Gość: edyta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.03, 22:43 Czy już mieliście okazję poznać nowe wina od Penfoldsa? Bin 138, Bin 2, Rawson's Retreat Shiraz/Cabernet, Rawson's Retreat Riesling? Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Spam!!! Spam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 12:41 Spam!!! Forum to nie miejsce do reklamowania FWS! Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Spam!!! 30.12.03, 13:16 > Spam!!! > > Forum to nie miejsce do reklamowania FWS! Nie byłbym aż tak rygorystyczny, pani Edyta już się nam przedstawiała i dla stałych czytelników forum nie jest tajemnicą, że pracuje w FWS: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18&w=2113972&a=6906474 choć rzeczywiście osoby mneij regularnie czytające forum mogły zostać wprowadzone w błąd. Uważam, że informacja o nowych winach w ofercie importera, jeśli jest sformułowana czytelnie i nie udaje entuzjastycznej recenzji konsumenta, może się tutaj pojawiać, w końcu nie wszyscy mamy dostęp do wszystkich sklepów i katalogów. A więc informacja tak. kryptoreklama nie! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: nowe wina Penfolds'a w Polsce! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.04, 19:59 dzięki za informacje, postaram się zahaczyć o kredytową. A jak z cenami tych nowych win? Bliżej im do Bin 707 czy do Bin 128? Bo z forsą ostatnio trochę krucho. To jeszcze na koniec zaszaleję i spytam o Grange są jakieś nowe roczniki bo w Warszawie widziałem tylko 1996. Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: nowe wina Penfolds'a w Polsce! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.04, 22:42 Odpisując nie wiem, czy nie narażę się, ale odpowiadam: Penfold's Bin 138 - 127 zł, Penfold's Bin 2 - 89 zł, Penfold's Rawson's Retreat - 44 zł Są to "mieszanki" szczepów, ale moim zdaniem trzymające charakter Penfoldsa. Próbowałam Bin 2 i Rawson's -ów. Polecam. Dużo ciekawsze niż "chile"! Jeśli chodzi Grange to sprzedałam w grudniu 5 but. i za każdym razem kiedy domawiałam otrzymywałam 1996, więc jeszcze nie ma nowych roczników. Informacji od dyr. też nie otrzymałam, więc musimu poczekać. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów, niezależnie czy lubią FW&S, czy nie! Edyta Odpowiedz Link Zgłoś