezentacji u mnie były: - lody owocowe, - zupa pieczarkowa krem, - chlebek z mielonym żytem, - chlebek tostowy, - majonez, - dżem jabłkowy - napój z zielonej pietruszki - surówka, było to bardzo miłe spotkanie, oczywiscie wszystko bardzo nam smakowało. Odpowiedz Link
em2754 Re: Prezentacja 15.03.06, 13:26 Na prezentacji pokazuje się przede wszystkim możliwości urządzenia, a więc zawsze będzie pieczywo, surówka, zupa, jakiś dodatek do kanapek, typu masło czy serek oraz sok ew. inne na życzenie klienta. Natomiast ja z moimi klientami zawsze się umawiam na "instruktaż" i wtedy siedzimy pół dnia, czy dzień i gotujemy wszystko, co klient sobie zażyczy . Żądajcie tego od swoich prezenterów, bo TM musi być przez Was używany, a wtedy na 100 % będziecie zadowoleni !!!! Odpowiedz Link