francuz51 20.02.09, 15:24 bardzo dobre wina i kuchnia...oryginalna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zdzichu Re: zapraszam do francji IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.09, 01:33 ... ale o so chchozzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sstar Re: zapraszam do francji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.09, 11:35 trzeba się pewno spakować i czekać;-) pzdr, sstar Odpowiedz Link Zgłoś
mwi_net Re: zapraszam do francji 21.02.09, 11:37 myślę, że nadchodzi jakaś ciekawa informacja. może we francji nauczyli się w końcu robić wino? Odpowiedz Link Zgłoś
sstar Re: zapraszam do francji 21.02.09, 14:26 mwi_net napisał: > myślę, że nadchodzi jakaś ciekawa informacja. może we francji > nauczyli się w końcu robić wino? w lansie (wiem coś o tym;-) są dwie strategie: intrygować i szokować ... wybór należy do ciebie;-) pzdr, sstar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: zapraszam do francji IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.09, 23:27 czyżbyście sugerowali, że zaraz wyskoczy z dalszym ciągiem któryś z naszych ulubionych spamerów forumowych? Pażiwiom, uwidim. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sstar Re: zapraszam do francji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.09, 00:59 zasmucasz mnie ... myślałem, że to ja jestem ulubionym sparemem na tym forum, buuuuuu! pzdr, sstar Odpowiedz Link Zgłoś
mwi_net Re: zapraszam do francji 22.02.09, 11:08 Sstar napisał(a): > zasmucasz mnie ... myślałem, > że to ja jestem ulubionym sparemem na tym forum, Aż się dziwię, że nasz mistrz ciętego języka jeszcze Ci nie odpowiedział Odpowiedz Link Zgłoś
sstar Re: zapraszam do francji 22.02.09, 12:11 mwi_net napisał: > Sstar napisał(a): > > zasmucasz mnie ... myślałem, > > że to ja jestem ulubionym sparemem na tym forum, > > Aż się dziwię, że nasz mistrz ciętego języka jeszcze Ci > nie odpowiedział Widzę, że szalejesz z tymi stopkami:-) Ale teraz jest lepiej - jak piszesz, że chilijskie to są z Chile, a nie jak to było z polskimi winami (stąd mój żart z wszechpolskimi winami w stopce:-) ludziska klikali a tam Polski nie widać... Pzdr, sstar Odpowiedz Link Zgłoś